Flowerservice.nl Bewertungen

1'849
TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

1e levering zeer tevreden. 2e levering heel ontevreden. ik kon de helft van het boeket al na 3 dagen weggooien. klacht ingediend, geen respons gehad. we kijken het nog 1 keer aan. misschien was het ee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zaterdag middag bloemen besteld voor vandaag( maandag). Zouden tussen 9 en 18 uur geleverd worden. De bloemen zijn netjes rond 16uur aangekomen. Mooi boeket zoals besteld. Nu is het alleen afwa... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Het was bijna onmogelijk om de levertijd te wijzigen. Dit moet via Dynalogic Tel.: 0900-40110 De wachttijd op dit telefoonnummer bedraagt meer dan 6 minuten, na 10 minuten wordt de verbinding aut... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

17/8/14: Een uitstekende reactie van FlowerService door direct aan tegeven dat een nieuw bos zou worden bezorgd op een door mij gewenste datum. Chapeau! 9/8/14: Zeer teleurstellende kwaliteit van... Mehr ansehen

1. Blumenmarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bloemen, bloemstuk of kado bezorgen en sturen in heel Nederland? Flowerservice.nl is uw Fleurop bloemist. Bloemen sturen, kopen en bestellen met Thuiswinkel waarborg Garantie!

Akzeptabel

(1'849)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Grote teleurstelling, klein goedmakertje

Grote bos bloemen besteld als verjaardagverrassing. Ruim op tijd besteld, op dag zelf bleek bestelling verkeerd aangeleverd en dus onmogelijk te bezorgen. Jammerlijke mislukking. Dag later alsnog bezorgd, bezorgkosten niet hoeven betalen.

10. September 2014

Fantastisch

Makkelijke site, snelle afhandeling, leuk verpakt - 1 blije vriendin!

10. September 2014

Kan beter.

Helaas werd onze bestelling niet op de afgesproken dag afgeleverd, maar pas twee dagen daarna. Intussen was er niets aan de verzorging van de bloemen gedaan, zodat deze verlept waren. Uiteindelijk is de doos met de bloemen voor de deur gezet.
Dat kan dus beter.

7. September 2014
Flowerservice.nl-Logo

Antwort von Flowerservice.nl

Volgens de status die wij hebben van onze bezorgdienst zijn de bloemen aangeboden op de afgesproken dag.
Echter was er op dat moment niemand thuis en ook de buren niet.
Omdat de levering op zaterdag was en er niemand thuis was, zijn de bloemen alsnog aangeboden op maandag.
Er is ook getekend voor ontvangst door dhr. mevr. Basten.

Heel vervelend natuurlijk dat de bloemen al verlept waren bij levering.

Dat mag natuurlijk niet gebeuren en hadden we graag meteen geweten of gehoord en niet na 1 week.

Flowerservice.nl

Top !!

Heldere en makkelijke website. bestelling was heel goed verpakt en in goede staat ontvangen. Ontvangende partij was helemaal happy !!

5. September 2014

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Bij een begrafenis is het heel prettig dat je vanaf een verre locatie bloemen kunt bestellen, die niet alleen prima verzorgd zijn, maar ook op de afgesproken tijd bezorgd worden.

Prima service, die ik zeker aanbeveel.

3. September 2014

Fantastisch

Heel goed gegaan , de tijd was correct en de inpak en de afbeelding was het zelfde als op de foto die ik had besteld.
Zal zeer zeker weer bij jullie bestellen en het door geven aan anderen .

1. September 2014

bellissimo!

Zo mooie cadeau kan je alleen dromen...ook al was het kaartje verkeerd gespeld ;) ...was ik er erg blij mee..het enige dat ik miste was een uitleg van hoe ik deze bloemen mooi en vers hou...misschien een tip?

28. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige bos bloemen en goede service! De bloemen waren goed verpakt. Uitermate vriendelijke bezorger. Een aanrader!

28. August 2014

Een top zaak Floweservice

Alles goed geregeld en via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden.
50 rode rozen besteld en deze zagen er heel goed uit ook de prijs verhouding is zeer goed.
Alles super geregeld.

27. August 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boeket Rozen aan verkeerde persoon.

Vandaag zou een boeket rozen naar een persoon worden gestuurd die jarig was. Ik dacht dat leuk was om haar daarmee te verrassen. Tot mijn verbazing heeft flowerservice een verkeerd adres opgeschreven naar dynalogic die het zou bezorgen. . Ik heb nog geprobeerd bij dynalogic dit te regelen alleen ze wilde niet meer aanpassen. Hier ben ik zwaar pissig over, omdat ik nu een boeket met rozen van 70 euro bij de verkeerde persoon is. Ik loop nu verschut bij haar, omdat ik heb haar beloofd om iets te geven voor verjaardag. Ik hoop dat ze dit snel regelen anders wil ik het bedrag op mijn rekening teruggestort.

Mijn bestellingnummer was: #100011498

27. August 2014
Flowerservice.nl-Logo

Antwort von Flowerservice.nl

Is netjes opgelost met de klant.

Flowerservice.nl

Een schot in de roos!

Voor mijn bejaarde oom,die in een verzorgingshuis een appartement kreeg, wilde ik een plant laten bezorgen via deze Flowerservice.nl, vanuit Frankrijk.
Geen probleem met extra adres aanduiding, tijd van bezorging en de kwaliteit van de orchidee.
Een geslaagde aktie voor alle partijden.
In de toekomst maak ik zeker weer gebruik van deze service en beveel hem ook van harte aan.

26. August 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr