Flora Danica Jewellery Bewertungen 548

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service. Fik bestilt meget for lille en størrelse, de ringede og spurgte om det var korrekt størrelse inden de sendte før jul. Sendte retur, da størrelsen alligevel skulle være endnu st... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg giver konsekvens max 4 stjerner, for der skal altid være plads til udvikling. Men helt i gennem en rigtig god oplevelse. Bestiller over nettet, bliver ringet op fordi man mistænker jeg godt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hele processen kørte uden problemer fra bestilling over betaling til fremsendelse af varen. Produktet var lavet af genbrugssølv og pakket fint ind i bæredygtige materialer, hviket jeg sætter stor pris... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik en rigtig træls oplevelse med GLS i forbindelse med et køb. Flora Danica Jewellery tog ansvar og løste sagen med det samme. Høj kvalitet i deres kundeservice og smykker der lever op til deres... Mehr ansehen

1. Schmuckgroßhandel
  2. Schmuckdesigner
  3. Schmuckhersteller

Vom Unternehmen geschrieben

Eventyret om Flora Danica går tilbage til 1952 hvor Flora Danica var den første og eneste virksomhed i verden, der kunne forgylde og forevige blomster. Alle Flora Danica smykker er aftryk af ægte blomster og blade fra naturen. Dansk kulturarv siden 1952. Designet af naturen - elsket gennem generationer siden 1952

4.8

Meget smukke øreringe med perle i
30 års bryllupsgave fra min mand

30. März 2026

Hej Anna,
Skønt med et par øreringe i bryllupsgave som du er glad for. Tusind tak for at dele din oplevelse :-)
Mvh Team Flora Danica

Kære Johnny,

Mange tak for din feedback.
Vi er glade for, at det var nemt, at bestille din ordre via vores hjemmeside og at din ordre nåede hurtigt frem. Det er vigtigt for os, at alle får en god oplevelse.

Hurtigt forsendelse.

Hurtigt forsendelse.
Noterede i bestillingen at det var en gave.
-Modtog den smukkeste indpakning og gaveæske. Jeg behøvede kun at vedlægge et fødselsdagskort til modtageren.

10. März 2026

Kære Pernille,

Tusinde tak for dine søde ord og meget fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
Det betyder meget for os, at give en smuk helhedsoplevelse.

Fantastisk service

Fantastisk service

9. März 2026

Antwort von Flora Danica Jewellery

Det er vi glade for at høre, -det betyder meget for os, at yde den bedste service. Vi sætter stor pris på din feedback.

Mvh.

Top webshop

Hele processen kørte uden problemer fra bestilling over betaling til fremsendelse af varen. Produktet var lavet af genbrugssølv og pakket fint ind i bæredygtige materialer, hviket jeg sætter stor pris på.

5. März 2026

Kære Steffen,

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse. Vi er virkelig glade for, at både processen og vores bæredygtige valg bliver værdsat. Det betyder meget for os.

Mvh.

Let bestilling

Let bestilling, hurtig levering og god kommunikation

25. Februar 2026

Kære Anne,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder får en god service hele vejen rundt.
Dejligt, at du gav dig tid til, at skrive her. ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk nem og overskuelig…

Fantastisk nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering, under 24 timer. Flot og stilfuld emballage og smykker. Kan klart anbefale Flora Danica Jewellery’s hjemmeside og smykker. 5 kæmpe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. Februar 2026

Kære Jeanne,
Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse.
Det betyder utrolig meget for os, at skabe en god oplevelse hele vejen rundt.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive. ;)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan kun sige at det var en god…

Kan kun sige at det var en god oplevelse...det var en gave og det var perfekt 🤗

2. Februar 2026

Kære Ingrid,
Tak for de fine ord. Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse! :-)

Hurtig og nemt

3. Februar 2026

Kære Lars,

Tak for din tid. Det betyder meget for os, at vi kan give en hurtigt, men også tilfredsstillende service.

Rigtig god service

Rigtig god service. Kæden knækkede kort tid efter købet. De byttede uden spørgsmål, venligt og forstående og betalte fragten.

1. Juli 2025

Kære Mads,

Tusinde tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at vores kunder bliver mødt med respekt og forståelse. Vi øsnker kun, at alle skal have den bedst mulige service og oplevelse.
Endnu engang tak for dine søde ord.

god service altid

god service

Kære Jimmy,

Mange tak for din anmeldelse.
Det betyder virkelig meget for os, at du oplever god service. -det er lige præcis sådan, som vi ønsker det skal være.

Kære Helle,

Tak for din tid.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, mails vedr. pakke status. Meget tilfreds!

Kære Tim,

Det betyder meget for os, at gøre det bedste vi kan, for vores kunder. -at give en hurtig, men også tilfredstillende service, er alt hvad vi stræber efter.
Mange tak for din anmeldelse og tid.

Bedste Hilsner,

Super hurtig service

Super hurtig service, virkelig flot indpakning og mega smuk ring.

2. Januar 2026

Kære Pia,
Tusinde tak for dine søde ord, det betyder meget for os.
Håber du får stor glæde af ringen.

Rigtig god weekend til dig og dine.
Dbh. Team Flora Danica

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte smykker i flot indpakning

Nemt og overskuelig. Flotte smykker i flot indpakning. Jeg er glad og tilfreds 😀

29. Dezember 2025

Hej Pia,

Mange tak for de fine ord, det glæder os meget, at vores smykker, samt indpakningen, vækker begejstring.
Tak for din tid. ;)

Leverede mere en forventede

Leverede mere en forventede

29. Dezember 2025

Kære Kennet og Susanne,
Hvor er det dejligt at høre, at jeres bestilling levede op til forventningerne og mere til. ;)
Dét betyder meget for os.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man skal ikke købe Deres ear cuff.

Man skal ikke købe Deres ear cuff.
Den kan ikke side fast på øret uanset hvordan den sættes på.
Fuldstændig ubrugelig.

24. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Lea,
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi kede af at høre.
Vores ear cuffs er designet, så de kan tilpasses individuelt, og i nogle tilfælde kræver det, at man forsigtigt klemmer cuffen en smule sammen, så den sidder korrekt og sikkert på øret.
Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har brug for vejledning eller fortsat oplever problemer – vi hjælper gerne.
Mvh Anders, Team Flora Danica

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smykker er super flotte og rigtig god…

Smykker er super flotte og rigtig god kvalitet.

19. Dezember 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hej Maria,
Tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.
Mvh Anders, Team Flora Danica

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr