Vi havde en fantastisk oplevelse med Eventfactory til vores polterabend. Hele dagen var velplanlagt, sjov og fyldt med aktiviteter, der passede perfekt til gruppen. Personalet var professionelle, flek... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
vores kvindeloge K-Klubben, bestående af 7 friske tøser, besøgte lørdag den 14/1-2012 Eventfactory. Her blev allerede ved indgangen modtaget af Peter med højt humør og fed humor, så var sti... Mehr ansehen
Uden sammenligning det mest latterlige koncept, jeg nogensinde har oplevet. Setuppet var een stor joke fra start af og det virkede som om, at arrangøren ingen idé havde om, hvad der skulle foregå. N... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Eventfactory er danmark største indedørs eventcenter. nybygget croma studie med den nyeste teknik.2016. , loungebar, musikvideo,sumodragter, quiz,strip,firmaarangement,CD indspiling,karaoke,buzz,rodeotyr,ølsmagning,polterabend,quiz,ølsmagning,strip.lokumsræs børnefødselsdag,fødselsdag
Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Højt elskede Peter gav os noget af en oplevelse.... det vil altid være en polterabend vi aldrig glemmer med masser af dans og musik og self havde vi en sang indspilning med en flok tonedøve kvinder hvor vi skulle synge om og om igen til den næsten var hjemme med sangen “All the single ladys”!!!! 😂😂😂så blev det ikke bedre.... SUPER FED STEMNING♥️ Vi elskede det alle og det skal helt klart gentage sig 🤩

Antwort von Eventfactory
Super event, med indspilning af sang.

Antwort von Eventfactory
Vi var til polterabend, 10 glade damer, som skulle indspille en cd, top underholdning og god undervisning! Kan klart anbefales!

Antwort von Eventfactory
Super fed stemning. Rigtig sjovt og hyggeligt. Stor succes med musikvideoen. Vi glæder os til at se den

Antwort von Eventfactory
Hej eventfabrik , vil siger tak for sidst vi havde en god oplevelse med dans og musikvideo 1000.tak

Antwort von Eventfactory
we have a fantastic evening on eventfactory.dk where we made a music video for 18 employees in the company, we are still talking about it.

Antwort von Eventfactory
Vi havde en rigtig god oplevelse hos EventFactory. Peter havde en god energi og var venlig og hjælpsom. Bob, som var vores croquis model, var super sød og god til at guide os i croquis tegning tegningen, som flere af os aldrig havde prøvet før.
Kan varmt anbefales :)

Antwort von Eventfactory
Vi var 17 kvinder til Cruqis hos Eventfactory. Som var en helt igennem god oplevelse. Både over Bob søde og nærværende tilstedeværelse og den gode service fra og vejledning fra Peter.

Antwort von Eventfactory
Indspillede musikvideo til firmafest - topunderholdning, god hjælp til at komme igennem - vores sangstemmer kunne de ikke gøre så meget ved, men vi har modtaget en skøn video og billeder, til evigt minde. Kan varmt anbefales.

Super polterabend!
I lørdags var vi hos Eventfactory, hvor vi fejrede at vores veninde snart skal giftes!
Vi havde booket danseundervisning og cocktailkursus. Danseundervisningen var sjov og udfordrende, og vi havde hele hallen for os selv, så vi kunne brede os godt ud. Han underviste i salsa/hiphop-lignende dans, og vi fik varmen!
Vi havde sørget for, at der var en pause mellem de to events, hvor vi fik lov at låne en "lokumsracer", hvilket var underholdende. Den kørte langt stærkere end man først skulle tro, så der var fart over feltet!
Det BEDSTE var helt klart cocktailkurset! Vi blev ledt over til den nærliggende café, Kellersmans Café, hvor vi fik lavet tre forskellige MEGET lækre cocktails under kyndig vejledning. Han var rigtig professionel og tålmodig i takt med vi fik mere indenbords :-) Vi fik lækre snacks til cocktails'ene. Noget vi IKKE havde forventet var, at de satte sangen "SHOTS SHOTS SHOTS" på, og kom med lækre shots til os af hele TRE omgange! Det var over al forventning. Vi havde alle det så hyggeligt og godt, at vi endte med at være der i 3 timer, så vi kom (lidt) for sent til vores bord vi havde booket på en restaurant. MEN det var kun fordi vi havde det SÅ godt!
Varme anbefaleringer herfra :-)

Antwort von Eventfactory
I forbindelse med polterabend for min veninde, havde vi booket musikvideo hos eventfactory. Vi havde selv skrevet en sangtekst til en Spice Girl sang, og det virker til, at der er utrolig mange sange at vælge mellem. Vi havde en god oplevelse, og Peter fik den kommende brud og os andre piger i godt humør. Musikvideoen blev modtaget 8-10 dage efter, at vi havde indspillet den, som lovet :-)
OBS - vær opmærksom på, at deres adresse er ude på teglholmen (lækkert sted), men vi havde i første omgang læst, at det lå i indre by (gammel adresse).
I forbindelse med min søster's polterabend, så bookede vi musikvideo igennem Eventfactory, og har kun ros at give til dem. Jeg har fået god service ift. forberedelse inden aktiviteten (valg af sang, hvordan det fungerer osv.) Vi havde en rigtig sjov oplevelse, og jeg anbefaler varmt dette sted.

