The worst administration ever. They are not in control of payments and recharge members twice despite the fee has already been drawn duly by Betalingsservice. And we are asked to approach Kundes... Mehr ansehen
fitness dk
Fitness dk er uden sammenligning Danmarks absolut bedste fitnesskæde! Har man de ekstra 100 kr. om måneden det koster (set i forhold til de øvrige nærmeste konkurenter), så får man det absolut bedste... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ekstraordinære faciliteter Jeg skiftede fra et andet center til FitnessDK for 1 måned siden, og jeg må indrømme at deres vedligeholdelse/rengøring, spektrum af udstyr og udbud af hold er langt bedre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var vigtigt for mig at vælge et fitnesscenter hvor jeg synes at det var rart at komme og hvor der var en god atmosfære. Det gør at man fortsætter selvom det går mod koldere og mørkere tider, og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
fitness dk er en kæde af fitnesscentre beliggende i Storkøbenhavn samt de større byer i Danmark. fitness dk har fokus på at tilbyde en høj standard af kvalitet både hvad angår faciliteter, koncepter samt vejledning og service.
Øster Allé 42, 5. sal, 2100, København Ø
- 39 12 99 00
- medlemsservice@fitnessdk.dk
- www.fitnessdk.dk
Lækkert center
Lækkert center, med gode instruktører og receptionister.
Man føler sig velkommen, uanset hvornår man kommer på dagen.

Elsker fitness dk
Elsker fitness dk. Luksus med dampbad og sauna og lækre centre

FDK Nygårdsvej
FDK Nygårdsvej
Især efter renovation sidste år, centret er virkeligt fantastisk at træne i. God faciliteter, masser udstyr, god opdeling af områder, kæmpe omklædningsrum, masser holdtrænings programmer, og personalle er altid behjælpelige.
Fakturaer kan virke lidt svært at forstå, men totallet ser fint ud, så det har aldrig været et stor problem ;)
Det tog lidt langt at få fikset stikkontakter til hårtørrer/glattejern i omklædning (man kunne kun benytte en hårtørrer hvis den anden var tændt, og kunne ikke slukke glattejern så den lod bare brændende varmt hver gang jeg tjekkede...), men det er mindre problemer som har ikke så meget med trænings oplevelse at gøre.

Dårlig service
Efter at have født en lille søn, ville jeg gerne smide de sidste kg - og hvilket bedre sted at gøre dette end fitness dk. Problemet var bare, at da jeg melder mig ind siger jeg til medarbejderen “nu er det ikke sådan, så I har fri oprettelse i næste uge, vel?” Hvilket hun forsikre mig om, at de ikke havde. To dage senere kan jeg så se, at de lige præcis skiltrer med fri oprettelse. Jeg bliver efterfølgende henvist til kundeservice, som til slut i samtalen ikke siger pænt farvel men i stedet bare smider røret på. Derfor valte jeg med det samme at gå hen og melde mig ud af fitness dk igen. Nu må træningen klares på egen hånd i stedet.

Dejligt sted
Dejligt sted, gode maskiner, glade mennesker og et kanon godt personale!
- Dog utroligt varmt i omklædningsrummet.

*****
Veludstyret center, der bliver vedligeholdt og rengjort hver dag.

Antwort von fitness dk
Smil på læben og ens andet hjem.
Smil på læben, imødekommende, herlige PT’er og gode vejledninger.
Lækkert udstyr og skønt at føle sig hjemme i ens andet hjem med kaffe automat

Dejligt rent og pænt
Dejligt rent og pænt, fed udsigt over vandet, de fleste i receptionen hilser når man kommer ind ad døren, lækker omklædning. Lidt for høj musik. Der er de maskiner og vægte man har brug for. Ikke for stort

Søde og hjælpsomme
Søde og hjælpsomme. Gode redskaber og gode råd, når vi søger hjælp.🇩🇰🤗

Gode faciliteter
Særdeles gode faciliteter, dog forfærdeligt udmeldings procedure.
Jeg har tabt ca 2000 DKK over 2 omgange på en udmeldings-procedure, der er uhyggelig besværlig. Fra et service mæssigt synspunkt er det ikke godt.

Lækkert og rent center
Lækkert og rent center, gode instruktører og god stemning.

Antwort von fitness dk
Det bedste center i København!
Det bedste center i København!
Altid dejligt, at komme her; rydeligt og funktionelt samt altid et venligt personale - keep it up! :o)

Antwort von fitness dk
Bedste fitness center i København!
Fantastisk udsigt, cardio område samt fordeling af øvrigt udstyr/vægte, er placeret godt.
Der er rent og pænt samt venligt personale. Bedste fitness center i København!

Antwort von fitness dk
This is a place you have to come back…
This is a place you have to come back to . Everything is great

Underlødige forretningsbetingelser
Underlødige forretningsbetingelser. Pas på med at tilmelde jer overtegnede holdaktiviteter i Fitness.dk. Det har jeg prøvet to gange. Med to bøder for manglende fremmøde til følge. Lyder ok i første omgang? Men læs videre.
Første gang havde jeg tilmeldt mig en overtegnet holdaktivitet den 1. juni kl. 6:15. Jeg modtager en sms den 1. juni kl. 5:03, hvor jeg får at vide, at jeg nu har en plads på holdet. Jeg skriver tilbage, at meddelelsen kommer alt for sent, og at jeg ikke kommer. Bøde!
Anden gang samme historie. Jeg tilmelder mig en overtegnet holdaktivitet den 6. juni kl. 6:15 og får en meddelelse kl. 5:03 samme dag med besked om, at jeg nu har en plads. Jeg er syg den morgen og melder tilbage om min situation og at jeg ikke kommer. Bøde!
Jeg undrede mig over min seneste regning og ringede i dag, den 25. juni, til kundeservice. En iøvrigt meget venlig medarbejder kunne oplyse mig om, at sådan var forretningsbetingelserne. "Hav en fortsat god dag", var slutreplikken.
Vi taler om småpenge her. Men til jer derude: køb ikke noget i en virksomhed med en så rådden forretningspolitik. Den slags skaber et uhyre dårligt omdømme. Det er ikke sådan, man tjener penge. De lukker snart.

Antwort von fitness dk
Der er gode hold og faciliteter
Der er gode hold og faciliteter, men holdbookningen på hjemmesiden og app’en er meget uoverskueligt, så derfor fire stjerner.

Antwort von fitness dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.