Fietssportiefonderdelen Bewertungen

1'217
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke site, erg goede prijzen en een redelijk ruim assortiment. Communicatie verloopt soepel, je wordt prima op de hoogte gehouden over je bestelling. Het duurde wel 2/3 dagen voordat het verzo... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik bestelde 5 remblokjes voor een mooie prijs, maar schrok een beetje van de 'handeling- en verzendkosten'. Uiteindelijk nog goedkoper dan andere shops. Zending werd geleverd in kleine envelop en z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

voor het bestellen van fietsonderdelen heb ik geen betere en goedkopere webshop op internet gevonden met snelle bezorging en fijne service. als je iets wilt weten kun je telefonisch contact opnemen... Mehr ansehen

1. Geschäft für Fahrradzubehör

Über Fietssportiefonderdelen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Fietssportiefonderdelen.nl is de Mountainbike en Race onderdelen website van Nederland. Wij hebben het grootste assortiment tegen de scherpste prijzen. Wij verkopen alle bekende merken zoals Shimano, Avid, Sram, Rock Shox, Fulcrum en nog veel meer. Kom snel eens kijken.

Hervorragend

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wachtende

Beste,

Er werd nog niets geleverd. Hopelijk volgt de levering snel!

Bedankt

D. Van Moer
0478/88.22.07

13. Oktober 2015

Prima

Op korte termijn heb ik het juiste en originele onderdeel verkregen. Terwijl ik bij een andere leverancier twee keer het verkeerde onderdeel kreeg aangeboden op een termijn van enkele maanden.

10. Oktober 2015

Betrouwbaar en snel

Betrouwbare en snelle levering met mogelijkheid om te retourneren. Bestelde spullen waren netjes verpakt. Concurrerende prijzen. Ik bestel hier de volgende keer zo opnieuw!

8. Oktober 2015

Prima webwinkel

Prima webwinkel. Snelle levering. Track en trace is bijzonder duidelijk. Je weet precies hoe laat de koerier gaat bezorgen.

6. Oktober 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Duidelijke site, goedkoop, maar mogen wat sneller verzenden.

Duidelijke site, erg goede prijzen en een redelijk ruim assortiment.
Communicatie verloopt soepel, je wordt prima op de hoogte gehouden over je bestelling. Het duurde wel 2/3 dagen voordat het verzonden was. Hier kan je gerust bestellen mits je niet teveel haast hebt.

6. Oktober 2015

5 remblokjes in een envelop

Zending werd geleverd in kleine envelop en zonder pakbon of begeleidend schrijven, maakt eigenlijk niet uit, omdat het snel en voordelig was.
Voor duurdere artikelen zal vast wel met een pakbon en een nette verpakking gewerkt worden.

4. Oktober 2015

In orde!

Perfect afgeleverd 3 dagen na mijn bestelling zoals op de website stond aangegeven!

30. September 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kwaliteitsonderdelen tegen een scherpe prijs

Zes jaar geleden heb ik een mountainbike bij Fietssportief gekocht en die bevalt me nog steeds prima. De banden en remblokken waren versleten, deze heb ik bij hen besteld tegen een scherpe prijs. De eerste ritten zijn me goed bevallen!

29. September 2015
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr