Jeg var for et par uger siden i Fakta betalte ig gik Ud, da jeg har gået 30-50 met r går det op for mig at jeg har glemt mine byttepenge jeg går tilbage og siger pænt qt jeg har glemt mine byttepenge... Mehr ansehen
Er så træt af den måde Fakta reklamerer med deres købstilbud. I denne uge var det Ale nr 16 de ikke havde og aldrig havde haft , fik heller ikke senere på ugen , sagde en medarbejder ... sådan er det... Mehr ansehen
Hvorfor mangler dit supermarked stadig sikkerhed eller streng overvågning af kunder uden maske? Dine unge arabiske sælgere slipper ind og ser ikke somaliere uden masker. Et rod. Somaliske piger går al... Mehr ansehen
Absolutely horrific!! Fakta seems to hire only rude teenagers that think this is a place where they can act up and insult customers as much as they want. Fakta can you please stop hiring cheap distur... Mehr ansehen
Roskildevej 65, 2620, Albertslund, Dänemark
- www.fakta.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Fakta, Niels Olsensvej i Ølstykke
Jeg er i dag blevet smidt ud af butikken, grundet at jeg ikke kan bære mundbind. Ingen forståelse for at jeg er fritaget og den stakkels unge pige der skulle fortælle mig dette, var bestemt heller ikke interesseret i at hjælpe mig, hvis jeg nu tog mundbind på og besvimede. Jeg gik straks ud og ringede til politiet, som desværre ikke kunne stille noget op, da brugsuddeler åbenbart selv må bestemme hvem de vil have ind i butikken. Sætter aldrig mine ben i den butik igen, med eller uden bevis for min fritagelse.
Jeg er godt træt af Fakta i kochsgade
Jeg er godt træt af Fakta i kochsgade, 5000 odense C. De har sjældent fyldt op på hylderne, ingen af de ansatte ved noget om noget som helst når man beder om hjælp, og der er aldrig nogen der smiler. Frugt og grønt afdelingen bugner af slatten fødevare og mugpletter. Sidste gang jeg var der om aftenen, gik der en pige med tørklæde rundt, som slæbte fødderne hen over gulvet i sine klipklapper, og snakkede med en veninde, imens hun rodede i "bland-selv-slikket"... det gik længe før jeg fandt ud af hun arbejdede der, og skulle betjene kassen som jeg stod og ventede ved. Efter noget tid kom hun til kassen, og da jeg spurgte om hun havde en bestemt vare, kunne hun kun sige "det ved jeg ikke noget om"... jeg opgav yderligere, og valgte at handle i Aldi på den anden side.. det er vi flere der gør nu.
Jeg var ikke engang halvvejs ude af butikken, da medarbejderen fik placeret sin veninde tæt på kassen, så de kunne knævre videre, så hun slap for at arbejde. Veninden lignede ikke en ansat, da hun stod i overtøj.
Jeg orker ikke fakta mere, bliver trist og skuffet hver gang. Savner service, friske varer og generelt at de HAR nogle varer.
Men Aldi sku god, de har tjek på sagerne.
Havde ikke vodka
Havde ikke vodka, var så skuffet at jeg tog i Netto.
Ingen annoncerede varer
Nu er det slut med fakta....igen har de ikke de annoncerede varer i butikken..i denne uge royal ipa til 50 kr for 12 men nej selvfølgelig har de dem ikke prøvet 3 butikker men nej og de unge ansatte siger bare jeg ved ikke noget om noget ..der er grund til at fakta dage er talte jeg er færdig med dem i hvertfald
Ikke de lovede varer
Har igen igen været i Fakta for at handle tilbud, men som sædvanlig er de ikke i butikken, kørte så til den næste, og det var det samme, de har aldrig de tilbud de har i avisen.
De kunne lære noget af Rema og Netto, man undre sig over at de næsten altid har de annoncerede varer.
Jan Aalborg
Elendig kunde "service"
Har ikke tal på hvor mange gange jeg bliver grinet af eller ignoreret når jeg må bede kunder holde afstand som reglerne er grundet Corona som aldrig bliver fjernet når Coops kunder må være ligeglade. Jeg har derfor besluttet ikke at komme tilbage igen. Jeg har holdt pause siden efteråret og måske håbet at det var blevet bedre. En kunde stiller sig i nakken af mig i dag d. 19.3.21 og smider sine varer på båndet selvom jeg ikke var væk. Kunden mener han er langt nok væk. Medarbejder sidder bare og kigger ned.
Andre medarbejdere griner sammen med kunderne når jeg har bedt dem holde afstand.
Jeg har skrevet og klaget utallige gange - og fik i starten medhold og at han nok skulle tage kontakt til dem. Efter flere henvendelser så mente denne medarbejder (en form for leder) at jeg havde et problem med andre kunder. Ja når de ikke vil holde afstand.
En leder i butikken Køgevej i Roskilde truede med at smide mig ud uden mine betalte varer da jeg blev sur over at medarbejder ved kassen grinede ad mig sammen med kunden som ikke ville holde afstand.
Jeg er gået over til Meny for der bliver kunderne straks bedt om at flytte sig såfremt de ikke overholder retningslinjerne.
Så farvel og ikke tak for noget som helst, Fakta. Det gælder 2 butikker i Roskilde med samme slappe regler. De var heller ikke blege for at fjerne hold afstand strimler fra gulvet
Overrasket over tilbud
Jeg var i dag i Fakta for at købe æg på tilbud og til min store overraskelse havde de masser af æg, tilbud plejer altid være udsolgt. Gad vide om Fakta er blevet bedre eller hvad, måske 😄
En ung pige
En ung pige, kassepige i Nordborg der flirter til min gammel mand
Fakta
Fakta, Korup overholder ikke gældende lovgivning omkring diskrimination ved at nægte folk at handle, hvis man er fritaget for mundbind.
Igen har jeg fundet en larve i deres klamme mel
Jeg hader deres klamme grøntsager, og der er altid møl eller larver i deres mel!
Hermodsgade 3 mangler ofte varer på…
Hermodsgade 3 mangler ofte varer på hylderne, deres grønt er tit totalt skramlet og så er det møgirriterende at de sjældent har varerne fra deres avis
Saltumvej -1 Aalborg Øst
Saltumvej -1. Aalborg 9220
Chefen og medarbejder har bestemt sig for at det er altid kunderne den er gal med. Aldrig personale. Der de tror mere på hinanden . Kunderne er altid træls, ifølge dem 😀
Så den ene dag render folk uden mund bind. den anden dag nægter de få mennesker at gå ind Uden den tredje dag er der krig. Alt afhængig af hvad humør de er til. Og hvad slags mennesker de vælger at tage kampen op med , chefen tror altid på hans medarbejdere, fordi kunderne er altid sure og trælse. En kunde fra eller til gøre ingen forskel for dem 🙃
Sælger bla. bevist for gamle vare..
Nu er jeg færdig med at tie efter have handlet on/off på Jagtvej 141 i over 10år. Har pauset at handle hos jer flere gange, grundet jeres frostvarer ofte har været optøet og frosset igen, selvom man har påpeget det mange gange, for gamle vare sælges og lugter af cigaretrøg fra bagtil ved modtagelse af vare. De ansatte er ofte helt op i hovedet på en, trods disse Corona tider. Da jeg bor i nærheden, har jeg været dum at give jer ekstra chancer. Så i dag tilbud på bacon, som ikke var der i går.. Kan ikke se hvornår de løber ud, da der ‘praktisk’ er sat et gult mærke på hvor udløbsdato er. Jeg overvejer et par pakker men vil selvfølgelig gerne sikre mig at det holder. Skraber klistermærket til siden og ser til min forfærdelse de er udløbet 3-12-2020. Så i har valgt velvidende at produktet er ca 2-1/2 månede for gammelt, stadig at forsøge sælge det til jeres kunder.. FØJ FOR SØREN DET ULÆKKERT.. I trænger til et besøg fra levnesmiddelskontrollen!
Manglende annoncerede vare i butikken
Hej Fakta.
Det er ofte at de annoncerede vare ikke forefindes i butikken.
Det er ikke blot en eller to gange men ofte mange vare fra jeres annoncering, der ikke forefindes.
Og postnummer er 8541
Biller i mel...
Har efter flere omgange fundet biller i mel fra fakta. Specielt melen fra mærket X-TRA har været spækket med biller. Dette har resulteret i, at de nu er spredt i vores køkkenskab.
Igen igen fejl på priserne
Dårligste supermarked
Endnu en gang kommer man til en butik hvor der ikke er fyldt op på hylderne, man finder gamle madvare og de har selvfølgelig ikke tilbudene. Under all kritik.
(Fakta på Englandsvej)
Dårlig service, grundet dårlig forberedelse
Handler jævnligt i fakta. Her i dag skulle jeg så handle og fakta Stenlille er så på mystisk vis løbet tør for plastikposer. Jeg står med mine vare på båndet og spørger efter poser.
De er på vej fra dianalund, svare ekspedienten. Hvad kan du så tilbyde mig at bære mine vare hjem i, spørger jeg. Og der får jeg valget, at jeg kan købe en af sentimental 10 kr.
det er noget svineri. Om ikke i orden måde at behandle kunder på. Løber man tør for poser, tilbyder man det alternativ man har, til samme pris.
Og man er ikke særlig go til at styre ting hvis man løber tør for poser.
Det er amatøragtigt
Fed larve fundet i produkt.
Fed larve fundet i produkt.
For lidt tid siden købte jeg et produkt i en Fakta butik (helt præcist en peanutbutter). Da jeg havde taget en skefuld af produktet og smurt det på brød og spist det, ser jeg til min skræk en fed larve der var kommet til syne da jeg tog den første skefuld; jeg havde dog ikke bemærket det. Foruroliget over at have spist noget med en larve i tager jeg selvfølgelig billeder af det hele. Efterfølgende skriver jeg til Coop Danmark og forklarer, at jeg har købt et produkt der var dyr i, hvortil jeg desværre får svaret; at det jo eventuelt kunne være min egen skyld, da der jo, jeg citerer: "Indenfor de seneste 10 år er der kommet flere og flere møl til verden i de danske køkkener." Sagen er jo at jeg købte produktet og brugte det umiddelbart efter, og æg fra møl udklækkes slet ikke så hurtigt, så det var totalt irrelevant.
Hertil tilbyder hun en gavekort på 100 kr. "som tak for min henvendelse". Sjældent har jeg følt mig så lidt taget seriøst med et uprofessionelt svar som dét. Det er ligesom at blive grinet af, 100 kr., og så endda kun til deres egne butikker. Efter min mening en meget dårlig måde at sige undskyld på. Jeg ved ikke om det bare er normal procedure man må forvente at der er larver i produkter fra Coop, men det er i hvert fald hvad personen jeg har skrevet med, giver udtryk for. Jeg ved dog ikke om denne grad af inkompetence er normal for kundeservice medarbejdere i Coop, men jeg har svært ved at forestille mig det. ØV, jeg håber I vil forbedre jeres måde at behandle sager som min på, og evt. forbedrer jeres ansatte på det punkt. UTROLIG dårlig feedback og generel oplevelse.
Gamle madvarer alle steder!
Gamle madvarer alle steder!
Kommer hjem efter en tur i Fakta Hvidovre, og finder ud af en af mine vare er 2 uger for gammel!!
Det burde ikke ske i 2021!! Nu må i stramme op Coop!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.