Det er først ved reklamation, at man finder ud af en virksomheds kvalitet. Jeg modtog et defekt produkt. Fitnessbutikken fremsendte returlabel, og returnerede det fulde beløb. Sådan.
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Henning fra fitnessbutikken fortjener en highfive for en 5 stjernet oplevelse - fin fyr og en forretning der har formået at gearer op midt i corona tilstanden imens konkurrenterne må afbryde ordre og... Mehr ansehen
I bought a new cross trainer, assembled it and encountered an issue with what was apparently a wire that got stuck internally while I was screwing the handle together. Called the customer service an... Mehr ansehen
Købte en motionscykel til genoptræning efter knæskade. Efter 3 måneder gik hjullejet i stykker. Efter at have været i kontakt med deres supportafdeling et par gange, fik jeg tilsendt en ny cykel. De h... Mehr ansehen
Velkommen til Fitnessbutikken. Vi har specialiseret os i salg af træningsudstyr til hjemmetræningen, fitnesscenteret og genoptræning og ligeledes det meste indenfor aerobic, styrketræning, konditionstræning, feks. stepbænke, træningsbolde, håndvægte, løbebånd, romaskiner og motionscykler, Power Plates, ThoraxTrainer samt træningstilbehør.
Industriparken 25, 2750 , Ballerup, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg har købt et løbebånd via Fitnessbutikken. Jeg fik bekræftelse på min bestilling, men hørte så faktisk ikke mere før jeg rykkede for besked en uge efter. Jeg var så desværre "faldet ud" et sted. Jeg var bestemt ikke synderlig tilfreds på dette tidspunkt. Det ændrede sig da jeg blev kontaktet både pr mail og telefonisk, hvor de beklagede ventetiden.
Herfra gik det lynstærkt, og jeg blev hele tiden opdateret på tingene.
I min optik er der altid plads til, at der kan laves en fejl, hvis bare man erkender den, og herfra gør hvad man kan for at udbedre. Det gjorde Fitnessbutikken ganske eminent !
Virker som et solidt bænkpres sæt og modtog det efter 3 hverdage.
Kun 4 stjerner fordi jeg savnede en brugsforvirrig da jeg skulle samle det.
Jeg bestilte en motionscykel black friday fredag aften og havde den allerede mandag Imponerende hurtigt :)
Der var så et forkert kabel med , efter lidt skriven og et par billeder blev det løst , og nogle dage efter kom kablet :-)
Kan kun give de bedste anbefalinger - havde købt en demo model som var udsolgt - fik så tilbudt en ny model til samme pris som demoen. Rigtig god kommunikation med kundeservice - føler mig absolut super behandlet
Jeg bestilte en motionscykel torsdag eftermiddag og havde den allerede fredag. Imponerende hurtigt :)
Netop købt et løbebånd hos fitnessbutikken. Hurtig levering, god pris og sød kundeservice.

Antwort von Fitnessbutikken
Købte en crosstrainer hos fitnessbutilken, valgte selv at hente den. Glædelsen varede kort, efter at have åbnet kassen, kunne jeg konstatere at maskinen havde været pakket ud og havde en del ridser.
Lignede en demo maskine! Efter aftale blev den returneret og jeg fik udleverede en ny som så var ok. Dog undre det mig at der ikke er mere styr på hvad der har været brugt/pakket ud.

Antwort von Fitnessbutikken
Fitnessbutikken leverer hurtigt og effektivt. Deres produkter lever op til alle forventninger og det er ofte muligt at diskutere pris og lave en god handel

Antwort von Fitnessbutikken
Har købt nogle produkter hos Fitnessbutikken, og alt i alt har jeg haft en god oplevelse med rådgivning og levering. Stærkt et sted jeg kan anbefale andre at handle, og forhåbentlig modtage samme oplevelse som jeg, og da jeg ikke kan sætte en finger på noget får de da også 5/5 stjerner, velfortjent!

Antwort von Fitnessbutikken
Man får hurtigt svar, den rigtige hjælp, gode råd og leveringen var for mig som ønsket. Jeg vil klart sige dette er et sted jeg vil handle igen.
Yderst godt.
Mvh
Glad kunde.

Antwort von Fitnessbutikken
Selve servicen er god og levering sket ret hurtigt, men jeg vidst ikke levering var til kantsten, da fragtmanden vil ikke bære tingene oppe. Jeg var alene hjemme og var nødt til at vente på mine venner for at have hjælp, det er ikke i orden. Det burde stå på jeres hjemmeside.

Antwort von Fitnessbutikken
Hurtig og fleksibel service. Fitnessbutikken kan kun anbefales.

Antwort von Fitnessbutikken
Jeg købte et demo løbebånd fra Reebok igår, og fik det idag tidligt! WOW.. Var lidt i tvivl om at købe en demo model, men den virker og ser ud som ny! Det ikke sidste gang jeg køber på fitnessbutikken! Hjemmesiden er anbefalet til mine bekendte som er fitness orienterede.
Hvis jeg kune give flere stjerner havde jeg gjort det!
Tak for en super service!

Antwort von Fitnessbutikken
Jeg bestilte et løbebånd hos fitnessbutikken.dk og indenfor ganske kort tid blev det leveret til døren. Ikke nok med det så har de et formidabelt kundeservice!

Antwort von Fitnessbutikken
Har lige købt en spinningcykel , må sige det er sjældent man oplever så god og hurtig service. KAN KUN ANBEFALE, AT HANDLE HOS FITNESSBUTIKKEN.
STORT TAK TIL FITNESSBUTIKKEN.

Antwort von Fitnessbutikken
Super service, hurtig levering. En fragtmand havde beskadiget vores varer ved levering, og med det samme blev der taget hånd om det.
Er virkelig imponeret over deres service niveau, og deres hurtige respons.
Jeg handler fremover alt vores sportsudstyr hos dem.

Antwort von Fitnessbutikken
Er super tilfreds efter at have modtaget mit pulsur med posten. Leveringen var lynhurtig og webshoppen var overskuelig og brugervenlig.

Antwort von Fitnessbutikken
Levede op til mine forventninger og fik God service samt hurtig levering.

Antwort von Fitnessbutikken
Jeg har for nylig købt en TITAN crosstrainer, og jeg er meget tilfreds med den service, jeg har oplevet. Der har ikke været nogle problemer overhovedet - bestillingen gik gnidningsfrit, den blev leveret efter få dage og den virker som den skal. Jeg vil helt sikkert gerne handle med fitnessbutikken igen.

Antwort von Fitnessbutikken
Bestilte en ny kondicykel i går morges og har netop modtaget den. Perfekt :)

Antwort von Fitnessbutikken
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.