Vil gerne rose Findminrejse.dk Vi vil meget gerne rose rejsekonsulent Betina Schack Schmidt, helt op i skyerne, for den altid gode og meget personlige betjening. Hun prøver sammen med... Mehr ansehen
FindMinRejse.dk
Vii har bare fået en super service. Altid hjælpsomme, hvis vi havde spørgsmål. God vejledning. De fik lavet vores ferie til USA, så den passede perfekt ind til vores familie. Varme anbefalinger her fr... Mehr ansehen
Find Min Rejse er præcis så lille et firma, at du får en god fornemmelse af personlig betjening. Samtidig har jeg aldrig oplevet andet end stor professionalisme, når jeg har benyttet mig af firmaet.
Kan varmt anbefale Find min rejse :-) Fantastisk god service og man føler virkelig, at der bliver lyttet 110% til ens ønsker samt behov. Vi har brugt Find min rejse flere gange og vil bestemt gø... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hos FindMinRejse.dk skræddersyr vi din drømmerejse. Rejser til hele verden ✓Personlig service i top ✓Mange års erfaring ✓Både individuelle og grupper
Torvet 1, 6270, Tønder, Dänemark
- mail@findminrejse.dk
- www.findminrejse.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Roser til Betina Schack Schmidt
Vil gerne rose Findminrejse.dk
for den altid gode og meget personlige betjening.
Hun prøver sammen med os, at skræddersy en ferie lige efter vores ønsker.
Skulle ferien blive aflyst (corona tiden 2020), prøver hun at finde en anden ferie til os.
Lykkes det ikke, er det ingen problemer med at få pengene retur.
Vi kan kun varmt anbefale Findminrejse.dk, og det er ikke sidste gang, at vi bruger dem.
Hilsen Eva og Kurt Lauridsen.
Esbjerg.
Sendt fra min iPad
Fuld professionalitet fra start til slut
Lige fra første kontakt, booking og hele rejsen igennem har samarbejdet med findminrejse.dk været en fornøjelse.
Tak fordi I var med til at gøre vores rejse så let og gnidningsløs 👌
Det personlige touch
Nemt og effektivt 👍🏻 God service!
Hjælpsom
Professionelt og løsningsorienteret firma
2 x til Israel med Findminrejse
To gange har Findminrejse arrangeret det praktiske ved vores rejser til Israel - hotelbooking, billeje, flybillet m.v og har givet gode råd i forbindelse med rejserne.
Såvel kommunikationen med Findminrejse ved planlægning, som det praktiske på destinationer er gået fuldstændig nemt og problemfrit.
Findminrejse kan absolut anbefales.
Bernhard Christensen
Alt fungerede helt perfekt
Alt fungerede helt perfekt, en super istur til NYC.
En gennemført god og sober behandling…
En gennemført god og sober behandling hvor der bliver taget vare på alt. Kan på det varmeste anbefales.
Uovertruffen
FindminRejse er den ultimative rejsepartner når du vil slippe for størstedelen af planlægningen selv. Fremsig dine ønsker og behov, og vupti.......der er styr på det!
Top betjening
Top betjening, God behandling, altid lidt ekstra for pengene.
Har du brug for hjælp til at arrangere din rejse, så er det her du skal henvende dig.
Super god rejseleder hun havde masser…
Super god rejseleder hun havde masser af tid til at svare på vores spørgsmål og hjælper os med at finde og sammensat den perfekte rejse da jeg desværre blevet syg med hjertet lige inden vi skulle rejse Hjælp de mig hele vejen igennem med rejseforsikring så jeg kunne få alle vores penge tilbage det er jeg super taknemmelig for
4,5 stjerner
super
Vii har bare fået en super service. Altid hjælpsomme, hvis vi havde spørgsmål. God vejledning. De fik lavet vores ferie til USA, så den passede perfekt ind til vores familie. Varme anbefalinger her fra os.
Top passioneret rejsebureau
Du får her en betjening du ikke møder andre steder.
Man fornemmer virkelig personalets passion for rejsebranchen!
Bedste anbefaling her fra
Super god service
Vi havde udelukkende en god oplevelse med FindMinRejse, da vi planlagde vores rejse til USA.
Fin service og kunne altid få kontakt…
Fin service og kunne altid få kontakt til rejseselskabet, hvis der var spørgsmål
Igen en rigtig god oplevelse med…
Igen en rigtig god oplevelse med FinMinRejse
En fantastisk tur til Thailand
En fantastisk tur til Thailand
Med 32 personer alt var bare fint
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.