Over hun werk kan ik helaas niet oordelen. Ondanks herhaalde pogingen mijnerzijds werd niet gereageerd op mijn aanvraag voor een prijsopgave voor het polijsten van onze VW Beetle. Daarmee hebben zij... Mehr ansehen
Ik ben enorm tevreden over de service van FastCleanService! Mijn auto zat met een hardnekkige terpentinegeur, maar zij hebben dit probleem perfect opgelost. De wagen is van binnen en buiten grondig sc... Mehr ansehen
Voorheen heb ik nog nooit eerder gebruik gemaakt van een schoonmaak service op locatie voor mij auto. Na het online maken van een afspraak was is zeker benieuwd of ze mijn auto nog in een fatsoenlijke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het reinigen van me auto heb ik al enkele weken/maanden uitgesteld. Online heb ik snel en gemakkelijk een afspraak kunnen maken via de website. De medewerkers kwamen aan op het aangeven tijdstip. De... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Een auto reiniging service die naar u toe komt! Fast Clean Service staat voor een snelle topservice op locatie. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen met stoom. Wij reinigen uw voertuig waar en wanneer u maar wilt. Dit kan zijn: thuis, op het werk, de sportclub en zelfs tijdens het winkelen, hierdoor bespaart u tijd en energie.
Oude blaauwweg 14, 1521RN, Wormerveer, Niederlande
- 020 - 244 099 4
- info@fastcleanservice.nl
- www.fastcleanservice.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Alles verliep perfect
Alles verliep perfect: het maken van de afspraak, de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat!
Betrouwbaar en netjes
Vandaag langsgeweest om de auto van binnen en buitenkant schoon te laten maken. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat!
Hi klein smartje maar inclusief hond…
Hi klein smartje maar inclusief hond dus veel honden haren geen stank. Auto binnen en buiten perfect schoon . Prima mannen
Ze doen wat ze beloven. Prima
Afspraak snel gemaakt. Geen lange wachttijd.
Komen op afgesproken tijd. Vriendelijke werkers.
Resultaat is boven verwachting.
Als je niet weet welke je moet kiezen
Ik wilde mijn auto weer netjes hebben na 5 jaar gebruik. Ik heb er geen verstand van dus dan is het moeilijk een bedrijf te selecteren. Fast Clean werd me aangeraden dus dan doe je dat maar. Het was een volledig terechte verwijzing. Gewoon hele fijne mensen, geen haast, secuur en eerlijk.
Top bedrijf
Top bedrijf, lekker snel en uitstekend schoongemaakt. beveel ze bij iedereen aan!
Ik kom zeker bij ze terug voor me boot en caravan ;-)
Het was vrij simpel om de online…
Het was vrij simpel om de online afspraak te maken. De service was inventief en volledig en dacht goed mee over de mogelijkheden. De auto was spik en span en weer als nieuw! En dat terwijl ik er geen vrij voor hoefde te nemen. Voorwaar een fantastische ervaring!
Top service en super netjes en correct
Auto super netjes schoongemaakt van binnen en van buiten ziet er uit als nieuw ongebruikt
Top service en vriendelijke medewerker
Top service en vriendelijke medewerker. auto zag er weer als nieuw uit. Ik ga hier zeker vaker gebruik van maken. Bedankt!!!
Goed de tijd genomen
Goed de tijd genomen! Auto zag er weer uit om door een ringetje te halen!
Super goed bedrijf
Super goed bedrijf. Professionele mannen die verstand hebben van auto's reinigen.
Hartstikke aardige en beleefde mannen.
Hartstikke aardige en beleefde mannen.
Werken zeer netjes en keurig op tijd!
Auto is weer als nieuw zeker een aanrader!
Geweldig werk
Er is weer fantastisch werk geleverd. De auto ziet
er weer prachtig uit. Komen op tijd en leveren de auto weer schoon en blinkend af.
Geweldig resultaat
Geweldig resultaat, het reinigen van mijn auto interieur is iets wat ik zeker vaker laat doen. Vooral een aanrader voor of na vakanties.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.