FLASKE Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Eind vorige jaar twee flessen gekocht, heel tevreden mee, deden het ook heel goed. Een paar maanden later kwam de binnenkant van een van de doppen los (misschien iets te stevig vastgedraaid?). Na een... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service, 30 flessen besteld met naam , die we op korte termijn nodig hadden, er werd goed mee gedacht en keurig op tijd thuis afgeleverd!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flaske waterbottle met gekleurde dop 500 ml en koffiebeker Moss Match 200 ml. Ik ben erg blij met de service, de toegankelijkheid en de kwaliteit. Snelle respons, heel fijne oplossing voor een proble... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Vom Unternehmen geschrieben

FLASKE helps you ditch single-use plastic with style. We offer premium, double-walled stainless steel water bottles and coffee cups that are 100% leakproof, long-lasting, and fully customisable with your name or company logo. With every FLASKE sold, we donate 650 liters of clean drinking water and support the Plastic Soup Foundation in their fight against plastic pollution. Drink more water. Waste less plastic. Never refuse to reuse.

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Coffee cup from Flaske

I have ordered a coffee cup from Flaske. What I like the most is design. It's stunning! The cup is very comfortable to hold and it doesn't leak if you need to turn it upside down.
It seems that coffee doesn't get cold in it at all, so now I have tasty hot coffee all day long.
Great job, guys!

15. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Recent een koffiebeker van 380ml en een…

Recent een koffiebeker van 380ml en een waterfles van 1l cadeau gekregen.

‘S ochtends om 7u gaat er een iced latte in de koffiebeker, tegen 18u is het ijs nog niet volledig gesmolten. Idem met de ‘prik’ van bruisende dranken in de waterfles. Productkwaliteit 100/100!

Door de drukte met de kerstperiode was er in eerste instantie een foute fles geleverd. ‘Geen probleem’, zo luidde het antwoord. De foute fles mogen houden, de juiste zat twee dagen later in de bus! Ook klantendienst 100/100

Om het plezier terug te geven, wou ik zelf ook een koffiebeker bestellen om cadeau te geven. Helaas was de gewenste kleur niet beschikbaar. Na een mailtje op vrijdag, had ik zondagmiddag (!) al een antwoord dat ze persoonlijk een in die kleur gingen versieren.

Drie keer aangenaam verrast door een bedrijf dat above&beyond gaat!

Moesten deze producten ooit verslijten (ik twijfel of ze dat wel doen), kom ik zeker terug voor een nieuwe bestelling!

25. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne flessen van mooie kwaliteit

Fijne flessen van mooie kwaliteit! De thee blijft heerlijk lang warm, ideaal voor onderweg. Nooit problemen gehad en na al die jaren zijn mijn flessen nog in perfecte conditie! Tip, gebruik ook de sportdop, werkt heel fijn voor tijdens het sporten.

16. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De Flaske koffiebeker van onbetrouwbaar naar betrouwbaar

De Flaske koffiebeker ziet er mooi uit. Maar waar hij voor bedoeld is, namelijk om hete koffie mee te nemen daar voldoet deze beker totaal niet aan. De afsluitende deksel is erg onbetrouwbaar. Je drukt deze in de beker en na het vullen komt de deksel omhoog. Op die manier is het gevaarlijk om de beker in je tas mee te nemen. Als je de beker omdraait begint hij te lekken. Nadat ik de beker terug heb gestuurd naar Flaske is het radiostilte en geen geld terug ontvangen. Komt op mij als een hip bedrijf over maar waardeloos in de klachtenafhandeling.
Edit 25032024:
De nieuwe beker is perfect. Met het schroefdeksel is deze inderdaad 100% lekvrij.
Uiteindelijk was de terugbetaling door een fout niet doorgekomen, maar dat is allemaal prima hersteld. Hierdoor moet ik mijn eerdere mening over de klachtenafhandeling herzien en heb ik de waarderingssterren naar maximaal gezet.

1. Februar 2024

Goedemorgen Ton,

Bedankt voor je review en feedback. De FLASKE is inderdaad teruggekomen en we hebben het geld geretourneerd via Blokker toen het retour is ontvangen. Ik heb gister met Blokker Connect gebeld en er is iets fout gegaan vanuit hun kant waardoor ze vandaag als het goed is, de retour kunnen verwerken.

Wat betreft de deksel. Dat is inderdaad een dingetje die we hebben opgelost met een nieuw model koffiebeker die over 2 maanden online komt. Deze heeft een schroefdeksel en is dubbelwandig. Dit betekent dat de koffiebeker 100% lekvrij is en de koffie tot 12 uur warm houdt. Hij is geweldig en veel beter dan degene die we nu hebben!

Hopelijk is het zo goed voor je opgelost :). Excuses voor de vertraging maar we hadden geen melding gekregen van Blokker Connect dat de retour niet was verwerkt.

Fijne zondag!

Groet,

Ruben

Had hem mee naar Bolivia

Had hem mee naar Bolivia en daar de Huayna Potosi beklommen (6000 meter hoogte). De temperatuur was boven op de berg -32 graden.. Maar wat was het heerlijk om eenmaal boven een lekker kopje WARME koffie te drinken na anderhalve dag hiken. Top Flaske! Bedankt voor het lekkerste kopje koffie ooit!

14. Juli 2023

Respect for quality

Love the bottle 500 ml. Get it as a present a year ago and it still keeps the drinks' temperature for a day. Especially nice during cold German winters. I also like the deep color of the bottle - I got the one called "Shade". Top!

10. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flaske fles isoleert niet meer

Wij hebben 2 flaskes, ze werkten prima, warm bleef lekker warm, en koud bleef lekker lang koud. Echter op een gegeven moment hetzelfde probleem met beide flessen. Warm bleef niet meer warm en koud niet meer koud. Zodra ik de flessen met warm water vulde werd de buitenmantel ook warm. De oorzaak is waarschijnlijk ergens een breukje in de mantel van de binnenfles waardoor de fles niet meer isoleert. Beide flessen zijn een keer gevallen en waarschijnlijk ligt daar de oorzaak. Ik heb hierover geprobeerd contact op te nemen met Flaske, maar ze zijn dus gewoonweg niet bereikbaar. Goed product in eerste instantie maar dus verre van robuust en daardoor ook niet duurzaam in mijn ogen.

28. September 2023

Antwort von FLASKE

Goedemiddag, ik zag de nieuwe 5 sterren review binnenkomen en we hadden dit probleem samen opgelost. Zou je deze review nog willen herzien alsjeblieft? Dat zou ons enorm helpen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze flessen

Waardeloze flessen.
Na een tijdje gaat de wand “lek” waardoor ze geen warmte meer vasthouden. Ik heb al meerdere malen geprobeerd contact op te nemen en een nieuwe fles gekregen. Het bleek om een fabrieksfout te gaan. Echter 2 maanden later, weer hetzelfde probleem. Bespaar je geld, echt. Dit is het totaal niet waard. Ga liever een thermosfles/beker halen van een goedkopere concurrent :) voor mij nooit meer flaske en ik raad het ook iedereen af!

24. Februar 2023

Hey Laura,

We hadden een probleem met deze kleur batch en hebben dit vervangen. Helaas heb je daar last van gehad. Ik zou graag blij willen maken met een oplossing. Zou je mij willen mailen (ruben@flaske.com)? Dan kan ik het voor je in orde maken.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Klantenservice niet aanwezig

Bestelling van 2 flessen kwam op tijd. Echter zonder rekening. Bel nu al 3 dagen, elke dag 1 x en heb 2 x mail gestuurd. Er wordt niet opgenomen en niet geantwoord.
Update. Naar aanleiding van deze post , kreeg ik meteen mn factuur. Probleem opgelost. Maar waarom op deze manier.

18. Januar 2023

Beste Floris,

Bedankt voor uw bericht.

Vervelend om te horen dat u ons probeert te bereiken. We hebben die week met een aantal zieke collega's te maken gehad waardoor we een achterstand hebben opgelopen in onze mails. Heeft u onze juiste emailadres? Zo niet, dan is dit info@flaskebottle.com. We hopen zo snel mogelijk het probleem met je op te lossen.

Update: Het probleem is gelukkig opgelost maar de twee sterren zijn helaas blijven staan.

Team FLASKE

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kwaliteitsvolle fles

Lekte in het begin voortdurend. Blijkbaar had ik geen rubberen ring ontvangen die de dop goed hoort af te sluiten. Ik kreeg snel een aantal van deze toegestuurd en sindsdien werkt hij prima.

19. Dezember 2022

Beste Wouter,

Bedankt voor je bericht.

Dit is geen fijne ervaring. Wat vervelend om te lezen dat de gegeven fles lekt! Het lekken komt doordat je een rubberen ring mist.
Kunt u ons mailen op info@flaskebottle.com, zodat wij kunnen zorgen dat dit wordt opgelost.

Team FLASKE

Top bedrijf

Top bedrijf. Mooi kwalitatief product en toen er toch iets mee was, kreeg ik meteen een nieuwe toegestuurd. Mijn vrouw gebruikte de sportdop altijd, maar wilde toch graag de gewone dop weer gebruikte. Die waren we kwijt. Na een mailtje gestuurd te hebben kregen we kosteloos een nieuwe toegestuurd. Uitmuntende service. Ik raad dit bedrijf iedereen aan.

5. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr