Har givet stedet flere chancer. Må konstatere, at maden er lunken og "vådt" når det ankommer. Både prøvet durum, pizza og burger menu. Sidstnævnte var uspiseligt - plantebøffen var brændt sort, slatte... Mehr ansehen
Ualmindeligt god mad og fantastisk god kundeservice. Maden ligger lige skabet, har spist der de sidste 3 år og det har pragtfuld mad hver gang. Mens kundeservicen også bare er steget for hver ga... Mehr ansehen
Vi havde bestilt og betalt pizzaer til levering, men de ankom næsten 1 time før aftalt - og dermed 1 time før gæsternes ankomst. Vi påpegede at vi enten ville have nogle penge retur for selv at skulle... Mehr ansehen
Jeg bestilte og fik leveret – 10 minutter for sent, altså efter 1 time og 10 min. – og efter at have ringet og rykket: 1 x pizza – halvkold og blød 1 x ½ kylling med pommes frites – begge dele sl... Mehr ansehen
Mimersgade 102, 2200, København N, Dänemark
- www.expresspizza.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Total dårlig service
Total dårlig service, maden er meget ulækker og personalet har Inge passion eller lyst til at være på arbejde ik prøv det. Ps personalet har en meget truende og aggressiv attitude…
Super lækkert måltid god serviceret
Super lækkert måltid god serviceret. Hurtigtvirkende app, 15 procent i rabat optjent. Fantastisk atmosfære.
Jeg kan anbefale expresspizza
Pizza uden det valgte fyld.
Bestilte en pizza hvor der skulle være pepperoni og hakket oksekød på, den ankom uden pepperoni og med et sjasket lag kødsauce istedet.
Besøgte Express pizza for første gang
Besøgte Express pizza for første gang, da jeg havde hørt om deres veganske pizzaer. Helt klart besøget værd! Smagte rigtig godt(:
Hurtig og god atmosfære
Hurtig og god atmosfære. Dejlig musik, lækre måltider
God mad til gode priser
God mad til gode priser. Det billigste go to sted når jeg skal have take out. Altid hyggelig atmosfære, man føler sig værdsat. Og ham kokken der altid greeter mig når jeg skal afhente min ordre, han er så rar! Jeg bestiller altid online i forvejen på deres egen hjemmeside, hvilket fungerer super fint. Og de er altid hurtige til at lave maden. Mit stamsted her på Nørrebro når det skal være lækkert og nemt. Især deres indbagte calzone pizza med bolognaise kan anbefales, den er præcis som jeg husker den fra ungdommen i Jylland.
Kolde pizzaer og meget forsinket levering
Jeg er sikker på at pizzaerne havde været gode, hvis de var varme. De kom 1 time forsinket ift. den tid vi i forvejen skulle vente.
Best pizza shop at Norrebro
Weather of the shop is really nice. Served all the food with a very good design presentation. Overall the food is just Amazing. I have had Vegan pizza which is very special here. On top of that i tried their mouthwatering burger. Was just delicious.
I had a great Pizza here yesterday
I had a great Pizza here yesterday. It was really delicious.
God pizza vegansk menu kan kun
15% Rabat på deres hjemmeside
15% Rabat på deres hjemmeside. Fast kunde og glad for det
Super vegansk pizza fra express pizza…
Super vegansk pizza fra express pizza norrebro
Vegansk pizza Nørrebros bedste vegansk 🍕
Lækkert mad tak for god service.
Lækkert mad tak for god service.
Tiptop, kan helt klare anbefale deres Burgere pizzaer og mm.
De har et lidt vilkårligt, bredt menukort
God pizza norrebro vegans pizza
God pizza norrebro vegans pizza
Lækkertt smagte godt.
Lækkertt smagte godt.
Tak for godt mad chef👏👏👏🛒🛒🛒🛒🛒
Virkelig ulækker mad
Virkelig ulækkert. Bestille via Just- Eat. Fik burgere leveret i sølvpapir i en tynd plast pose. Alt var smattet ud, det lignede der var taget en bid af bollen og pomfritter var våde og kolde.
Uden sammenligning noget af det mest ulækre mad, jeg har bestilt.
Lækkerier top service.
Lækkerier top service.
Kan klart anbefales
Det hurtigste pizzaria på hele…
Det hurtigste pizzaria på hele Nørrebro.
Selv på en fredag aften.
maden er god og varm.
Tak for god mad Express pizza
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.