Rigtig god service. Fik bestilt meget for lille en størrelse, de ringede og spurgte om det var korrekt størrelse inden de sendte før jul. Sendte retur, da størrelsen alligevel skulle være endnu st... Mehr ansehen
Jeg giver konsekvens max 4 stjerner, for der skal altid være plads til udvikling. Men helt i gennem en rigtig god oplevelse. Bestiller over nettet, bliver ringet op fordi man mistænker jeg godt... Mehr ansehen
Hele processen kørte uden problemer fra bestilling over betaling til fremsendelse af varen. Produktet var lavet af genbrugssølv og pakket fint ind i bæredygtige materialer, hviket jeg sætter stor pris... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik en rigtig træls oplevelse med GLS i forbindelse med et køb. Flora Danica Jewellery tog ansvar og løste sagen med det samme. Høj kvalitet i deres kundeservice og smykker der lever op til deres... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Eventyret om Flora Danica går tilbage til 1952 hvor Flora Danica var den første og eneste virksomhed i verden, der kunne forgylde og forevige blomster. Alle Flora Danica smykker er aftryk af ægte blomster og blade fra naturen. Dansk kulturarv siden 1952. Designet af naturen - elsket gennem generationer siden 1952
Tuborg Boulevard 12, 3, 2900, Hellerup, Dänemark
Meget smukke øreringe med perle i
30 års bryllupsgave fra min mand

Hurtigt forsendelse.
Hurtigt forsendelse.
Noterede i bestillingen at det var en gave.
-Modtog den smukkeste indpakning og gaveæske. Jeg behøvede kun at vedlægge et fødselsdagskort til modtageren.

Top webshop
Hele processen kørte uden problemer fra bestilling over betaling til fremsendelse af varen. Produktet var lavet af genbrugssølv og pakket fint ind i bæredygtige materialer, hviket jeg sætter stor pris på.

Antwort von Flora Danica Jewellery
Fantastisk nem og overskuelig…
Fantastisk nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering, under 24 timer. Flot og stilfuld emballage og smykker. Kan klart anbefale Flora Danica Jewellery’s hjemmeside og smykker. 5 kæmpe ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von Flora Danica Jewellery
Kan kun sige at det var en god…
Kan kun sige at det var en god oplevelse...det var en gave og det var perfekt 🤗

Rigtig god service
Rigtig god service. Kæden knækkede kort tid efter købet. De byttede uden spørgsmål, venligt og forstående og betalte fragten.

Super hurtig service
Super hurtig service, virkelig flot indpakning og mega smuk ring.

Antwort von Flora Danica Jewellery
Flotte smykker i flot indpakning
Nemt og overskuelig. Flotte smykker i flot indpakning. Jeg er glad og tilfreds 😀

Antwort von Flora Danica Jewellery
Man skal ikke købe Deres ear cuff.
Man skal ikke købe Deres ear cuff.
Den kan ikke side fast på øret uanset hvordan den sættes på.
Fuldstændig ubrugelig.

Antwort von Flora Danica Jewellery
Smykker er super flotte og rigtig god…
Smykker er super flotte og rigtig god kvalitet.

Antwort von Flora Danica Jewellery
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.