Skønt hotel midt i Herning - Fitness rum med blandet cardio og styrke - Sauna til både herrer og damer!! Lækre store værelser med ro, noget vi sætter stor pris på når vi overnatter ude!! Hvis du e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Normalt elsker jeg at overnatte på Hotel Eyde i Herning, men ærlig talt var jeg dybt skuffet denne gang. Da jeg bestilte værelset, spurgte jeg om jeg skulle sende en mail til køkkenet om, a... Mehr ansehen
Lige ankommet til Best Western Plus Hotel Eyde her i Herning dagen før det går løs på rejsemessen FERIE FOR ALLE. Jeg blev mødt af et smilende personale i receptionen som bød velkommen på den varmest... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Best Western Hotel Eyde er det naturlige valg, når det drejer sig om hotelophold, møder, konferencer og selskaber i det midt vestjyske. 4 stjernet hotel lige i centrum af Herning med egen parkeringsplads - mulighed for opladning af El-bil.
Torvet 1, 7400, Herning, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Da jeg bestilte værelset, spurgte jeg om jeg skulle sende en mail til køkkenet om, at jeg har allergi overfor gluten og nødder.
“Nej, det var der ingen grund til, for der er en fast afdeling til allergiker”
Det var svaret jeg fik, men da jeg kom til morgenmad, var der 1 skive rugbrød fyldt med nødder, 3 gl. og totalt indtørrede snegle (selvom de var indpakket i folie, før jeg varmede dem på brødristeren) og en enkelt indpakket bolle, som var af totalt samme standard. Jeg fik fat i en høj fyr, som havde tjansen at fylde op på buffeten samt rydde borde af.
Da jeg spurgte om det virkelig var, hvad han kunne byde på af glutenfrit, fik jeg en længere tale om indskærpelse af glutenfri indkøb, da de måtte kassere mange varer, som var for gamle.
Mage til vrøvl skal jeg lede længe efter. Deres brød plejer at komme direkte fra frost og bliver optøet i ovn, deres Cornflakes havde de måtte smide de sidste 3 pakker ud. Hvorfor det? Det kan jo holde i flere år og desuden kan de jo bare have det samme stående på bordet ved de almindelig morgenmads produkter. Der var ingen - som i INGEN service fra medarbejderen. Da jeg næsten var færdig med min kaffe og skuffelse, kom han pludselig og tilbød hvidt toastbrød, som desværre også var ualmindeligt tørt.
Næste gang håber jeg der er service og frisk glutenfrit rugbrød, boller - gerne hjemmebagt som tidligere - knækbrød, æg der ikke er totalt hårdkogte, A38 eller lign. og Cornflakes samt frisk skåret frugt. Det er hvad jeg plejer at glæde mig til.
Sct. Jørgen er guddommelig med super service fra mandlig- som kvindelig tjener og HER kan jeg få alt glutenfrit lavet!
Værelserne er jo vidunderlige, som hele Hotellet. Så er det jo tåbeligt at tabe “ALT på et bræt” ved så elendigt et morgenbord.
Få nu skik på det igen. Da de voksne damer stod for det, var alt i skønneste orden!
En rigtig god frokost med en rigtig god betjening. Det er et sted man besøger igen.
Hej best Western Eyde.
Tak for et dejligt ophold hos jer da jeg har besøgt Herning.
Morgen buffet var god og i servere god mad til aften.
Dejligt og hyggeligt værelse hvor der absolut intet manglede.
Super god service under opholdet.
Vender tilbage når jeg igen kommer til Herning.
Vh jan wilboe.
Bije camping.
Nordsjælland
Virkelig dårlig oplevelse at snakke med hotel inspektøren. Virkelig arrogant og snakker ned til folk.
Dårlig service og beskidt på værelserne der var hår i sengen
Super dejlig mad, venlig og imødekommende personale. Vi har været her flere gange til julefrokost, hvor der heller aldrig har været noget at sætte en finger på. I aften var samme oplevelse i restauranten med familien. Virkelig hyggeligt og og skøn æstetisk oplevelse.
Vi kommer snart igen.
Vi har netop holdt vores bryllup fest hos Eyde og sikke en fest! Alt var som aftalt og venligt personale gjorde aftenen til en leg. Maden var virkelig lækker og serveringen i top. Ikke sidste gang vi kommer der. Mvh Sophie og Lars
Restaurant Sankt Jørgen !
Sikke en oplevelse !!!!!!!!
Tusind tak for god mad & ikke mindst dejlig vin samt suveræn madoplevelse og ikke mindst klasse vin.
I gør det super godt og jeg vil klart anbefale jer til andre.
Absolut et besøg værd, men husk at bestille bord :-)
Alle 10 stjerner ud af ti til jer
OBS glemte helt at nævne det skønne personale som gør oplevelsen til et eventyr
Kæmpe ros til Best Western Hotel Eyde for deres empati og forståelse for, at vi pga. sygdom i nærmeste familie måtte annullere en 80 års fødselsdagsbrunch tæt på datoen. Sjældent at møde så meget empati og forståelse omkring en annullering. Vi kommer stærkt igen og vil se frem til at nyde jeres fremragende brunch en anden gang.
Af hjertet TAK

Antwort von Best Western Plus Hotel Eyde
Vi var et selskab på 11 til et frokostarrangement - først blev vi mødt af en tjener som tog mod ordre på drikkevarer. De kom efter ca 20 minutter -- så lang tid tager det altså ikke at skænke 5-6 fadøl. Efter drikkevarer blev der valgt ud fra frokostmenuen. Da det blev serveret efter min. 20 minutter -- jeg ved udmærket, at det ikke er fast-food, men alligevel. En fik en rugbrød med gammelost, løg, sky og gammelost og mørk rom. Ved at dufte til det der blev serveret, var der ingen der kunne dufte rom. Tjeneren blev spurgt og forstod ikke -- først da det blev påpeget i frokostmenuen skulle hun lige finde ud af noget -- 20 minutter i telefon efter kom hun med en tynd forklaring om, at det nok var meningen at rugbrødet skulle stænkes med rom --- Helt ærligt - hvad er det for noget vrøvl. Alle der holder af gammelost med rom ved, at det bliver stænket ud over osten.
Senere spurgte en gæst om noget is til colaen --- det blev overset indtil en fra selskabet rejste sig og spurgte efter is. -- Da jeg så ville betale, fes 2-3 tjenere forbi, og vi så aldrig tjeneren som havde taget vores ordrer -- Der var dog en enkelt tjener der ville afregne. Jeg var faktisk fristet til at bede selskabet gå -- hvis de ikke har bedre service, fortjener de heller ikke betaling

Antwort von Best Western Plus Hotel Eyde
Sct Jørgen, som er restaurant på hotellet….. Deres vegetar-retter, de har kun en ret på menuen( som også er ok) men den har været en skandale over de sidste par år. Vi er jævnlige gæster, og har givet dem chance efter chance. Men efter i aften, hvor vegetar retten bestod af følgende…. En ikke opvarmet tartelet, som lignede en fra netto supermarket, med hvid sauce, 4 asparges hoveder, 5 skiver halvkogte gulerødder og en masse ærter samt en lille skål med kogte kartoffler…..til 185kr….. det kan ikke anbefales til nogen.

Antwort von Best Western Plus Hotel Eyde
1000 tak for en utrolig dejlig aften i biblioteket til min mors 80års fødselsdag. Utrolig lækker mad i alle retter og et virkelig kompetent personale. Tak for jer og en uforglemmelig aften.
Kan IKKE anbefale dette hotel. Vi havde bestilt et dobbelværelse, og fik 2 enkeltsenge.
Der er så lydt, at man kan høre ALT fra andre værelser; folk rømme sig, samtale, fjernsyn der kører hunde der bjæffer. Døren til værelset klaprer hver gang nogen på gangen lukker deres dør. Det er som at bo på en bandegård, og nattesøvnen blev totalt spoleret pga andre folks larm. Kl. 5.30 starter overboen med at vandre rundt, og da opgav vi simpelthen at prøve at sove mere. Der kommer vi ikke igen...

Antwort von Best Western Plus Hotel Eyde
The room was dirty and smelled like a dump. Throughout the night it was extremely noisy. No possibility to sleep. This was not a one time experience there.

Antwort von Best Western Plus Hotel Eyde
Har boet på rigtigt mange hoteller, men tror aldrig jeg er blevet så skuffet over service eller mangel på samme.
I deres annonce skriver de 8 spabad. De findes kun på luksus værelser hvis i skulle være i tvivl og er et boblebad.
Vores værelse var udstyret med 1 dyne i en 140 seng på trods af vi havde bestilt 1 dobbelt standard værelse
Kongrescentret skulle ligge 4 min. Gang fra hotellet. Det tog 15 min. Taxa fra hotellet
Der var meget kraftige lugtgener på værelset.
Fantastisk service!
Smilende og hjælpsom Personale!
God morgenbuffet!
Vi siger tak og kommer gerne igen 😊
Fantastisk personale, og god stemning! I øvrigt et meget fint værelse. Der er virkelig intet dårligt at sige.
Holdt min mors 80 års fødselsdag på Best Western Plus Hotel Eyde i Herning.
Alt var PERFEKT, fantastisk mad, super hyggelige lokaler, venlig og professionel servering. Det var en super oplevelse.
Tusind mange tak !
MVH Kenn Winkler

Antwort von Best Western Plus Hotel Eyde
Rigtig fin smørrebrød, sammen med vidunderlig kransekage

Antwort von Best Western Plus Hotel Eyde
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.