Banner for Fietsvoordeelshop - Rotterdam

Fietsvoordeelshop - Rotterdam Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Vierhavensstraat 139, 3029 BB Rotterdam, Delfshaven, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personeel zeer vriendelijk en bekwaam. Fiets perfect afgesteld ,kon fietsend naar huis. Geen extra verkooppraatjes ook zeer belangrijk! Een aanrader!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen donderdag onze fietsen opgehaald bij Fietsvoordeelshop Rotterdam. Wij zijn geholpen door Paul. Zowel bij de aankoop van de fiets tot aan de overdracht van de fiets hebben we heel goed advie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had al de keuze gemaakt welke e- bike ik ws wilde aanschaffen en wilde er eerst een testrit op maken gezien mijn lengte en de fietsmaat 46 moest die eerst in elkaar worden gezet. Je hoeft hier geen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

2 elektrische fietsen gekocht. Aardig en behulpzaam personeel. Alles is goed uitgelegd en ze hebben de fiets voor ons op maat gezet en ook het kinderzitje erop geplaatst. Nog geen ervaring met service... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft

Über Fietsvoordeelshop - Rotterdam

Vom Unternehmen geschrieben

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

Alle Bewertungen

4'092 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisch geholpen door Isabella!

Isabella heeft me erg goed geholpen. Ik wilde een fiets kopen waarvan er nog maar één exemplaar in Nederland was, in Zoetermeer. Ze regelde dat de fiets daar een paar dagen vastgehouden werd. Een dag later heeft de manager de fiets zelf naar Rotterdam gehaald dus ik hoefde niet naar Zoetermeer. Isabella heeft uiteindelijk de verdere instructie en afhandeling op deskundige en prettige wijze geregeld.
Kortom: goede en vriendelijke service. Bedankt!

12. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Verkopen kunnen ze wel maar service bieden ze niet.

Super goed advies en een proefrit gehad van een uitermate vriendelijke medewerker in Zoeterwoude Rijndijk.

Echter moest ik bij levering van de bakfiets helpen deze uit de bestelbus te tillen. Dit staat nergens aangegeven en is niet te doen.

Bij de eerste rit bleek het wiel aan te lopen en het stuur scheef te staan. Mail gestuurd en na twee weken nog geen reactie. Inmiddels zelf maar gerepareerd.

Slaat nergens op. Betaal je € 7.000,- voor een nieuwe bakfiets, krijg je 0 service.

Mijn advies; Koop je fiets bij een lokale fietsenmaker.

17. April 2025

Hoi Isa,

Ik wilde je even laten weten dat de datum voor het aanleveren van de benodigde informatie inmiddels is verstreken. Helaas kunnen we zonder deze gegevens je verzoek niet verder in behandeling nemen.

Als er nog iets is waar we je mee kunnen helpen of als je vragen hebt, laat het dan gerust weten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Communicatie liep traag maar toch opgelost

Webshop gebeld om iets te regelen. Eerst half uur in de wacht gestaan en toen medewerker aan de lijn die het even zou regelen. Nooit teruggebeld dus. Daarna 2x een E-mail gestuurd met de vraag om het te regelen. Ik krijg niets eens antwoord.Na de review is er direct door het bedrijf contact opgenomen en is de kwestie alsnog keurig en snel afgehandeld.

16. April 2025

Hoi Leo,

Ik wilde je laten weten dat we je klacht hebben opgelost. Het was fijn om elkaar even te spreken en alles duidelijk te krijgen.

Als er in de toekomst nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Great Service and Expert Advice

I received excellent service from Isabella at the Rotterdam branch. She provided excellent advice and very friendly service. Taking her advice, I decided to buy her recommended bicycle.
On the day of collection, I was pleased to experience the same quality of service.

11. April 2025

Joepie. Nieuwe fiets

Mijn nieuwe fiets vandaag opgehaald in Rotterdam. Alles perfect uitgelegd door Dennis. Moest nog een soort van examen doen waarvoor ik slaagde...

Arie had mij al goed geholpen bij het uitzoeken van deze fiets. Bij het afrekenen nog advies gekregen voor een verzekering.

Al met al 5 sterren voor deze kanjers.

10. April 2025

Dik tevreden!

Persoonlijke benadering door Isabella, Arie en de mannen van de werkplaats. Geduldig en eerlijk. Zeer klantgericht. Ik ben dik tevreden!

5. April 2025

Klantvriendelijk en servicegericht!

De heren zowel van verkoop als in de werkplaats zijn altijd vriendelijk en welwillend om te helpen. Wachttijd is soms lang en in de werkplaats liep het door een storing niet helemaal gesmeerd met online afspraken plannen. Ik sta ervan versteld hoe klanten daardoor helemaal uit hun plaat gaan tegen de medewerkers. Respect voor het feit dat ze ondanks dat vriendelijk en redelijk blijven.
Mijn fiets heeft een onderhoudsbeurt gehad en kan er weer tegenaan!

28. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

na meerdere malen verzoeken geen…

na meerdere malen verzoeken geen factuur e krijgen
op de goede naam daardoor kan ik de fiets niet verzekeren, ook per telefoon men zou mijn terugbellen
is ook nooit gebeurd, na twee dagen eindelijk een deskundige aan de telefoon na 10 minuten alles opgelost

28. März 2025

Beste. Willem Verhoef,

Dank voor je review, we gaan je klacht doorzetten naar de desbetreffende winkel. We zullen hen vragen zo spoedig mogelijk contact op te nemen.

Team Fietsvoordeelshop.nl

Update: Ik zie aan uw review dat alles is opgelost. Heel fijn dat het goed is gekomen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie winkel en deskundig geholpen .

-Wij zijn vriendelijk ontvangen.
-Zeer behulpzaam bij het geven van advies bij het maken van een fiets keuze
-Veel geduld en inlevend vermogen naar ons als klant
-Twee keer een proefrit kunnen maken alvorens tot aanschaf over te gaan
-Duidelijke uitleg ontvangen van de verkoper Arie over de bediening van de fiets
-Geen opdringerige verkoop praktijk
-Behulpzaam bij de aflevering van de gekochte fiets en bij een evt af te sluiten fietsverzekering

13. März 2025

Garantie wordt niet afgewikkeld

Ik probeer al een jaar de garantie van mijn huif te claimen. Garantie gehonoreerd, maar nooit afgewikkeld. Blijven bellen helpt niet, contact met de leverancier ook niet, zelfs berichten naar management sturen geeft geen resultaat. Koop hier dus geen fiets!

10. März 2025

Beste Nikki,

Het was fijn om elkaar even te spreken en alles duidelijk te krijgen.
Zoals besproken, ligt de regenhuif klaar in onze winkel. Je bent daar van harte welkom om deze op te halen.

Onze excuses voor de miscommunicatie.

Arie Brand is een Topper van winkel Rotterdam

Arie van de winkel in Rotterdam heeft ons FANTASTISCH geholpen. Onze bakfiets was gestolen en is een groot gemis voor ons gezin van 6. Dankzij de extra hulp van Arie en zijn collega's van filiaal Rotterdam hadden we supersnel een nieuwe bakfiets beschikbaar. Heel fijn, top service!

28. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fiets besteld staat op afgesproken dag…

Fiets besteld staat op afgesproken dag niet klaar. Klantenservice helpt ook niet. Winkel waar ik hem op zou halen kan je niet bellen. Je moet maar zien en afwachten. Blij dat ik niet van te voren betaald heb.

Update 11-03-2025

Ben nog niet gebeld door de betreffende winkel.

Update 13-03-2025

Ook nu nog niet gebeld door de betreffende winkel.

Update 15-03-2025.

Nog steeds niets vernomen. Fiets bij lokale winkel besteld. Gratis bezorging goede service en niets eens duurder dan deze ……

7. März 2025

Beste Erik,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De klantenservice reageert bedroevend…

De klantenservice reageert bedroevend traag en is erg slecht. Ik had mijn factuur niet ontvangen. Dit heb ik telefonisch aangevraagd. Nooit ontvangen. Daarna via de chat, nooit ontvangen. Daarna via de mail. Dit duurde weken.
Al binnen 6 weken na de aankoop bleek de verlichting al kapot. Voor de servicebus moest ik €39,95 voorrijkosten betalen. Dat vind ik belachelijk als je net voor €2300 een fiets heb gekocht. Enige alternatief is met de fiets terug naar de winkel wat me veel tijd kost. Voorrijkosten vallen in binnen de wettelijke garantie! Enige wat klantenservice blijft herhalen is dat het vaste kosten zijn en ze hier niets aan kunnen doen.
Dus winkel een deur verder als je iets van de service verwacht.

22. Februar 2025

Beste Kristel van der Want,

Het spijt ons enorm te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice.

Als het gaat om de voorrijkosten hebben wij het recht om deze in rekening te brengen voor een reparatie aan huis. Ook als de reparatie binnen garantie valt.

Onze excuses voor het ongemak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste service van Rotterdam!

Bij FVDS in Rotterdam heb ik mijn bakfiets gehaald. Naast dat die service al top was, soepel verliep en de communicatie fijn was, hebben Paul en Arie mij ook enorm goed geholpen toen deze bakfiets al na korte tijd gestolen was. Ze denken echt met je mee hoe zaken zo efficiënt mogelijk opgelost kunnen worden en zijn bereid dingen nog even voor je uit te zoeken. Echt zelden zulke goede service meegemaakt als bij FVDS in Rotterdam. Heel blij dat ik hier klant ben!

19. Februar 2025

Goeie service, tevreden klant

Bestellen van mijn nieuwe fiets ging eenvoudig bij de Fietsvoordeelshop aan de Vierhavenstraat in Rotterdam. Het personeel is zeer klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig. Fijn om ook een modellen van verschillende fietsen in de winkel te kunnen bekijken. Mijn keuze was snel gemaakt: een Gazelle Esprit met 7 versnellingen. Vervolgens mijn fiets daar besteld. Dat ging makkelijk en ben supergoed geholpen. Dat was op 7 december. De fiets zou ik rond 4 februari op kunnen halen. Op 21 januari kreeg ik bericht dat mijn fiets klaar stond in de winkel. Eerder dan verwacht. Op 22 januar ben ik mijn fiets op gaan halen. In de winkel is de fiets afgesteld naar mijn wensen. Gelijk advies ingewonnen over een goed slot en dat erbij gekocht. Tevens ter plekke een verzekering afgesloten. Na een proefritje als zeer tevreden klant heerlijk op mijn nieuwe fiets naar huis gefiets.

22. Januar 2025

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr