Fedepriser Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte et fodboldmål som samlesæt til mit barnebarn i julegave. Da vi skulle samle det, viste det sig at stængerne i flere af bøjningerne var revnet. Jeg har 3 gange henvendt mig til firmaet vedrør... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen problem - fortrød mit køb og fik pengene tilbage minus fragt. Måske processen var gået lidt hurtigere hvis deres fragt leverandør havde gjort opmærksom på at vare faktisk var til afhentning d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

TOP PROFESSIONELLE. Kort tid efter bestilling af et kombineret poolbord/bordtennisbord/spisebord modtog jeg varen. Trods lidt forvirring omkring bestillingen og andet, så blev det hele bare løst på... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg manglede en kælk til ungerne, og fandt en hos fedepriser, den var super perfekt til formålet, billig og ikke mindst på lager 👍 Mine eneste kritikpunkter er at jeg aldrig fik en bestillingsbe... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Billardzubehör
  2. Kinderspielzeuggeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Danmarks fedeste shop med de bedste priser! Her kan du købe alt det, du ikke finder mange andre steder - og vi er billige! Dag til dag levering til din gadedør

Akzeptabel

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

købte en drone til mit barnebarn

købte en drone til mit barnebarn. Virker selvfølgelig ikke optimal. Drengen blev skuffet over hvor vanskelig styrbar den er. Dumt køb. Ærgerligt.

12. August 2018
Fedepriser-Logo

Antwort von Fedepriser

Hej Ditte

Vi er kede af at høre at dronen ikke har været en succes. Det at flyve droner kan være vanskeligt, særligt de meget billige kan være vanskelige ligesom de billige fjernstyrings helikoptere også er vanskelige at styre.

Du købte den billigste vi havde og vi ville ønske du havde henvendt dig til os for at få vejledning omkring det inden købet, så kunne have sikret os at du fik det rigtige produkt. Vi har nemlig en del droner, der er væsentlig nemmere for absolut begyndere at starte med.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har en søn der har både el ATV og…

Jeg har en søn der har både el ATV og benzin ATV Og det er rigtigt rart at fredspriser, altid har varerne til os, Da min søn køre maskinerne hårdt. Super hutigt fit back og hurtig levering Jens fra fede priser overholder altid sine ord. 👍🏻👍🏻 Og er der noget med den vare du købte eller del jamen så hjælper fede priser uden brok også returneringen går hurtigt. Så ti stjerner her fra hvis man kunne give det. Fra kunde de sidste to år

12. August 2018

Super service👍🏻

Når man har en fed oplevelse skal den deles!😊
Under hedebølgen købte jeg et stort badebassin hos fedepriser. Vi pustede det op om aftenen og
Næste morgen var den nederste ring flad. Jeg skrev til fedepriser og vupti, dagen efter var et nyt bassin på vej til mig👍🏻
Super god, venlig og hurtig service!
Jeg anbefaler varmt fedepriser!

11. August 2018

Super kundebetjening

Super kundebetjening. Skrev for oplysninger og fik svar efter meget kort tid.
Da jeg efter nogle dage ikke havde fået en bekræftelse, skrev jeg igen. Hmm det var så MIN egen skyld, da jeg havde skrevet fejl i mail. Der var absolut ingen sure miner og pakken var klar til afhentning.
Super service.

11. August 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen service

Servicen kan man ikke klage over - for der er ingen !!!!

26. Juli 2018
Fedepriser-Logo

Antwort von Fedepriser

Kære Lars

Vi har skrevet pænt til dig omkring din forespørgsel og synes egentlig at det er udenfor hvad man kan forvente af en butik, at de skal finde reservedele til en kunde som

1) Ikke er oprettet på webshoppen
2) Er til et produkt som vi ikke forhandler

Vi har beskrevet overfor dig hvorfor vi har givet dig afslag på at bruge vores knappe tid på at lede efter det. Nu har du valgt at lufte din utilfredshed her offentligt, så vil vi naturligvis også gerne vise sagen offentligt.

Hermed følger korrenspondance med Lars' emailhenvendelse. Vi kan desværre ikke offentliggøre hvad Lars skriver, da det er imod datalovgivningen.

1) Lars skriver mail omkring de dele han mangler

Vi svarer

26. jul.
til lars
Hej Lars

Tak for din henvendelse.

Er det et løbehjul, I har købt hos Fedepriser eller et andet sted? Og hvis det er her fra os, så vil det hjælpe, hvis vi får et ordrenummer, så vi hurtigere kan lokalisere varen.

De bedste hilsener
Kundeservice Fedepriser.dk

Lars svarer herefter på vores mail

Vi svarer Lars

26. jul.
til Lars
Hej igen

Vores kundeservicebemanding er altid lidt presset og vi bruger derfor ikke ressourcer på at finde reservedele til løbehjul købt andetsteds. Havde du købt den her, så havde brugt al den tid der skulle til for at redde din sommer.

At opstøve reservedele vil være usikkert for os ift. at finde den rigtige og tidskrævende i en grad, hvor det ikke er rentabelt for os.

Det er muligt, du kan finde reservedelene på ebay eller aliexpress (med de risikoer det indebærer for fejllevering)

Hav en god sommer og du er altid velkommen til at vende tilbage, hvis du har brug for en ny maskine.

Lars svarer os - denne gang vredt :-)

27. jul.
til Lars
Hej

Ja beklager - forstår godt du er frustreret.

Vi går virkelig op i god kundeservice - som de generelle anmeldelser forskellige steder heldigvis også afspejler.

Og de første par år, vi havde butikken (overtog den fra en mand, der ikke havde brugt så meget krudt på kundeservice og derfor fik dårlige anmeldelser), der gjorde vi ALT hvad vi kunne for at hjælpe ALLE, der henvendte sig.

Inklusiv at finde reservedele til alle mulige køretøjer, der ikke var købt hos os - men vi forstod godt at folk manglede dem og lagde os virkelig i selen for at finde dem.

Vi kunne bruge timevis på at finde en lille reservedel et sted i udlandet, skrive frem og tilbage med forhandleren og kunden for at forsøge at sikre os, at den ville passe, for derefter at sælge den til kunden for en meget rimelig pris.

Ofte var vores fortjeneste ml. 20-100 kr for flere timers arbejde - men det gjorde vi gerne for at hjælpe folk.

Desværre var vores erfaring, at hvis reservedelen så ikke passede alligevel, så blev kunden sur på os og returnerede varen. Så fik vi en vred kunde og stod nu med en ubrugelig reservedel, som vi ikke selv kunne returnere. Så var både et tab og en sur kunde "rigere".

Og dertil kom den tid, vi havde brugt på at løse problemet - eftersom vi er et lille firma, så betød det, at andre kunder så bare måtte vente længere på hjælp.

Derfor tog vi for et halvt år siden en beslutning om ikke at hjælpe med at finde reservedele til varer, der ikke er købt hos os. Den gjorde ondt - for vi går egentligt efter at give den bedst mulige kundeservice til alle.

Men vi er nået frem til, at så har vi til gengæld tiden (for der kommer rigtigt mange forespørgsler på reservedele til varer, der ikke er købt hos os) til at hjælpe når kunder, der har købt varen hos os mangler en reservedel. Så bruger vi i reglen al den tid, der skal til for at finde delen, også selvom vi tjener nul og en dyt på det.

Forstår godt at du er frustreret. Men det er desværre bagsiden af medaljen i forhold til at købe brugt eller hos butikker med mindre god kundeservice.

Håber, du finder en løsning.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr