Horrible website
Horrible website. Not user friendly at all. I had to place my order somewhere else…
Présentation du grand magasin pour le jardin. Dadizele.
Belgien
op 9 april vraag ik informatie over bestrijdingsmiddelen aan de verantwoordelijke ter hoogte van meststoffen en bestrijdingsmiddelen voor mosgroei bij mijn buxus platen. Hij zegt dat hij mij moeilijk kan helpen en zendt me naar een andere medewerker met "klak" op en ik moet me reppen omdat die rondloopt. Ik ga naar die man toe en moet me haasten... Ondertussen staat toevallig mijn vrouw in zijn omgeving en hoort ze hem mij belachelijk maken bij een man (vermoedelijk hem bekend). Hij heeft er het grootste plezier in dat hij me heeft kunnen doen lopen naar een andere medewerker enzovoort Ze hadden het grootste plezier dat ze de klienten konden voor aap zetten. Dergelijke medewerker(s) die alzo omgaan met de kliënten zouden onmiddellijk moeten ontslag krijgen...
Spijtig voor het bedrijf die hen betalen en hen Tshirt geeft met "Wij helpen u graag".
Iets positiefs, mijn vrouw vond de toiletten zeer proper en de toiletdame zeer vriendelijk..
Bestelling werd niet volledig geleverd, klacht werd niet opgelost. Was te laat gemeld zeiden ze en volgens hun systeem was alles geleverd. Nou het zat zeker niet in de doos.
vorig weekend 2 kippetjes gekocht bij Floralux Ham.
Na 2 dagen werd er eentje ziek, was op dinsdag, de winkel was gesloten, dus noodgedwongen zelf dierenarts gecontacteerd. Vandaag kip van eigen toom ziek, gebeld met de winkel, onvriendelijke dame deelde fijntjes mee dat we zelf geen dierenarts mochten contacteren, maar dat we de zieke kip moeten terugbrengen. Ze zou daar nagekeken worden; je krijgt dan een andere kip in de plaats. Echt? Geen diagnose en je krijgt ze niet terug. Prachtig toch?
Dikke nul qua klantvriendelijkheid, ook de info hieromtrent kan een stuk beter op de 'papieren', waar mevrouw naar verwees... staat nergens vermeld dat je ze niet terugkrijgt. Gaat hier toch om een leven, niet om wat de kip gekost heeft?
Vaste planten gaan snel kapot. Klantendienst helpt je niet verder
Floralux une grande histoire d amour entre nous depuis 1985, les plantes sont de très bonne qualité, diversifiées, il y en a pour tous les goûts pour l intérieur et pour l extérieur, jamais eu aucun problème, le côté maison est aussi très intéressant, beaucoup d idées de décoration et a Noël c est magique. Le personnel est très gentil, professionnel, en résumé c est toujours une bonne journée passée a floralux
Ons zien ze bij Floralux nooit meer terug. Daarstraks waren we bij de vijgenplantjes aan het kijken en zagen we niet direct de prijs van die variëteit. Bij het vragen naar de prijs aan het personeel vond mevrouw het nodig om ons belachelijk te maken en uit te lachen omdat we het niet bij op de prijskaart zagen staan. Normaal zou je van bekwaam personeel verwachten dat ze gewoon even meedelen dat die prijs gewoon ook voor die soort geldt.
Een glazen vaas gekocht en op keukeneiland geplaatst die zonder enige aanwijsbare reden de avond nadien kapot gesprongen is. Hiervoor naar Floralux gebeld, werd simpel weg uitgelachen aan telefoon en de lijn werd verbroken!
Deze dame heeft waarschijnlijk nooit van annealing gehoord, het ontlaten van spanningen in glas die ontstaan tijdens productie. Bij goedkope rommel is dit proces soms slecht uitgevoerd waardoor deze kunnen kapot springen of barsten! Dat de dame aan de telefoon dit niet weet kan ik begrijpen maar niet dat ze zonder na te denken direct een oordeel velt! Klantvriendelijk is anders!
Beeld in de vorm van een hond schilfertjes na bijna 2 jaar volledig de verf af.Beeld stond binnen tijdens wintermaanden.Sedert maart heb ik gebeld , foto's doorgestuurd van het beeld ,van mijn betaling via uittreksel bank.Nooit kreeg ik antwoord, enkel wanneer ik zelf belde hadden ze altijd een antwoord klaar.Ze moesten de leverancier zien, uiteindelijk was mijn betalingsbewijs niet goed en kreeg ik antwoord dat ze van het beeld van 159 euro mij een bon konden geven van 10%.Totaal geen service, denk dus na voor je er iets koopt, ik ga hiermee nog naar de consumentenbond.
Wat een verademing, zo’n service!
We zijn zó goed geholpen door het team en de verantwoordelijke, echte toppers! We hadden een probleem met de voet van onze parasol. Was het onze fout? Of zat er al een barst in? We wisten het niet zeker, maar eerlijk is eerlijk: we waren lichtjes in paniek… het ging toch om een flinke investering.
Maar nog voor we echt begonnen te stressen, werden we al gerustgesteld: “Geen zorgen, jullie krijgen gewoon een nieuwe steen, of het nu jullie fout was of niet.” Wat een opluchting! Geen discussie, geen gedoe, gewoon oplossingsgericht en met een grote glimlach.
We stonden oprecht versteld van zoveel klantvriendelijkheid. Hier ben je als klant écht nummer 1.
Wat ons betreft mogen veel winkels hier een voorbeeld aan nemen. 👏
Kortom: een dikke aanrader en nog eens bedankt voor de geweldige service!
We willen graag onze enorme waardering uitspreken voor Joeri, zonder twijfel één van de beste medewerker die we ooit ontmoet hebben bij Floralux Dadizele. Vanaf het eerste moment nam hij de tijd om ons geduldig te helpen, ondanks al onze vragen en twijfels. Zijn kennis over tuinieren is indrukwekkend, en het is meteen duidelijk dat hij dit werk met hart en ziel doet.
Dankzij Joeri voelen we ons eindelijk zeker over hoe we onze tuin moeten aanpakken. Waar we eerst geen idee hadden waar te beginnen, hebben we nu een helder en geïnspireerd plan. Hij heeft ons niet alleen praktisch geholpen, maar ook gemotiveerd en vertrouwen gegeven. Dit is duidelijk zijn roeping, en dat voel je in alles wat hij doet.
Bedankt, Joeri, Jean en de lieve medewerskter met haar brilletje van de receptie dankzij jullie kijken we met plezier en vertrouwen uit naar onze nieuwe tuin!
Het is niet de eerste keer dat aangekochte planten bij Floralux vlug sterven, maar de laatste aankoop spande toch wel de kroon.
Na 1 dag viel de plant gewoon om. Ze was helemaal rot.
Ik ben er mee terug gegaan (niet direct want ik woon niet vlakbij en eerder uit principe) maar ruilen kon niet want ik had volgens Floralux de plant te veel water gegeven. Ik ben blijkbaar een flagrante leugenaar. Het lijkt me toch een grote omweg om enkele euro's bedrieglijk te verkrijgen.
Het zal misschien een nieuwe vorm van klantvriendelijkheid zijn.
Gistere naar floralux geweest ook even een plasje gemaakt 2 zeep dispenser s alle twee leeg dan maar richting dames wc ook 2 dispenser leeg raar . Gaan melden aan kassa daar zeide van de morge wc s gekuist . Vind dat raar dat dan in de namiddag er al geen zeep meer is toch een uitkijken naar nieuwe kuisvrouw dan wand het kassa verhaal klopt niet ??
Vandaag
Inde Floralux op bezoekt….
Super vriendelijke mevrouw bij de planten bakken 👍
Dan een heel vriendelijke jong man ,die mij hielp alles
In mijn auto te steken ….dikke pluim,voor die jonge gast!
If you love plants do not buy there.
Firstly the policy of thr hop is to discard( kill) any plant which is not so good lookig. No chance to rescue any of them even if you offer some mone
Secondly, the staff had no clue about the plants Floralux is selling
Thirdly, their prices are exorbitant,
Forthly, pay attention, if you venture to buy- plants may be diseased
Hou de prijzen in t'oog en controleer zeker je kasticket . Deze week zip aanmaakblokjes gekocht, op kasticket niet terug te vinden, wel ander artikel dat zeker dubbel zo duur was. Pas gezien als we thuisgekomen waren, contact opgenomen met floralux en na veel over en weer mailen mochten we het artikel binnen 7 dagen terugbrengen. Kost ons meer aan benzine dan het teveel betaalde...
Niet zoveel keuze als vroeger. Veel artikelen zoals decoratie en voeding die niets met tuin te maken hebben. Tamelijk duur vergeleken met vroeger.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.