Meget hurtig ekspedition og returrefusion. Bestilte varen søndag, modtog tirsdag. Størrelsen (L) passede ikke, så varen røg retur tirsdag. Samme dag bestilte jeg en ny vare i str. M. Modtog varen og t... Mehr ansehen
Jeg har forsøgt at handle med dette websted 1 gang. Bestilte en trøje d. 19 december 2025. Anslået levering 5-8 dage. Her d. 15 januar er forsendelsen endnu ikke afsendt. For en uge siden kontaktede j... Mehr ansehen
Absolut top service og hurtig levering - derudover priser langt under butikkernes vejl. ud. priser. Jeg var i kontakt med kundeservice og de løste min henvendelse til UG. Og selvom det var min e... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Fjeld & Fritid har alt til dit næste friluftseventyr. Outdoor-tøj, vandrestøvler, telte, soveposer, liggeunderlag, klatreudstyr, telemark- og langrendski, knive, lygter, pandelamper, drikkeflasker, frysetørret mad og meget mere til gode priser. Find det, du skal bruge på fjeldogfritid.dk,
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Das haben sich andere Leute angesehen
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Mange tak!
Super gode priser og hurtig levering
Super gode priser og hurtig levering
Fik en defekt varer og fik hurtigt sendt en ny samt afslag i prisen som plaster på såret - super service og hurtig hjælp
Hurtig levering, fik det præcise jeg bestilte. 👍
Super kundeservice og hurtig levering
Jeg kontaktet kundeservice vedr. Hvilken gas mit gasblus skulle bruge. Jeg fik svar med det samme, og de var simpelthen så behjælpelige og søde med mine spørgsmål. Thumbs up 👍 jeg bestilte den anbefalede gas i weekenden og pakken er ankommet i dag💯 Jeg giver klart min anbefaling ifht. Min oplevelse😎
Hurtig Levering
Har lige købt en North Face Duffel bag. Prisen var god, og expedition gik virkeligt hurtigt, så jeg havde den dagen efter bestilling.
Lever op til forventningerne
Bestilte et et vandre telt. Der står levering inden 8 dage ved bestilling. Ankom efter 8 dage. Lever som forventet
God kundeservice
God kundeservice. God responstid. Alletiders leveringstid.
Hurtig levering og god pris
Jeg valgte Fjeld og Fritid fordi prisen på det, jeg gerne vil bestille var markedets billigste, samt at der også var fri fragt. Jeg bestilte søndag aften og varen kom i dag tirsdag. Perfekt!
Hurtig god service
Bestilte d. 16 et sea to summit reactor extreme liner, hvor teksten beskrev regular versionen. Desværre modtog jeg compact versionen, som lige er en tand for kort til mig. Skrev til kundeservice tirsdag aften, fik svar onsdag morgen, med mulige løsninger. Blev enig om at jeg sender varen retur og de får bestilt det rigtige hjem.
Manglende penge retur
Købte vandrestav d. 22.4. Returnerede 24.4 da vandredtaven ikke levede op til mine forventninger.
Pengene er endnu ikke kommet retur for købet.
Bare Ringe kundeservice..
Bare Ringe kundeservice
Og de er ikke til at få fat på og når man så hører fra dem så er det forsent
Første gang jeg handler her men jeg gør det ikke igen.
Jeg har købt en merino-uld trøje hos…
Jeg har købt en merino-uld trøje hos jer til 1.200 kr., og kvaliteten er fuldstændig uacceptabel. Problemet er at der meget, meget nemt kommer huller i den. Både ved almindeligt brug, men også noget så simpelt som når man tager den af og på, kan der gå en finger lige igennem. Det er trods alt også en outdoor trøje, så man ville forvente at den var til den holdbare side. Jeg har ultra-light merino t shirts der ikke ser sådan her ud efter samme brug. Den her trøje er simpelthen ved at falde fra hinanden og blive ubrugelig, ærmet er halvt faldet af. Det er for dårligt til 1200kr.
Fjeld og Fritid svarede i begyndelsen, men forsøgte at tørre den af på producenten. Min reklamationsret er over for jer og denne vare er defekt. Har sendt billeder af problemet.
Snydt
Bestiller 2x BD Micron Accssory Carabiner i forventning om at det er i overensstemmelse med billedet på hjemmesiden. Man kan ikke vælge farve og der gives klart indtryk af at man køber 4 stk. i farverne grøn, blå, orange og grå. INTET andet er anført.
Når man så kun modtager 2 blå er det indlysende at man bliver særdeles utilfreds.
Noget siger mig at det er med overlæg og det er simpelthen IKKE i orden.
Manglende svar på gavekort
Vi fik et gavekort, som vi ikke fik mulighed for at benytte på deres hjemmeside, og skrev derfor en mail for at få hjælp, men har ikke modtaget svar.
Bestilte en Fjällräven Singi (parka…
Bestilte en Fjällräven Singi (parka coat)
Den blev leveret til GLS pakkeshop i løbet af 3 dage - med returlabel vedlagt.
Fin service - hvis nu størrelsen ikke var rigtig. Men det var den og jeg er meget glad for mit nye overtøj. Prisen var også god - ca 1500kr mindre end listeprisen.
Jeg har købt og betalt 12-12-2024
Jeg har købt og betalt 12-12-2024, for et par klatresko , som på jeres hjemmeside stod og står de som på lager.
I skriver på jeres hjemmeside at der er 1-3 dage levering for lagervare - der er nu gået 11 dage, og jeg har INTET hørt fra jer ?
Og i har ikke vendt tilbage på min mail fra i fredags ?
Da det ikke er muligt at ringe til jer, så er det sgu generelt en ringe forretning i har.
Utroligt hurtige
Først fik jeg ikke meget information efter bekræftigelsesemailen... men allerede TO dage efter var pakken klar til afhentning hvor jeg havde valgt.
Derudover er det gode priser de har. Kan anbefale og vil klart bruge igen!
Jeg har ønsket vandrebukser fra Fjeld…
Jeg har ønsket vandrebukser fra Fjeld og fritid. Det er ikke den kvalitet som jeg havde forventet og skriver en mail for at få vejledning til et andet par. Samt et spørgsmål ift. returnering.
Jeg fik aldrig et svar. Det er ikke muligt at ringe, ingen telefonnummer på hjemmesiden.
De skal dog have ros for hurtig behandling af returforsendelsen.
Jeg har ikke valgt at købe det næste på bukser hos dem og køber heller ikke her fremadrettet.
De solgte mig klatrekalk som var 2 år…
De solgte mig klatrekalk som var 2 år for gammelt og i stedet for at sende en ny ville de hellere forsøge sig med røverhistorier.
God forretningsmodel at miste en kunde for noget der koster 100 kr..
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.