Antwort von Eventfactory
Min polterabend blev holdt her, med toiletræs og musikvideo.
Egentlig var aktiviteterne rigtig sjove, men jeg syntes det er ærgerligt at stemningen bliver ødelagt af den mand som står for ræset.
Han fornærmer flere af gæsterne, får dem til at føle sig utilpasse, er arrogant og ubehøvlet. Et eksempel ...
Flere gange siger han “sig mig, udtrykker jeg ikke mig selv klart?”, fordi gæsterne går ned i den modsatte ende af hvor deres “hold” holder til.. blot for at snakke lidt og få en tår at drikke.
Ubehagelig mand!
Heldigvis var der en ung mand der skulle stå for musik delen, som var rigtig sød og festlig, det gjorde den samlede oplevelse en del bedre.
Det er en rigtig trist oplevelse på lige netop denne dage, når venner og familie har gjort så meget ud af det.
Jeg kan ikke anbefale stedet, desværre.
Jeg har læst tidligere anmeldelser igennem, så jeg ved at jeg sikkert får et skidt svar tilbage. Men det siger vel bare noget om hvordan stedet bliver kørt ...

Antwort von Eventfactory
Vi havde et croquiarrangement i sep 2019. Det var fremragende og servicen fra de ansatte inden arr. Var i top. Kan kun anbefales.

Antwort von Eventfactory
Sikke en forfærdelig attitude der er at finde hos Eventfactory. Man skulle måske finde noget andet at lave hvis man er så ufleksibel og userviceminded en virksomhed. Virkelig dårlig oplevelse i forbindelse med programmet til min søsters polterabend. Ville ønske jeg aldrig havde overvejet det samarbejde og vil fraråde alle at købe ydelser hos dem.

Antwort von Eventfactory
Virkelig en dårlig oplevelse..
kan virkelig ikke anbefale dette sted til nogle. Uprofesionelt på højeste plan.
Vi var en gruppe piger der havde valgt at skulle køre lokumsræs til polterabend.
Vi bliver taget imod en mand der virkelig burde finde sig et andet job.
Fra starten af var han mega arrogant, og sagde vi var i alt for god tid.. ja vi kom 10 min. Før, hvilket i min optik ikke burde være et problem, tværtimod.
Banen var ikke engang klar, den skulle de lige bruge noget tid på at "stille op", og med det menes nogle dæk der skulle forstille sig at være en bane, derudover var der en masse borde m.m. Rundt om os.
Han var en sur man under hele forløbet. Han blev enda sur over en ældre dame, der ikke kunne styre "lokummet" rigtigt.. der skulle han også lige fortælle os at de ikke havde nogle forsikringer osv. Så vi skulle lige passe på. (Der var heller ikke nogle hjelme).
Alt i alt virker det som at de kun er ude på at tjene penge, og er pænt ligeglad med om gæsterne får en god oplevelse.
Jeg vil anbefale at finde et andet sted, hvis man ønsker en god dag..

Antwort von Eventfactory
Uprofessionelt hele vejen i gennem. Reklamer med evants på hjemmesiden som de ikke vil lave og på dagen ændre de hvilket event vi skulle have som selvfølgelig var dyre. En forhandling giknigang med pris, ikke særlig fedt når man står 15 tøser til et polterabend.
De havde total overbooket så vi skulle hele tiden selv opfølge på eventets start + pladsen til lokumsræs var mildest talt ikke eksisterende.
Vi fik også lavet musik video (dette var det vi ikke havde bestilt) vi fik at vide de ville sende den inden 1 uge. Der kom ingenting. Jeg rykker dem og får bare en mail tilbage hvad det var vi havde lavet, ikke styr på noget åbenbart. Skriver tilbage at jeg synes det virker en anelse uprofessionelt. Jeg får så den største sviner tilbage og han skriver det hele er min fejl for jeg kunne jo bare have valgt de rigtige event!! Øh jeg valgte det i reklamere med på hjemmesiden som passede til os!
Synes det var alt for mange penge i forhold til det dårlige resultat og service!!!!

Antwort von Eventfactory
Vi fik lavet video til polterabend. Det forløb super fint fra bestilling til levering.

Fantastisk sted!
Vi havde fornøjelsen af at fejre blå mandag for en skoleklasse. Sted og beliggenhed var virkelig i top. De unge havde valgt aktiviteterne sumo og lokumsræs.
Jeg har før prøvet de aktiviteter ved andre eventsteder, hvor de kører meget nøje efter en plan, tid og regler. Sådan var det ikke her. Peter var virkelig large og de unge kunne selv være med til at sætte regler.
Ja, banen bliver lavet af dæk og ikke en oppustelig ring. Men det gør det bestemt ikke mere kedeligt.
Der var rigelig tid til pauser hvor de unge spillede bold på stranden og gik i vandet.
Jeg tænker det er et rigtig godt sted at holde firmaevent og polterabend. Masser af plads til udfoldelse og leg og ikke mindst overskud til at folk kan slippe hæmningerne.

Antwort von Eventfactory
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.