Unternehmen hat geantwortet
Super nemt at få udskiftet min gamle router til to nye mesh routere, der var sat op af Fiberby, så det var bare "plug & play" med nye routere, der sikre at internet via Fiberby giver et bedre WiFi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Perfekt opstart for vores afdeling . Fiberby mødte op med et stort hold, som var parate til at gå med beboerne op i lejlighederne - så alle kom på uden problemer. Gratis router- billig net- og hjæl... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vom Unternehmen geschrieben

Otto Busses Vej 3A, 2450, København SV, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Sindssyg god kunderservice på telefonen i dag!

Antwort von Fiberby
Rigtig god service og lynhurtig internet

Antwort von Fiberby
Fungere helt fint, intet at klage over :o)

Tog 2 min så var jeg opsagt, og havde internet på anden adresse

Antwort von Fiberby
Super god service. Router defekt, svar fra dem. Kom og byt til ny. Ikke så meget snak, bare god service hele vejen.🙏

Antwort von Fiberby
Super god service og helt igennem hurtigt og stabilt internet

Antwort von Fiberby
Alt spillede. Venlig betjening og en installation der var lettere end at klø sig i ... 😁

Antwort von Fiberby
Jeg fik en helt fantastisk service, da jeg kontaktede kundeservice. Sjældent set bedre.

Antwort von Fiberby
Har kun haft gode oplevelser med fiberby! Simpelthen så sød og god og hurtig kundeservice. Der er bare styr på det og alle mennesker jeg har været i kontakt med har været så søde. Alt fra tilmelding til opsigelse er smooth og nemt og hvis der har været problemer undervejs har de hjulpet med det samme.
Plejer ikke skrive anmeldelser uopfordret men det synes jeg fiberby fortjener. :)

Antwort von Fiberby
Jeg havde en rigtig god oplevelse med teknikeren/sælgeren som kom og installerede mit nye internet – både på min mobil og mit TV. Han arbejdede grundigt og professionelt og sørgede for, at alt fungerede, som det skulle.
Det var især betryggende, at han tjekkede installationen flere gange, så jeg var helt sikker på, at forbindelsen var stabil. Han tog sig også tid til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde, hvilket gjorde hele oplevelsen tryg og rar.
Jeg kan varmt anbefale Fiberby til alle – både dem med stor teknisk erfaring og dem uden digitale spidskompetencer. Det er virkelig en hjælp at få tingene sat korrekt op fra starten. Tak for det 👌👌
Venlig hilsen
Biljana

God oplevelse.
Spændt på det videre forløb

Antwort von Fiberby
Super nemt at sætte op og meget hurtig betjening på support

Antwort von Fiberby
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.