Fluxhabit Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Vom Unternehmen geschrieben

Bij FLUX helpen we mensen de regie terug te nemen over hun gewoontes. Onze missie is om rokers en vapers te ondersteunen bij het stoppen — op een natuurlijke, niet-verslavende manier. Met onze aromatische diffusers bieden we een slim alternatief dat inspeelt op de gewoonte, zonder schadelijke stoffen. We geloven dat stoppen geen strijd hoeft te zijn, maar een positieve stap richting meer controle, rust en gezondheid. Samen bouwen we aan een rookvrije toekomst, één ademhaling tegelijk.

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

14 Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

producten retour verzonden naar adres…

producten retour verzonden naar adres dat is aangeleverd door flux habit zelf; geen ophaling door flux op het adres ; getracht hen te bereiken via email en via telefoon; telefoon niet meer in gebruik; email geen antwoord ! maar moet wel alles betalen volgens hun betaalplatform

4. August 2025

Aanrader

Echt top! Precies wat ik nodig had om te stoppen. Ik zou het aan iedereen aanraden.

19. Mai 2025

Antwort von Fluxhabit

Hartelijk dank voor je geweldige review! Het is fantastisch om te horen dat ons product precies was wat je nodig had om te stoppen. Jouw succes motiveert ons enorm. We waarderen het dat je ons zou aanbevelen aan anderen - dat betekent veel voor ons. Veel succes verder en bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zeer content

Zeer content! - Ik ben een kleine twee weken in aaraking gekomen met Flux. In het begin was ik best sceptisch over de kwaliteit van het product maar het is me enorm bevallen!! De neiging die ik nogsteeds heb om op bepaalde momenten een sigaret in mijn handen te nemen wordt op deze manier goed vervangen. Nog een bijkomend voordeel naast de schadelijkheid van het conventionele roken is dat het ook niet stinkt, kan het product al om deze reden daarom warm aanbevelen!

7. Mai 2025

Antwort von Fluxhabit

Dank je wel voor deze uitgebreide en eerlijke review! Het is geweldig om te horen dat je na aanvankelijke scepsis zo positief verrast bent door Flux. We begrijpen dat de overgang niet altijd makkelijk is, dus het is fantastisch dat je de neiging om te roken nu goed kunt vervangen. Je hebt gelijk dat de afwezigheid van geur een groot voordeel is - niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving. We zijn trots dat Flux je helpt bij deze belangrijke stap. Bedankt voor je warme aanbeveling en veel succes met je rookvrije toekomst!

Aanrader!!

Echt blij dat ik Flux heb ontdekt! Was al een tijdje op zoek naar iets wat vapen kan vervangen, maar dan zonder alle rotzooi. Flux inhaleert geweldig, maar is wél goed voor je. Eindelijk iets gevonden dat werkt én goed voelt!

Antwort von Fluxhabit

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je ontdekking van Flux! Het is precies waar we voor staan - een gezond alternatief bieden zonder de nadelige stoffen. We zijn trots dat Flux niet alleen goed inhaleert, maar ook goed voor je is. Het is geweldig dat je eindelijk iets hebt gevonden dat zowel werkt als goed voelt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring te delen - dit soort feedback motiveert ons enorm om door te gaan met het ontwikkelen van gezonde alternatieven!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deze smaken zijn zo lekker!

5. März 2025

Antwort von Fluxhabit

Dank je wel! We zijn zo blij dat je van de smaken geniet. We hebben hard gewerkt om heerlijke smaken te ontwikkelen die het ervaring nog beter maken. Welke smaak is jouw favoriet? Bedankt voor je positieve feedback!

Top product

Top product.

Perfect wat ik nodig had om te stoppen met roken.

Antwort von Fluxhabit

Dank je wel! Geweldig om te horen dat Flux precies was wat je nodig had om te stoppen met roken. Jouw succes is waar we het voor doen. Bedankt voor je vertrouwen in ons product!

Simpel en effectief

Simpel en effectief, kan het iedereen aanraden die wilt stoppen met nicotine. Top product!

Antwort von Fluxhabit

Bedankt voor je duidelijke aanbeveling! Simpel en effectief - dat is precies wat we nastreven. Het is fantastisch dat Flux je helpt om te stoppen met nicotine. We waarderen het enorm dat je het zou aanraden aan anderen die dezelfde stap willen zetten. Dank je wel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sceptic in the beginning but after all…

Sceptic in the beginning but after all what a great product!

Antwort von Fluxhabit

Thank you for giving Flux a chance despite your initial skepticism! We completely understand that it's natural to be cautious about new products, especially when it comes to something as important as quitting smoking. We're thrilled that Flux exceeded your expectations and proved itself to be a great product. Your honest feedback means a lot to us - thank you for sharing your experience!

Goede producten

Na jaren proberen is het eindelijk gelukt: al 2 maanden geen nicotine meer. Flux gaf me het duwtje dat ik nodig had. Als ik het kan, kan jij het ook.

Antwort von Fluxhabit

Wat een geweldige mijlpaal - gefeliciteerd met je 2 maanden zonder nicotine! Na jaren proberen heb je het eindelijk voor elkaar gekregen, dat verdient enorme respect. We zijn zo trots dat Flux het duwtje kon geven dat je nodig had. Jouw bemoedigende woorden "Als ik het kan, kan jij het ook" zullen vast anderen inspireren om ook die stap te zetten. Bedankt dat je jouw succesverhaal deelt - dit is precies waarom we doen wat we doen!

Top product

Flux is iedereen aan te raden!! Het heeft mij geholpen om te stoppen met roken. Na al die jaren ben ik er eindelijk vanaf. Ik merk nu al vooruitgang in mijn gezondheid. Flux helpt mij om een gezonde levensstijl te behouden.

13. Mai 2025

Antwort von Fluxhabit

Dank je wel voor deze geweldige review! Het is fantastisch om te horen dat je na al die jaren eindelijk bent gestopt met roken - dat is een enorme prestatie! Nog mooier is dat je al vooruitgang merkt in je gezondheid. Dat Flux je helpt om een gezonde levensstijl te behouden, is precies waar we voor staan. We zijn ontzettend trots dat we deel mogen uitmaken van jouw gezondheidsreis. Bedankt dat je Flux zo warm aanbeveelt - jouw succesverhaal zal anderen zeker inspireren!

I have too say

I have too say, this thing is amazing!

5. Mai 2025

Thank you so much!
We’re thrilled to hear you’re loving it—even with the double “too”! 😄 If there’s anything else we can do to keep the experience amazing, just let us know!

Eindelijk gestopt met roken

Eindelijk gestopt met roken. Heel goed alternatief voor vapen/roken en de smaken zijn nog echt lekker ook! Ik raad het iedereen aan die wilt stoppen met roken, maar hier niet vanaf komt.

Wat een topbericht!
Super knap dat je gestopt bent – dat is echt iets om trots op te zijn 💪
We zijn blij dat Flux je daarbij helpt én dat je van de smaken geniet. Bedankt voor je aanrader! 🚭💨

Laat het ons weten als we ooit iets voor je kunnen doen.

Probeer de Flux!!

Zou het nu eindelijk lukken om te stoppen met roken? Het is zeker goedkoper!! Sigaretten zijn zo duur. Ik gebruik de Flux nu en kan het iedereen aanbevelen. De behoefte om een sigaret vast te houden is nu door de Flux vervangen. Het is ook beter voor mijn gezondheid en een fijne bijkomstigheid is dat het ook goed is voor mijn portemonnee!

Wat mooi om te horen!
Super dat je de stap hebt gezet en dat Flux je helpt om het roken los te laten. 💨🚭
Gezonder én beter voor je portemonnee – dat klinkt als een dubbele winst!
Bedankt voor je aanrader, en zet ’m op! 🙌💚

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr