Eydes Bewertungen 113

TrustScore 3.5 von 5

3.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har i aften været til julefrokost med mit arbejde, vi var 70 mennesker. Skøn buffet med alt hvad hjertet begærer til en julefrokost. Tjenerne der var tilknyttet vores selskab, var så søde, v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut intet mindre end sublimt. Både maden, prisen og den meget behagelige betjening fra rare Marius, var bestemt over forventningen. 10 sharing retter er absolut en oplevelsen man bør forære s... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg har besøgt Edyes med lidt blandet fornemmelser. Maden serveret var faktisk rigtig fin, men ventetiden på både mad og specielt drikke, tog desværre for lang tid. Efter at have opdaget en nærmest t... Mehr ansehen

3.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Dårlig service

Dårlig service, har 2 gange været meget uheldig på eydes, den ene gang hvor jeg faktisk havde inviteret min far ud og spise, kommer vores ret nr 2 efter 45 minutter… vel og mærke efter vi selv spørg ad hvor vores mad bliver af. Der var ikke mange mennesker i restauranten på det tidspunkt, så det var ikke pga travlhed.
2 dårlige oplevelse er da min kæreste og jeg skal have en frokost, må jeg selv rende efter noget bestik, selvom tjeneren sagde at hun ville komme med det, efter 15 min går jeg selv efter det, og italesætter at vi mangler bestik, herpå ingen undskyldning, og det bliver forklaret at hun nok regnede med at vi ikke ønskede bestik? Hvilket ikke giver mening, da vi ikke har sagt nej til det, så hvordan skal man bare antage det?
og ved betaling gives der ingen rabat. Går ud fra det betyder i hellere vil miste kunder og få dårlig omtale, frem for at have givet en lille rabat, som her kunne havde gjordt en stor forskel for os, rent moralsk, og derved ville vi faktisk også have forblevet som jeres gæster i fremtiden.
Maden er dog lækker, derfor gives 2 stjerner.
Kommer desværre ikke tilbage, og I må leve med dårlig omtale herfra.

12. April 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi valgte at afprøve deres nye koncept

Vi valgte at afprøve deres nye koncept, med en 13 retters sharing menu. Der er helt klart plads til forbedringer. Eydes laver ellers god mad, og er kendt for at have byens bedste brunch. Men her er der noget der skal arbejdes med 😊.

Når det sagt, så fik vi den bedste service af vores tjener Alberte. Hende kan de helt sikkert være stolte af. Hun brugte meget tid og oprigtigt interesse i vores madoplevelse - med henblik på at give konstruktiv feedback til køkkenet.

Sød, smilende og personlig .. hvilket udlignede maden en hel del. Så heads up til hende 🩷

17. Januar 2026
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi var 4personer inde og spise den 20…

Vi var 4personer inde og spise den 20 december. Maden var egentlig okay, men portionerne var dæleme godt nok små der var ingen som blev mætte og vi måtte derfor bestille noget mere. Jeg bestilte skinke med oliven, men fik det med ost de pomfritter som blev bestilt var ikke lavet godt nok bløde inden I. Tiĺ de priser er det bare ikke godt nok, så kunne vi lige så godt være taget på bouillon.

20. Dezember 2025

Hundeæde…

Først blev vi henvist til et bord hvor det trak helt vildt så vi flyttede selv til et andet bord.
Men det værste var maden. En mørbrad der koster 350kr som var fyldt med sener og var sej og kedelige pomfritter og bearnaise sovs som bestemt ikke var hjemmelavet. Og fyldt med løg på bøffen
Og en bøf stroganoff hvor kødet var ok men ikke smagte af en disse og der var så ingen bacon eller andet end løg løg løg…. 700kr for en gang hundeæde

13. Dezember 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nogle gode ting, dog mest skuffende opleves

Vi ankom til en restaurant med få mennesker og ingen travlhed. Virkelig rart, men så forventes alt også i tip top. Når der er travlt og mere rush på, er det mere forståeligt, når der sker upsere.

Vi blev ført til et bord, hvor der ikke har fyldt op med bestik og servietter i den krukke, der står til det og med kun en peberkværn.

Drikke og mad blev bestilt , maden kom først og så drikkevarerne efter, som desuden var 60% isklumper, men 100% dyrt til den pris.
Vi bestilte 13 retters og fik fjernet tallerkener inden vi havde nået af tygge af munden. Til desserten bestilte vi varme drikkevarer og bad dem time det til desserten, hvilket ikke lykkedes.

Maden var fin, men ikke noget at råbe hurra for. Det var nok for billigt til at forvente mere.

Lyset, stemningen og atmosfæren var rigtig god og ret hyggelig. Havde der været proppet med mennesker, synes vi at bordene ville have stået for tæt.
Pæn restaurant, fine detaljer

7. Dezember 2025

En virkelig god oplevelse

Har i aften været til julefrokost med mit arbejde, vi var 70 mennesker.
Skøn buffet med alt hvad hjertet begærer til en julefrokost.
Tjenerne der var tilknyttet vores selskab, var så søde, venlige, hurtige med drinks, kaffe, øl, vin osv osv.
De var begge meget smilende og imødekommende både Jonathan og den kvindelige tjener (kan ikke huske hendes navn).
Der var live band som bare kunne spille op til fest
Vil varmt anbefale Eydes og vi kommer helt sikkert igen

6. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er være end på Rødby Puttgarten .

Vi har i dag til aften spist hos jer,det var under alt kritik
Vi sad lige under noget ventilation hvor der træk seriøst
Koldt luft ned over os⛄️
Det tog 3 kvarter at få maden som var så ringe at vi ikke kommer igen
Oksefileten var af dårlig kvalitet sej og hård fik først grilbestik da det var umuligt at skære i kødet efter lang tids kamp.
Tilbehøret var koldt og meget farveløst og ikke appetitlig.
Sovsen skulle være bearnaise sovs smagte af intet estragonen var glemt
De øvrige 2 gæster fik pasta med kylling som sejlede i olie, retten var kaster på tallerken og ikke anrettet appetitlig.
Det har jeg betalt 1350,00 for
Er uddannet kok målløs over i vil lægge navn til at serverer sådan et dårlig måltid mad til den pris

21. November 2025

Brunch

Madklubben synes jeres brunchbuffet var så lækker, at vi kommer igen og prøver aftenmenuen 😊😍

4. Oktober 2025

Udsøgt oplevelse hos Eydes i Odense

Udsøgt oplevelse hos Eydes i Odense, med en fænomenal menu og betjening, særligt stor rus til deres tjener Daniel som virkelig gjorde en indsats for at gøre aftenen helt særlig. Vi glæder os allerede til næste gang!

19. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangelfuld buffet, ringe kvalitet og dårlig service

Vi havde glædet os til en lækker brunch buffet men sandheden var desværre en anden. Brødet var tørre end en to good to go pose fra 7-Eleven, oste der smagte så dårligt vi måtte spytte ud. Mangel på frugt og gode kager. Tør røræg og rynkede pølser. Generel virkelig dårlig kvalitet på det hele og mange ting jeg savnede. Vi sad udenfor og ikke én gang blev vi opsøgt af tjenere ved vores bord, vi måtte selv opsøge dem for at få mere af drikke på vores all inclusive brunch oplevelse. Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg nok gjort det. Dårlig service, dårlig mad - jeg kommer IKKE igen.

7. September 2025

Laks,, Asien style

Bestilte laks, Asien style. Måtte levne over halvdelenaf den i forvejen meget lille dyre portion.Det var uspiseligt saltet, så jeg blev helt ødelagt i munden. Det blev fortalt til servitricen og der blev beklaget.... og det var det!

21. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde i går en fantastisk oplevelse…

Vi havde i går en fantastisk oplevelse på Eydes og kan varmt anbefale deres aften dele-menu. Virkelige lækker mad og behagelig service i flotte omgivelse. Vi var afsted med et vennepar og menuen gav os tid til at spise i et roligt og hyggeligt tempo. Tak for en dejlig aften

29. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr