Hold jer langt væk. Spiste wienerschnitzel onsdag den 11 03 2026 som ikke kan anbefales. Det var kønsløs tørt og kød af ubestemmelig herkomst, forlod restauranten efter 15 minutter. Havde bestilt... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Tog derop fordi det lød godt wienerschnitzel om onsdagen kunne godt gå men kun lige, torsdag stegt flæsk med persillesovs, meget dårlig alt var saltet og hel tørstegt ikke en gang hunden gad næsten æd... Mehr ansehen
Torsdag-flæsk. Sad og tænkte tilbage på Biersted Kro, dengang kromutter hed Mie- Det var godt, flot serveret på fade ved borde. Fårup Skovhus var en skuffelse og total forvirring omkring personalet. P... Mehr ansehen
Super godt ophold på 2 overnatninger. Lækker helstegt pattegris den første dag. Anden dag hønsesalat på ananasring, og marineret svinemørbrad kartoffelbåde og grønt. Mega lækkert. Sov rigtig godt og... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Lad Faarup Skovhus danne rammen om din næste fest.
Kontaktinformationen
Saltum Strandvej 63, 9493, Saltum, Dänemark
- www.faarupskovhus.dk
Hat 6 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Virkelig den dårligste buffe…
Virkelig den dårligste buffe nogensinde.
Der var intet at vælge imellem alle skåle og beholdere var udtømte. Servicen var ringe. Slagteren serverede stort set råt kød ... hvilket resulterede i vi alle har dårlige maver Idag. Jeg havde hørt og det fantastiske mad men det må jeg sige hvis det var fantastisk vil jeg nødig se det dårlige
En virkelig dårlig oplevelse
En virkelig dårlig oplevelse, dårlig mad, stegt flæsk blødt og sejt som gammelt viskelæder,personale der ikke tager noget seriøs. Har besøgt stedet for sidste gang..
Kan ikke anbefales
Var til torsdags flæsk
Var til torsdags flæsk. de 3 forskellige slags flæsk kan nok lige snige sig op på en middelkarakter. Drikke varer var meget dyr 85 kr. for 75 cl classic royal fadøl. Så er det da også betalt !!!!!!!!!!
Vil ikke køre efter det en anden gang.
Holdt fødselsdagsfest
Holdt fødselsdagsfest d. 13/1-18
Stedet var igang med en større renovering, hvilket betød kølige, ufærdige, uhyggelige omgivelser. Mange døre var ikke sat i og der var kun adgang til et ufærdigt toilet i en kold gang. Der var stativ med bøjler, men ingen spejl eller andet "pynt".
Selve festlokalet var fint pyntet, men der ikke kunne lukkes af ud til den kolde gang. Maden ok.
Iøvrigt et dyrt sted at have børn med. Selv børn på 2 år betaler halv pris for et helaftensarrangement.
Tænker det havde været klogt ikke at tage arrangementer ind før man er færdig med større ombygninger !
Mvh Susanne Lindholt
Elendig take a way.
I juli bestilte vi take away.
Der stod i avisen, at der var til 4 personer og vi var 4 voksne og et barn på 2 år.
Spurgte ved bestillingen om der var nok til 4. Damen sagde, det nok var en god ide, at bestille menuen x2.
Det gjorde jeg.
Maden var så elendig og nærmest smagsløs. Kødet var virkeligt rødt og koldt. Kartoflerne udkogte og ulækre. Salaten var fin. Der var masser af mad. Føj!!!
Kan overhovedet ikke anbefale at købe take away der.
“Det er for langt ude i skoven”

Antwort von Faarupskovhus
Har til dags dato aldrig smagt værre …
Har til dags dato aldrig smagt værre røget/salt og paneret flæsk med persillesovs!!!
Flæsket smagte af klumper med brusk og sovsen alt for tynd, og 100% gårsdagens kartofler. Vi (11 pers) blev mødt af lidt arrogance fra tjeneren, da vi spurgte efter børnemenuen med fiskefilet som vi spurgte til i telefonen nogen timer forinden. Den blev vi slet ikke præsenteret for af tjeneren, der var kun flæsk med persillesovs, that's it...!!!!!! Da vi andre langt om længe havde stukket lidt til vores flæsk med persille sovs og ungerne IKKE havde fået deres filet med pomfritter, valgte vi at afbestille det og gå forurettet sultne hjem med en dårlig oplevelse i rygsækken...!!!!! Virkelig ringe sted, og prikken over i'et er at en stor fadøl koster 85kr...!!!

Antwort von Faarupskovhus
Den dårligste oplevelse !
Den dårligste oplevelse !! Havde bestilt bord til 19.45, blev anvist et bord med en beskidt dug med madrester på. Maden var rigtig dårlig, halv kolde og udvandede kartofler, sovs der mindede om grød.. uden smag. Flæsk der smagte som var det fra en gammel gris. Overalt i lokalet var der nusset og beskidt. Sidste gang vi kommer på dette sted .

Dejligt ophold!
Har lige haft 2 overnatninger med mand og barn. Jeg må indrømme, at jeg var noget skeptisk på forhånd, efter jeg have læst mange af anmeldelserne på nettet, efter vi havde reserveret opholdet.
Men vi er alle glædeligt overraskede! Værelset var fint (gode senge og den store tv-pakke), aftensmaden var dejlig og personalet var imødekommende. Alt i alt et super ophold, og kommer gerne igen :)
Man skal ikke forvente luksus, men det lægger deres egen beskrivelse på hjemmesiden heller ikke op til.

Antwort von Faarupskovhus
Lækkert mad, bestemt et besøg værd!
Har været deroppe og spise 3 gange her i min ferie. Fiskebord, stegt flæsk og aftenbuffet. Det hele var super godt og personalet meget servicemindet. Der var mange gæster hvilket nok skyldes at det var vildt billigt. Bestemt et besøg værd.

Dårligt information
Torsdag aften var vi 4 voksne til stegt flæsk. Vi havde i forvejen bestilt bord. Da vi ankom, fik vi vis vores bord. På bordet var der ingen drinks kort og tjeneren kom heller ikke med noget, i stedet spurgte han hvad vi skulle have at drikke. Da vi spurgte efter fadøl og hvad størrelse de havde, blev der sagt lille og stor - altså to størrelse. Vi bestilte de store fadøl, som viste at være 0,75 l. Lidt senere fandt vi ud af, at der var 3 størrelse - også en på 0,5 l.
Selvom vi gjorde opmærksom på det, var der ikke noget at gøre.
Vi syntes det for dårligt at tjeneren ikke kommer med drinks kort, eller informerer gæsterne lidt bedre.
Vi kommer der ikke mere.

Ingen styr over reservationer
Ingen styr over reservationer....der er ingen menykort til hverken mad eller drikkevarer.....har aldrig spist så dårligt mad....gammelt, utørt og usmegeligt,,,,der er ingen respons over klager

Antwort von Faarupskovhus
Forfærdeligt sted med uspiseligt mad!
Forfærdeligt mad. Fedtet, vandet, saltet eller helt smagløst. Udseendet på maden var heller ikke appetitteligt.
Lokalerne og inventaret er der ikke gjort noget ud af. Der var ikke plads til os inde i restauranten, selvom vi havde reserveret bord. Vi blev vist ind i et rigtig kedeligt lokale med dårlig belysning, hvor vi så skulle gå igennem tre andre lokaler for at komme ind til restauranten med buffeten.
De har ingen menukort, heller ikke til drikkevarer. Og vores drikkevarer kom først 15-20 minutter inde i maden. Betjeningen var MEGET uprofessionelt!!!
Den ene stjerne gives kun, fordi der ikke kan gives 0 stjerner.

Kedelig mad
Meget middelmådigt mad fra buffet. Mere cafeteria over stilen på stedet, end restaurant.

Julefrokost
Vi holdte julefrokost d.02-12-2016, med fri bar og optræden af sussi og leo. Maden var rigtig god, ingen ventetid i baren og generelt rigtig god betjening. Vi blev enige om i løbet af aftenen, at det nok også bliver hos jer, vi holder julefrokost næste år. Tusind tak, for en rigtig god og hyggelig aften.

Al for mange færdigeretter
Det var ikke en god madoplevelse, dårlige købe frikadeller helt gummiagtige, kyllingen til tarteletterne var også noget fra frost. Risalamanden var så stiv, at den ikke kunne komme af skeen fra skålen, det gælder også theskeen. Æbleflæsk som jeg aldrig har smagt før smagte af fedt, så det skal jeg aldrig smage igen, men rødkålssalaten var god.

Mortensen aften
Alle 72 fik hvad de kunne spise, var glade og tilfredse med prisen

LÆS OGSÅ
Hej alle ! Læs også anmeldelser på Faarupskovhus med dobbelt A.
Kaos
Vi oplevede Mortens aften som total kaos. Der var alt for mange spisende, vi sad klemt sammen ved bordene. Det var svært at hente maden uden at skulle bede mange kunder rejse sig.
Og støjniaveu var meget højt.
Der var masser af steg, men næsten ingen and. Fadene var mere fyldt med skrog end reel and. Personalet kunne ikke følge med med opfyldning. Vi var inde og se efter and tre gange og opgav.
Maden var ret salt . Men ellers fin mad, prisen taget i betragtning.
Der blev taget halv pris for helt små børn på godt et år, der max spiste en kartoffel og et lille stk. Kød. Jeg har aldrig tidligere oplevet at skulle betale for buffe mad til børn under to år. Det kunne jeg godt godtage hvis jeg ikke også skulle betale 29 kr. For den lille kande vand de fik, og også 29 kr. For den lille kande vand jeg fik til min rødvin. Og fuld pris for barnet på 11 år. Jeg oplyste alder på alle børn. Så ligepludselig var det ikke meget billigt mere. De frafaldt dog, ved påtale betaling for de to små børns mad.
Jeg havde ikke påtalt dette, hvis vand var gratis og der havde været and til alle, tværtimod ville jeg godt betale mere hvis der var lukket færre kunder ind.
Ikke nogen god oplevelse.
Vi var fem der havde bestilt bord som vi har gjort før til Mortens aften til klokken 17.30. Det blev en skuffelse i år, da der i begge fade med and kun lå en masse skrog og fedt tilbage. Flæskestegene var nakkestege der var så fede og sværen blød. Saucen var så tyk. Da der så kom mere and ind var der ikke nok så alle kunne få. Så jeg mener at prisen burde have været meget mindre da vi ikke fik særlig meget at spise. Da der ikke var nok til alle dem der havde bestilt.

Antwort von Faarupskovhus
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.