Inmiddels 3e fiets hier gekocht. Goede ontvangst door Jac en goed voorgelicht. Na aankoop wordt de fiets netjes afgemonteerd, snel geleverd met goede nazorg.

Ik werd Vriendelijk ontvangen en de persoon die mij geholpen heeft was zeer vriendelijk. Mijn enigste groot nadeel vind ik dat mijn nieuwe fiets totaal geen eerste controle heeft gehad hey spatbord... Mehr ansehen
Ontzettend behulpzaam en klantvriendelijke mensen! Voorzien van informatie en advies hoe je zelf wat onderhoud kunt doen aan je fiets zonder er zelf voordeel van hebben! Fijn dat er nog zulke mensen... Mehr ansehen
Ben in Haarlem geweest voor een Gazelle fietstest, goed en vriendelijk geholpen door vakman. Advies wacht even 2 weken dan komt het nieuwe model uit, ‘oude model’ 2025 zou eruit gaan en was nog wel... Mehr ansehen
Über Fietsvoordeelshop - Uden
Vom Unternehmen geschrieben
Vind de fiets die perfect bij je past
Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.
Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen
Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.
Liessentstraat 2c, 5405 AG, Uden, Noord-Brabant, Niederlande
- 0413 250 167
Bittet Kunden um Bewertungen
Aankoop Gazelle e-bike
Een paar weken terug mijn Gazelle e bike opgehaald. Een fijne fiets. Goede keus. Ik ben keurig geholpen in de winkel en mijn fiets netjes afgesteld. Goede service. Ben erg tevreden.
Gr Johanna
Vriendelijk en professioneel geholpen
Vriendelijk en professioneel ben ik geholpen. Degene die mij geholpen heeft ervaring en weet waar hij over praat.
goed geholpen
goed geholpen. Ruim assortiment en duidelijke uitleg over de aangeschafte Kalkhoff. Erg kundig personeel!
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Onoplosbare problemen
Middels 4 a 5 keer naar deze "fietsenmaker" gegaan met onze problemen van doortrappende Gazelle Bloom E-bikes. Middels hebben ze 1 naaf vervangen, maar dit is nog slechter dat de oude. De andere fiets trapt ook nog steeds door in de 6 versnelling. Ik vraag me eigen af wat er mis gaat, omdat het probleem maar niet verholpen kan worden deze vestiging van Fietsvoordeelshop.nl.
Graag zou ik werkende fietsen willen hebben die niet doortrappen.

Afleveren nieuwe E Bike
Bij verkoop van de Ebike werden we netjes geholpen en alles goed uitgelegd. Toen we de fiets op kwamen halen was het een grote chaos en was alles teveel. De fiets werd neergezet en voor de rest konden we het uitzoeken en moesten overal zelf maar naar vragen en achteraan, en elke keer weer opnieuw wachten tot de verkoper tijd had want ze gingen steeds weer verder met iets anders terwijl ze nog met ons bezig waren.

Antwort von Fietsvoordeelshop - Uden
Keurige uitleg met de keuze van de…
Keurige uitleg met de keuze van de fiets. Daarom goed kunnen kiezen welke fiets we hebben gekocht. Bij ophalen ook duidelijk met de uitleg. Wel jammer dat er geen boekje bij zitt
Juiste advies gekregen in de winkel
Juiste advies gekregen in de winkel, alles wat ik nodig had om de juiste keuze te maken. Later op de hoogte gehouden van de bestelstatus. Op de dag wanneer ik fiets zou ophalen vooraf nog een telefoontje gehad dat de fiets klaar stond en dat ik elke moment kon langskomen. Bij het ophalen nog alle nodige info gekregen wat ik wilde. Kortom een hele goede ervaring
Fietsers maar!
Mooie elektrische fiets voor scherpe prijs gekocht en netjes geholpen. Zijn ook niet opdringerig om verzekering af te sluiten.
Aankoop Gazelle E-Bike
Goede voorlichting en gedegen advies. Snelle levering en goede service. Mèèr dan tevreden.
Ben zeer fijn geholpen door Rene uit…
Ben zeer fijn geholpen door Rene uit Uden, prima uitleg en de tijd genomen.
Dit geeft een vertrouwd gevoel.
Rik heeft ons in Uden heel goed geholpen
Slechte accu's
Na 1 maand valt mijn elektrische sparta plots uit.
Terug naar FVS.
Accu defect een nieuwe accu geplaatst. Nu na 9 maanden hetzelfde euvel.
Helaas slechte accu's volgens Sparta,nieuwe accu duurt nog 10 tot 11 weken.
Hopend dat dit langdurende probleem dan opgelost is.
Fijne fiets gekocht.
Fijne fiets gekocht.
Online proefrit aangevraagd: waren ze in de winkel niet van op de hoogte. Account aanmaken via de site lukte niet (foutmelding website). Klantenservice gemaild: geen reactie. Pas na bellen opgelost. Bij afhalen fiets in de winkel waren de accessoires nog niet gemonteerd. Fiets werd 3 dagen later dan gepland geleverd. Acculader was defect (is omgeruild). Fietsverzekering online aangevraagd en via de winkel nogmaals onder de aandacht gebracht. Is na anderhalve week nog niet afgehandeld. Organisatorisch kan het veel beter. Wel zeer prettig en deskundig personeel in de winkel in Uden!

Slechte service
Afgelopen mei 2023 fiets gekocht bij FVS Uden. 1e service beurt gepland in november 2023, mondeling aangegeven dat er een probleem met de achterband is. Door FVS uden servicebeurt uitgevoerd, ik krijg vervolgens bericht dat de fiets klaar is, dus de volgende dag ophalen, maar probleem met achterband is niets gedaan. Verkoper zei dat ik er over teruggebeld zou worden. Maar inmiddels is de fiets bijna 2 weken bij FVS Uden, maar ik krijg geen reactie. Telefonisch onbereikbaar! Telefoon wordt niet opgenomen, weet niet wat de status is.

Antwort von Fietsvoordeelshop - Uden
Overzichtelijke zaak met zeer…
Overzichtelijke zaak met zeer vriendelijk personeel.
Het advies wat je krijgt is echt open en eerlijk.
Ben blij met mijn nieuwe Gazelle Chamonix fiets.
Uiteraard wel een elektrische.
Afgelopen vrijdag een zeer goede uitleg gekregen en de afstelling op maat gebracht.
Was meteen de 1e afstand bijna 20 kilometer.
Wat een prettige ervaring en kan u allen een elektrische fiets aanraden
Je wil door de fijne ondersteuning verder fietsen dan met een normale fiets.
Verder wil ik iedereen FIETSVOORDEELSHOP.NL in Uden aanraden
Tot de 1e servicebeurt en ga zo door met jullie fijne service.
Groet Eric Heins.
De eerste keer dat ik voorbij de…
De eerste keer dat ik voorbij de fietsvoordeelshop kwam ging ik op de rem. Wat een mooie overzichtelijke showroom.
Ik was in het filiaal Uden.
Wat een heerlijk personeel die echt een eerlijk advies gaven.
Na een kopje koffie kwam ik er achter dat de Gazelle fiets die ik graag wilde in de aanbieding stond bij hun.
Meteen de beslissing genomen en gekocht.
Vandaag precies een maand later mocht ik hem op komen halen.
Keurig gedurende het traject van het verloop op de hoogte gehouden.
Na een lekker bakje koffie begon de uitleg en afstelling van de fiets.
Wat een rust en vriendelijke verkoper.
Meteen een ritje naar huis mogen maken van bijna 18 kilometer.
Maar wat is het een mooie ervaring na 48 jaar weer op een fiets.
Voelde het even licht in de beentjes maar totaal niet buiten adem of moe.
Ik kan iedereen een elektrische fiets aanbevelen en ga naar FIETSVOORDEELSHOP.NL in de Lieesent straat in Uden.
Ze hebben daar veel aanbiedingen en een ongekende fijne service.
Met vriendelijke groet Eric Heins
Fijne winkel.
Onlangs elektrische fiets gekocht. Ze nemen echt de tijd voor je. Fijne winkel.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.