Exotictrade

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Endelig fandt jeg en dansk web-shop hvor man kan købe Tibetansk røgelse. God og venlig kommunikation på mail og ordren blev sendt hurtigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bor i Norge, og handlet på Exotictrade for første gang nå før jul. Synes de har gode priser, billigere enn i Norge og fine varer. Jeg var veldig fornøyd med både service, forsendelse og varene je... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan kun anbefale EXOTICTRADE <3 <3 <3 Bestilte varer sent torsdag eftermiddag - - fik mail om fredagen om, at nu var varerne sendt, havde dem om mandagen. Helt igennem exceptionel fint.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en drømmefanger hos Exotictrade.dk og er kun blevet positivt overrasket! Jeg er altid lidt skeptisk når jeg handler over nettet men exotictrade.dk holdet hvad de lovede. Jeg fik min vare to dag... Mehr ansehen

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har aldrig modtaget min bestilling!

Undrer mig noget over, at det skal vare flere uger, at modtage bestillingen. Nu har jeg opgivet, og tror aldrig pakken kommer - og det er jo helt uacceptabelt!

17. November 2012
Exotictrade-Logo

Antwort von Exotictrade

Jeg har den 17/11 svaret kunden følgende:

Hej Tina.

Jeg har den 7. november sendt dig en mail, hvori stod at din pakke er afsendt – se nedenfor:

Jeg skriver på siden, at hvis du mangler respons, så kontakt os – der er anført både telefonnr. og mail på siden. Jeg kan jo ikke vide, at din pakke er forsvundet i posten – jeg ved bare, at den er afleveret på et posthus af mig personligt. Det første jeg hørte om sagen, var din dårlige anmeldelse på Trustpilot.

Jeg vil foreslå, at du skynder dig på posthuset på mandag. Af og til glemmer postbudet at skrive en seddel om, at der ligger en pakke til dig på posthuset, eller den kan forsvinde i en bunke reklamer. Oftest ligger pakken på posthuset – din er dog nok lige ved at gå retur. Den er sendt som brev, så du kan ikke få et pakkenummer, men de plejer at kunne finde den alligevel.

I meget sjældne tilfælde er pakken virkelig bortkommet. Hvis de ikke har den på posthuset, må du lige vende tilbage. Så må jeg sende en ny pakke.

Exotictrade
Helle Hansen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris og hurtig levering

Jeg synes udvalget var rigtig stort og det er fantastisk man ikke føler sig rippet. Leveringen var ekstremt hurtig. Havde jeg på ingen måde forventet.

Kommer klart igen! Kan virkelig anbefale dem!

11. November 2012

9760 Vrå

22. September 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen ekspedition

Fik aldrig andet end en automatisk genereret svarmail. Varerne kom aldrig. De påstår at min mailadresse var ukorrekt, men så forstår jeg bare ikke, hvorfor jeg får en ordrebekræftelse?

9. September 2012
Exotictrade-Logo

Antwort von Exotictrade

Jeg har dagen efter modtagelsen af ordren mailet til kunden, at varen til kr. 350 var udsolgt, men at hun frit kunne vælge blandt de øvrige tilsvarende varer, der koster op til kr. 450. Da kunden opgav en ukorrekt mailadresse, nåede denne mail tilsyneladende ikke frem.

Jeg har siden kontaktet kunden telefonisk, men denne havde i mellemtiden fundet en vare et andet sted.

Jeg har dokumenteret over for kunden, at jeg har sendt mails og at de er kommet retur. Jeg beklager hændelsen og anbefaler at man kontakter os, hvis man mangler
respons.

Perfekt og billigt

Billgt og så kommer det hurtigt, bestilte søndag aften og tirsdag morgen var det hele hjemme ved mig. Super pakket ind. Så handler der igen.

23. August 2012

Perfekt

Jeg har nu af flere gange handlet hos exotictrade, og hver gang har det bare været i orden.
Sidst bestilte jeg til min grandkusine som gave, og igen var varen bare i orden.

25. Juni 2012

Super hurtig levering

Jeg bestilte lidt røgelse og et tørklæde. Levering lige til postkassen uden en skramme og med et fantastik produkt. Jeg planlægger allerede mine næste indkøb hos Exotictrade igen.

29. März 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr