Fietskar.nl Bewertungen 28

TrustScore 2.5 von 5

2.7

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

X Na besteld te hebben behalve bevestiging niks gehoord. Ondanks ik een account had aangemaakt kon ik niet inloggen. Gebeld, dit aan gegeven, maar werd niet op gereageerd. De fietskar zou er ee... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We hebben een klein scheurtje ontdekt tijdens het in-uitvouwen van de Croozer DOG XL Mikke. We wilden dit graag opgelost hebben. Duurt nu al 3 maanden en fietskar.nl pakt het niet adequaat op. Communi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via internet een Thule fietskar + bijbehorende accessoires besteld. Na sommige reviews hier was ik wel wat huiverig en heb voor ‘achteraf betalen’ met Klarna gekozen. De volgende dag had ik mijn beste... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

De grootste Fietskar & bakfiets specialist met aantrekkelijke kortingen op Burley, Croozer en Thule Chariot fietskarren. Bakfietsen van Urban Arrow, Johnny Loco, Gazelle, Bakfiets.nl

2.7

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

gewoon erg tevreden met de showroom

Vandaag bij fietskar.nl in de showroom geweest.Veel kinderkarren op voorraad en uitstekend advies gehad. Direct de fietskar mee kunnen nemen bovendien. Ze zijn volgens mij de enige met kinderkarren in Nederland die in een winkel te zien zijn. Dus fijne ervaring

15. Februar 2018

Antwort von Fietskar.nl

Dank voor deze positieve input

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De negatieve beoordelingen hier zijn…

De negatieve beoordelingen hier zijn zeer herkenbaar. In de showrom in goed vertrouwen fietskar betaald. Factuur/betaalbewijs zou per mail komen. En een DHL code wanneer de fietskar afgeleverd zou worden. Resultaat tot nu toe: geen mail, geen fietskar.
Schande, koop hier niets. Vind mezelf achteraf erg naief dat ik zo dom kon zijn in de showroom te betalen en er genoegen mee te nemen dat de bevestiging per mail zou komen...
Telefonisch pakweg hetzelfde resultaat als ik in andere reviews lees: “Jammer voor u. We zijn al 80 jaar een winkel, wat denkt u wel?”

14. Februar 2018

Antwort von Fietskar.nl

Vanwege het feit dat wij werken met Kiyoh klantbeoordelingen lijkt het erop dat er op Trustpilot louter reacties staan van mensen die een minder positieve ervaring met ons hebben en een plek zoeken om hun frustraties te delen.

Echter scoren wij op Kiyoh een dikke 8.

Jazeker ook wij hebben geen 100% tevredenheidsscore. Echter hoe ons bedrijf hier naar voren komt heeft niets met de realiteit te maken. Neem gerust de proef op de som en kom langs in Hilversum in onze mooie showroom of bestel op fietskar.nl de fietskar van uw dromen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

voor niets naar de winkel gegaan

we hadden meerdere malen contact gehad met medewerkers ivm aanschaf fietskar. elke keer werd er weer een andere fietskar aangeraden. onder de mails en in de telefoongesprekken werd gezegd; kom langs in de winkel. dat leek me inderdaad dan maar een goed idee, echter met 3 kleine kids 50 minuten rijden is best een dingetje....in de winkel aangekomen, waren alle aangeraden fietskarren niet in de showroom (5 karren) aanwezig... dus een hele ochtend naar de knoppen, huilende kids en benzine weg. Ik vind het te onbeschoft voor woorden. er werd zelfs gezegd: die fietskar hebben we nooit uitgestald, deze kunt u alleen in de webshop kopen. anders had u eerst even moeten bellen...ehhh, ja meerdere keren gedaan en gemaild.
ik koop daar iig niets!

15. Juni 2016

Arrogantie ten top

Fiets kar besteld niets meer gehoord. Na 2 weken maar eens gemaild, geen antwoord. Toen maar gebeld, was men een beetje ontstemd dat ze er op gewezen werden dat : mails niet beantwoord worden en geen mail dat er nog niet geleverd kon worden en de nodige info wanneer wel.
Er zou week 14 geleverd worden.
Helaas en zoals verwacht einde week 14 geen levering en ook geen mail.
2 dagen later maar weer eens gebeld en met trots melde ze ons levering is vandaag de deur uit, ook toevallig . Geen uitleg of excuses, alles werd maar als normaal beschouwd.
Onbetrouwbaar en in onze ogen onbeschoft een webwinkel die gesloten zou moeten worden.

14. April 2016

Top Aanbod

Na de site van Fietskar.nl te hebben bezocht, werd het mij al duidelijk dat het aanbod van Fietskar groot is. Een Fietskar is natuurlijk een investering, dus daarom zijn we langsgegaan bij de winkel. De service was goed, we werden netjes geholpen en ze hadden echt verstand van zaken. Zeer blij met mijn nieuwe fietskar, zeker een aanrader!

15. September 2014

ondeskundig en onbeschoft

Zeldzaam slechte ervaring met deze winkel (tevens webshop) in Hilversum.
Had koppelstuk voor een fietskar nodig. Klein stukje ijzer in een zakje.(21 eoro, maar zo is de markt, kennelijk) De begeleidende aanwijzingen van het personeel raakten kant nog wal, en waren technisch gewoon verkeerd (ik fiets m'n hele leven met karretjes achter de fiets, kinderen, hond, bagage) Goed laat maar zitten, ik kom er wel uit. Ook op een andere vraag over het bestaan van karretjes met verende as kreeg ik geen antwoord, bediende gaat googlen, kan het niet vinden, goed laat ook maar zitten.
Kan ik jullie andere hondekarren dan even bekijken. Jazeker meneer, daarginder staan ze aan die kant van de winkel. Goed, laat ook maar zitten.
Bij het afrekenen legde ik een meegebracht onderdeel van mijn eigen fietskar op de balie bij het pin apparaat. Of ik dat niet wilde doen, nu vielen er roestkruimpjes op de mooie witte balie. Snobistisch clubje, uitsluitend geinteresseerd in verkoop van (te dure) nieuwe spulletjes, zouden qua praatjes (en haardracht) meer op hun plaats zijn in een trendy kapsalon. Vraag me oprecht af waar deze toko z'n bestaansrecht aan ontleent.

24. Juli 2014

zeer slechte service

de op de website vermelde teksten kloppen absoluut niet. Met de volgende tekst in ons achterhoofd vertrokken wij naar de winkel achter fietskar.nl: "Dus kom gerust langs in Hilversum om te voelen, te proberen en alles eens van dichtbij te bekijken" en "U blijft natuurlijk van harte welkom in de Antilope winkel in Hilversum voor vrijblijvend advies of een proefrit" We kwamen van een koude kermis thuis. De kar van onze keuze stond niet in de winkel en alleen als we verklaarden hem echt te willen kopen kon hij uitgepakt worden. Daarbij werd ons medegedeeld dat we niet moesten denken dat we hem mochten uitproberen, daar kon men echt niet aan beginnen. En daarvoor hadden we nu juist een rit van een uur gemaakt. We werden zeer onvriendelijk en arrogant te woord gestaan, het eigen succes werd steeds benadrukt en wij waren maar een klantje die 'een karretje' wilde kopen. En dat terwijl het gaat over een product van 700 a 800 euro!

31. Mai 2011

Echter scoren wij op Kiyoh een dikke 8.

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr