Esprit De Corp. Danmark A/S Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid god service. Størrelse passer fint til EU str.Jeg har aldrig haft problemer med returnering eller refundering af varer. Jeg har altid været tilfreds' med Esprit online og har købt på den side i... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte en sweater i forbindelse med black friday og brugte bonus point på købet. Så langt så godt. Sweater ankom - god kvalitet, men størrelse M er ikke dansk større M. Den er KÆMPE stor! Kontakt... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Æv! Skulle da have læst her INDEN bestilling på webshop 😱 Bestilling den 9/3. Meddelelse fra Esprit 13/3 sen aften, pakke afsendt og penge trukket.. Forsendelse kan trackes her.. Men i en parentes... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Esprit butikken i Vejle. Forsøgte at få pengene tilbage for en julegave, og havde en kvittering med, Kvitteringen viste sig kun at være et købsbevis. Forsøgte at give dem en kopi af min overførsel via... Mehr ansehen

1. Bekleidungsgeschäft
  2. Herrenmodengeschäft
  3. Schuhgeschäft
  4. Damenmodengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bestil modetøj uden forsendelsesomkostninger på ESPRIT's officielle Online-Shop. Verdens største ESPRIT sortiment: tøj, sko og smykker!

Mangelhaft

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Pålidelige

Har handlet et par gange hos Esprit på nettet og har fået mine varer uden problemer, dog har det taget en dag eller to mere at få mine varer end lovet.
De har en funktion når man bestiller der hjælper med at fortælle om den angivne størrelse er stor/tilpas/lille i forhold til ellers, hvilket har været en god hjælp, når man som mig ligger lidt mellem flere størrelser.
Deres rabatter er ikke svimlende og kunne godt skrues lidt op...

21. Januar 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dyrt og kvaliteten halter efter!

Ja.. de har da meget "fedt tøj", stort udvalg og flotte butikker - Hvilket så også forklare den absurd høje pris, kontra kvalitet, som man skal smide for tøjet.

Har flere gange oplevet at BUKSER?!(forstå det dem der kan) ..er krøbet i længden??? efter et par (helt alm.) ture i vaskemaskinen?(og vi taler om så meget som en Str. 34 krymper til Str. 32?!) ...noget jeg endnu har tilgode at oplevet med ALLE ANDRE mærker jeg ellers har tøj fra!

20. Januar 2012

Professionelt

har handlet hos esprit de sidste 4-5 år. God kundeservice, gode produkter og ingen problemer ved returnering. Super!

- hvorfor kan jeg som forfatter på det oprindelige indlæg rette i kommentarer!?
- dette indlæg må anses for at være "ikke troværdigt" idet kommentaren igen igen ikke er relevant ift. indlægget!!! - tænk tænk - og trustpilot; hvad har i gang i?

3. Januar 2012

Alt fungere bare

Vi har handlet i mange år hos esprit og det fungere bare super.

En af de gode ting ved deres leveringer er helt klart at der ligger en returseddel ved hver levering, så man nemt kan sende retur hvis det ikke lige passer osv. Derudover er der en returlabel med så det også er gratis at sende retur. Det er god service.

De er fruens fortrukne webshop.

12. Dezember 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte 4 ting fra deres hjemmeside, som alle var på tilbud til ret billige penge.
Fik hurtigt en mail om at tingene var sendt, men at den ene ting dog var udsolgt (forklaringen var at der var en person som havde siddet og bestilt samtidig som mig og havde godkendt bestillingen før mig).

Det er enormt god service at der er gratis levering, samt returnering :) Man kan bestille varerne hjem og prøve dem og så sende dem tilbage man ikke vil have.

Desuden kan man betale pr. regning, hvilket betyder at man betaler for det man vil have, når man har modtaget og prøvet tøjet :)

Det eneste minus var at der gik lidt lang tis før jeg fik mine varer, men det var nok mere post dk, end eprit.

8. Dezember 2011
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fin side - havde dog problemer med lager/levering

Købte en kjole fra Esprit i sommers - var rigtig glad for deres store sortiment og havde masser af gode valgmuligheder.
Jeg skulle bruge en hvid kjole til min studenteruge, og det havde Esprit masser af. Jeg var lidt sent ude, men har stor erfaring med internet handel og plejer sagtens at kunne nå det. Jeg bestilte derfor kjolen i forhåbningen om levering på 1-3 dage. Men da jeg så havde bestilt og betalt, kunne jeg læse ud fra bekræftelsesmailen, at der pga. travlhed var længere leveringstid på tøjet. Det betød jeg ikke nåede at få min kjole til den dag jeg blev student. Det var træls, og var lidt træt af jeg ikke fik det af vide før jeg købte kjolen.
Jeg fik kjolen nogle dage efter jeg blev student, og blev selvfølgelig rigtig glad for den. Men ville have været meget mere tilfreds hvis der havde været mere tydeligt info omkring den længere leveringstid.

30. Oktober 2011

Perfekt

Jeg handler tit hos Esprit. Mest af alt fordi deres levering af varer intet koster. Oveni det koster det heller ikke noget at sende en varer tilbage, det er der allerede betalt for på forhånd af Esprit.

Det betyder enormt meget, når der kan være tvivl mht. størrelsen på tøj osv.

Ingen ulemper ved at handle online således.

25. Oktober 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God side med masser af info

Siden viser tøjet i mange positioner og farver, med ekstra information om pasform, mulighed for sortering på størrelser, og et stort udvalg.

Mulighed for hjælp til at finde den rigtige kjole eller jeans i gode pasformsguides.

Gratis fragt ved køb over 200 kr er dejligt, ligeledes er retur mærkaten, så man ikke skal omkring post kontoret og stå i kø. God indpakning, der kan bruges ved returnering.

20. Oktober 2011

Bedste tøjbutik

Det er det bedste sted at købe tøj på nettet, som jeg kender. Gratis fragt, god kvalitet, gratis returnering og nem måde at betale på. Hvis jeg skal finde noget der kunne være bedre, ville det være, en deltaljeret samlet oversigt over gamle bestillinger og de flinke mennesker i kundeservicen kunne tale dansk (de taler engelsk).

20. Oktober 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen fejl og god service

Hvis alle web shops fulgte Esprit fremgangsmåde ville mange fysiske forretninger gå konkurs. Forsendelse, pris, information, returlabel og kundeklub fungerer som det skal. Svarhastighed er høj. For første gang i årevis som web kunde har jeg haft oplevelse at intet bør forbedres ved forretningen. Det er yderst sjældent, og flot gjort af Esprit. Der viser at ikke blot kan du vitterlig købe tøj på nettet, det er også let og risikofrit.

3. Oktober 2011

Nemt

Det er nemt at handle Esprit på nettet og uden ekstra omkostninger hvis man fortryder eller skal bytte....
Virkelig god service

1. Oktober 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handler næsten ikke andre steder!

Jeg har handlet på esprit.dk de sidste 2-3 år og har kun gode erfaringer med servicen og ikke mindst tøjet.

Super idé med gratis levering og returnering. Der bliver helt klart bestilt mere, når man ikke skal tænke på portoen :).

Stort udvalg og inspirerende side.

23. August 2011

super webbutik

tøjet bliver flot præsenteret og vist i detalje på siden. Har handlet med dem flere gange og alt er bare gået som forventet. Tøj i god kvalitet og butik som opdatere deres medlemmer og giver godt tilbud :-)

21. August 2011
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Som det skal være

Rigtig godt webshop, god side hvad angår det at se og få et indtryk af tøjet. Pænt tøj til gode priser. Der gik 6 dage fra bestilling til levering og tøjet holdte hvad det lovede hvad angik størrelse, udseende og kvalitet. God oplevelse

18. August 2011

Fantastisk webshop

Jeg har handlet i Esprits webshop rigtig mange gange. God overskuelighed, smart at man kan sortere på størrelser, fragtfri levering, fragtfri returnering, betal kun for det tøj du beholder. Der er intet at betænke sig på. Bedre webshop for tøj findes simpelthen ikke

17. August 2011
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid levet op til mine forventninger

Esprit er en super hjemmeside - måden de viser tøjet på er det bedste jeg har set til dato, og hertil skal siges, at jeg har stort set snart har set alle netbutikker med modetøj.
På Esprit.dk for man virkelig syn for sagen, tøjet sidder som vist og detalje visningen af tøjet er helt i top.
Leveringstiden er også helt forrygende i top.
Kvaliteten af produkterne går godt i spænd med kvaliteten af deres hjemmeside - stor ros til dem

5. August 2011

Fordelagtig online shopping

Jeg kan kun anbefale Esprits online shop med gratis fragt og fri returret. På den måde kan man bestille det tøj man ønsker at prøve i forskellige størrelser og blot returnere det man ikke vil beholde uden at det er forbundet med ekstra udgifter .
Nemt og bekvemt :-)

Jeg har indtil videre kun gode erfaringer med produktet.

30. Juli 2011

Nem og overskuelig!

Gratis forsendelse OG returforsendelse gør det bare SÅ meget nemmere at handle på nettet.

Fin indpakning og gode kvalitetsprodukter!

Hilsen en trofast kunde :)

21. Juli 2011
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr