1e levering zeer tevreden. 2e levering heel ontevreden. ik kon de helft van het boeket al na 3 dagen weggooien. klacht ingediend, geen respons gehad. we kijken het nog 1 keer aan. misschien was het ee... Mehr ansehen
Zaterdag middag bloemen besteld voor vandaag( maandag). Zouden tussen 9 en 18 uur geleverd worden. De bloemen zijn netjes rond 16uur aangekomen. Mooi boeket zoals besteld. Nu is het alleen afwa... Mehr ansehen
Het was bijna onmogelijk om de levertijd te wijzigen. Dit moet via Dynalogic Tel.: 0900-40110 De wachttijd op dit telefoonnummer bedraagt meer dan 6 minuten, na 10 minuten wordt de verbinding aut... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
17/8/14: Een uitstekende reactie van FlowerService door direct aan tegeven dat een nieuw bos zou worden bezorgd op een door mij gewenste datum. Chapeau! 9/8/14: Zeer teleurstellende kwaliteit van... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Bloemen, bloemstuk of kado bezorgen en sturen in heel Nederland? Flowerservice.nl is uw Fleurop bloemist. Bloemen sturen, kopen en bestellen met Thuiswinkel waarborg Garantie!
Bergstraat 9, 5427 EA, Boekel
- 0492-329207
- info@flowerservice.nl
- www.flowerservice.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
goede tijdige levering
De keuze is redelijk gevarieerd en korte levertijd tevreden over de service.
Snel, goed en betrouwbaar!
Onze ervaring met Flowerservice is al enige jaren zeer goed, nog nooit een tegenvaller meegemaakt. Wij zouden dit dan ook aan iedereen willen aanbevelen die snel een mooi boeket geleverd wil hebben. Het fijne is dat levering door het hele land kan, dus je hoeft zelf niet op zoek te gaan naar een plaatselijke goede bloemist.
Een goede afhandeling en snel.
De familie die het ontvingen waren verrast en vonden het een mooi stuk. Zeker een rede om jullie aan te bevelen.
Heel erg tevreden .
Was zeer te spreken met aankoop ,service, bezorgen en prijs van bestelde bloemen.Een gratis vaas,keurig verzorgd en bepakt in stevige doos .Bonus was de gratis Videoboodschap . Wat toch heel veel plezier gaf voor moeders en dochter over zee. Top punt een prachtige bos bloemen. Ga zo vooral door.Zal uw zeker aanbevelen.
fantastisch
Prima. Fijn dat de bloemen op de zondag geleverd konden worden!
Heb alles twee maal moeten invullen, ws omdat de server uitviel. Anders alles naar wens.
Prima keus, site kan haperen. Prettig dat je een tijd van bezorgen krijgt.

Opzich prima, alleen 1 tegenvaller
De bloemen zijn mooi en houden zich goed alleen waren de buitenste bloemen van het boeket nogal plat gedrukt in de doos waardoor die nu al aan het verleppen zijn.
Perfekte service en zeer betrouwbaar
Ik heb moederdag bloemen online besteld en ze zijn mooi verpakt aangekomen. De chocolaatjes waren ook heerlijk dus mijn moeder had een geweldige verrassing op moederdag.
2 bloemen vielen uit bij ontvangst.
Op de afgesproken dag afgeleverd in een grote mooie doos met als extra verrassing bonbons onderin de doos.
Helaas vielen bij het uitpakken van het boeket 2 bloemen direct uit. De rest van het boeket zag er prima uit.
Goed
Voor het eerst hier besteld voor Moederdag en zeker niet voor het laatst! Goede bezorging alles mooi verpakt. Gr. van een tevreden klant.
Extra laten betalen voor bezorging op zondag, maar dan op maandag bezorgen.
Schandalig zoals dit is afgehandeld, extra betaald voor bezorging op zondag en dan op maandag bezorgen en niets laten weten. Het is dat ik op vakantie ben, anders had ik al gebeld om teveel betaalde geld terug te krijgen.
Update: inmiddels heeft flowerservice contact met me opgenomen. Ze hebben aangegeven dat ze het teveel betaalde geld terug zullen betalen en vroegen of daarom mijn beoordeling wilde aanpassen. Rating blijft desondanks hetzelfde want ze adverteren met een bezorging op zondag terwijl andere dat niet konden garanderen. Daarnaast heb ik direct feedback gegeven aan de bezorger, die heeft dit ook niet gemeld aan flowerservice.
Volgende keer kies ik voor een andere partij.

Antwort von Flowerservice.nl
wederom een geweldige verzorging van het bestelde boeket
Er is geen enkele twijfel bij een online bestelling via Flower Service. Een constante kwaliteit!
Heel goed!
Prima! Zeker een anrader, goede communicatie ook,.
Voor de ontvanger een groot feest!
Degene die de bloemen heeft ontvangen was buitengewoon enthousiast over de verzending, maar ook over de kwaliteit van de bloemen (pioenrozen)! Ze vond het een groot feest om het uit te pakken!
leuke service, maar aantal bloemen in bos gering en van slechte kwaliteit
ik heb een bos bloemen van 15 euro naar mijn ouders gestuurd. 2 dagen na bezorging was ik bij hen op visite en zag de bos. er zaten 6 gerbera's in en 2 rozen waarvan de koppen al hingen.
7,95 verzendkosten oom echt aan de hoge kant.
voor dit geld verwacht ik echt meer kwaliteit.

Antwort von Flowerservice.nl
geweldig om om vanuit Friesland naar Limburg bloemen te kunnen sturen
Goede service..zelf bij foute datum krijg je mail of het wel de goede bezorg datum is.
Mooi boeket, leuke acties
Het boeket voor mijn moeder was erg mooi, goed verpakt en op de afgesproken tijd geleverd. Leuke actie met de gratis glazen vaas.
Geweldig
Het bestellen ging perfect, de afbeeldingen van de te kiezen boeketten helder en duidelijk. De levering is ook perfect gegaan en de ontvangsten erg blij.
Bedankt,
Great Service, Beautiful Flowers!
It's great that this website is accessible from the US and accepts US credit cards!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.