Banner for Fietsvoordeelshop - Groningen

Fietsvoordeelshop - Groningen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Roskildeweg 17, 9723 MA Groningen, Groningen, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We kwamen de winkel binnen met de vraag of ze 2 losse spaken hadden voor een fietswiel zodat we deze thuis konden maken. Na een aantal minuten kwam hij terug met de spaken al in het wiel en een nieuw... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede prijs (lager dan bij standaard fietsenwinkel), heel mooie, grote, nette 'showroom', aardig personeel, en veel keus in fietsen.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima geholpen en geadviseerd rondom de diefstal en opnieuw aanschaf van nieuwe electrische fiets. De info over het gps systeem met bijbehorende app ging voor mij wat snel. Moet me er nogmaals rustig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Ik mocht meerdere fietsmodellen testen en heb uiteindelijk een goede weloverwogen keus kunnen maken. Fijne en snelle service en daarbij een goede prijs.

1. Fahrradgeschäft

Über Fietsvoordeelshop - Groningen

Vom Unternehmen geschrieben

Vind de fiets die perfect bij je past

Je hebt een nieuwe fiets nodig. Een e-bike, stadsfiets of bakfiets die je leven leuker maakt. Of makkelijker. Bijvoorbeeld een fiets die je sneller dan de auto naar je werk brengt. Een fiets waar jij, je kinderen en de hond allemaal op kunnen. Of een fiets voor in de heuvels na een lange rit op de fietsendrager.

Bij Fietsvoordeelshop.nl hebben we ‘m staan, die perfecte fiets voor jou. En natuurlijk helpen we je hem te vinden. Online bijvoorbeeld. Met handige artikelen, overzichten en video’s. Of in de winkel. Waar liefhebbers jou alles over fietsen kunnen vertellen. En waar je een proefrit maakt om een fiets goed te leren kennen.

Fietsen van de beste merken voor vriendenprijzen

Welke fiets je ook kiest: je zit goed. Onze fietsen zijn altijd scherp geprijsd en van A-merken als Gazelle, Batavus, Sparta, Kalkhoff en KOGA. Namen die al even meegaan. Merken die weten hoe je écht goede fietsen maakt. En mocht er iets kapot gaan, dan staan we voor je klaar. Zodat je snel weer op pad kan.

Jouw nieuwe fiets helpt je het meeste uit het leven te halen. Kom langs, dan laten we je zien hoe we je daarbij helpen.

Bekijk onze acties

Alle Bewertungen

4'092 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Mooi verjaardagscadeau

Bij toeval zagen wij de winkel, maar door nette vriendelijke benadering en goede uitleg hier vervolgens een elektrische fiets voor onze dochter gekocht. De afleverdatum duurde wel wat lang, maar ze hebben ervoor gezorgd dat we de fiets een dag voor haar verjaardag konden ophalen!

27. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima service en deskundig advies.

Fijne fietswinkel met scherp geprijsde fietsen en e bikes.
Prima service en komen afspraken na.
De werkplaats staat altijd voor je klaar en aanpassingen worden direct en kosteloos geregeld.
Top!

24. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke website en vriendelijk personeel

Mogelijkheid om zowel online eigenschappen en prijs te vergelijken. Alsmede winkels om de fiets uit te proberen. Mijn voorkeursfiets was niet op voorraad in mijn framemaat, maar kon snel besteld worden. Bij afhalen paar keer op de fiets testen, om deze correct af te stellen. Personeel was vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Ben erg blij met mijn nieuwe Gazelle Orange fiets! Rit naar huis was door de juiste afstelling ook erg aangenaam.

3. Juli 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goede service, telefonische bereikbaarheid slecht

Service kan ik niks over zeggen: fiets op zaterdag 21 juni opgehaald. Wilde er ook een smartphonehouder bij, die hebben ze gemonteerd ondanks de drukte in de werkplaats.

Minder leuke ervaring had ik vijf dagen na aankoop. Bij aankomst bij mijn werk was wiel enorm aan het wiebelen. Helaas kon ik de winkel de hele ochtend niet bereiken, vanwege onderbezetting stond de telefoon uit. Eenmaal aan de telefoon werd ik vriendelijk geholpen en heb ik de fiets dezelfde dag nog gebracht.

Na twee dagen was deze klaar. Bleek uiteindelijk dat de spaken niet waren opgespannen. Slordige fout bij aflevering vanuit centraal magazijn, waar filiaal in de toekomst misschien wat beter kan checken. Uiteindelijk zal het wiel onder garantie helemaal vervangen worden. Van mijn fiets heb ik gelukkig nu wel plezier.

Een tip: wees ondanks onderbezetting telefonisch wel bereikbaar.

25. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte service fietsvoordeelshop Groningen

Ik heb mijn Lovens bakfiets in februari gekocht bij de Fietsvoordeelshop in Groningen. Een investering.. dus verwacht je goede service.
De huif ging al binnen één dag kapot. Volgens de winkel een montagefout en niet onze schuld maar die van de winkel (“te strak gespannen”), De winkel zou een nieuwe bestellen. Vanaf moment ben ik wekenlang aan het lijntje gehouden, van het kastje naar de muur gestuurd, zonder duidelijkheid of voortgang…
Drie weken geleden kreeg ik pech met de fiets. Na een stop maakte de fiets ineens geen contact meer met de app, waardoor de fiets niet meer aan kon. Ik belde de klantenservice.. – maar die verwezen me simpelweg door naar de app-ontwikkelaar. Geen hulp, geen alternatief, gewoon "zoek het maar uit". Ik stond daar met twee kleine kinderen, 10 kilometer van huis. Ik heb zelf gezorgd dat de fiets door een bergingsbedrijf thuis werd afgeleverd. De volgende dag belde ik weer met de klantenservice. Gelukkig kreeg ik toen wél iemand aan de lijn die echt z’n best deed: er kon een monteur langskomen (pas ruim twee weken later) – maar voor eigen kosten (voorrijdkosten zelf betalen). Ik klaagde opnieuw over de huif, waarop werd beloofd dat de monteur deze direct mee kon nemen en monteren. Super!
Tot vandaag. De monteur kwam, maar geen huif bij zich. Weer gebeld met de klantenservice – na een half uur wachten krijg ik doodleuk te horen dat het “toch niet onder de garantie van Lovens valt”. Nadat ons 2 keer een nieuwe huif is beloofd.
Ik vind de service echt belachelijk. Iedereen vertelt iets anders en de winkel schuift alles af op Lovens, maar ik heb de fiets niet gekocht bij Lovens. Ik heb de fiets gekocht bij de fietsvoordeelshop en ik verwacht van hun echt wel iets meer voor een nieuwe fiets van 8000 euro. Als ik dit had geweten, had ik mijn fiets nooit bij Fietsvoordeelshop gekocht. Zéér teleurgesteld.

2. Juli 2025

Goedemorgen Ah,

We hebben je onlangs een e-mail gestuurd over je review. We zouden het fijn vinden als je even kunt reageren, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

We horen graag van je!

Team Fietsvoordeelshop

Nieuwe accu gekregen

een nieuwe elektrische fiets gekocht. bij thuiskomst wilde deze niet goed opladen. nieuwe oplader meegekregen. dit werkte niet lag aan de accu. nieuwe accu gekregen. Deze werkt wel. Goed opgelost. enig minpuntje is dat de winkel in de ochtend slecht bereikbaar is

19. Juni 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Helaas telefonisch slecht tot niet bereikbaar.

Helaas telefonisch slecht tot niet bereikbaar.
Verder wel goede service in de winkel alleen duurde ook dat heel lang voor we geholpen werden. Daar valt dus nog wat verbetering te halen.

14. Juni 2025

Beste Anoniem,

Het spijt ons te horen dat de telefonische bereikbaarheid slecht was en dat u lang moest wachten in de winkel.

Alsnog fijn om te horen dat u verder tevreden bent over de service in de winkel. We gaan zeker kijken hoe we de bereikbaarheid kunnen verbeteren en de wachttijden kunnen verkorten.

Dankuwel voor uw feedback.
Met vriendelijke groet team Fietsvoordeelshop

Prima

Fiets stond al klaar met leuk gefeliciteerd kaartje. Vriendelijk personeel, hoefde niet te wachten het was rustig. Tevreden met mijn mooie Koga. Mooie ruime winkel, veel keus. Op bovenverdieping veel afgeprijsde fietsen.

29. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er ging veel mis na aankoop 2 Pegasus…

Er ging veel mis na aankoop 2 Pegasus e-bikes.
De druppel was toen ik 13 mei naar de winkel in Groningen ging om een afspraak te maken voor een service beurt voor beide fietsen en even naar de fiets te kijken die veel lawaai maakte en zwaar trapte. We konden pas 20 juni terecht. Er werd nauwelijks gekeken naar de fiets, het kon wel tot 20 juni wachten.
Het zwaar fietsen en lawaai was echter zo erg, dat we besloten om onze fietsen naar een andere fietsenmaker te brengen. Wat bleek, de remschijf was stuk. De andere fiets maakt na 2 jaar eindelijk geen lawaai meer. Volgens medewerker Fietsvoordeelshop hoorde dit er gewoon bij, net als een stander die spontaan afbrak en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. We komen hier nooit meer en zijn zeer tevreden over de andere fietsenmaker. Dick Brink. Groningen.
Net gebeld door aardige mevrouw, heeft mij aangehoord, maar zij heeft mij niet het gevoel gegeven dat er iets mee gedaan wordt. Wat een flut antwoord na telefonisch gesprek. Standaard antwoord, heb andere reviews gelezen, allemaal hetzelfde soort antwoord.

13. Mai 2025

Hoi Kina,

Bedankt dat je ons hebt laten weten dat er iets niet goed is gegaan. Het spijt ons echt dat je deze ervaring hebt gehad.

Het was fijn om elkaar even te spreken en alles duidelijk te krijgen.
Als er in de toekomst nog iets is waar we je mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet team Fietsvoordeelshop

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr