Jeg har været rigtig tilfreds med Jeres service :) :) Jeg var meget overrasket da jeg åbnede pakken og fandt et ekstra produkt. Det er kundeservice og kundepleje i top. Hvis der kunne gives 10... Mehr ansehen
Min pakke kom i en diskret indpakning, også i miljøvenligt materiale som oplyst på deres hjemmeside. Produktet lever op til mine forventninger. Alt i alt en positiv oplevelse at bestille via deres h... Mehr ansehen
Ordre 203285 super hurtigt. Bestilt en lørdag, sendt mandag og modtaget tirsdag. Varen var lige som beskrevet. Så kan kun anbefale andre at bruge dem.
Über Erotixxx.dk
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
- Originale Fleshlight produkter
- Alle WaterWoman produker
- Super frække TILBUD
Bjælkevangen 10, 2690, Karlslunde, Dänemark
- +4532588888
- info@erotixxx.dk
- www.erotixxx.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har været rigtig tilfreds med Jeres…
Jeg har været rigtig tilfreds med Jeres service :) :)
Jeg var meget overrasket da jeg åbnede pakken og fandt et ekstra produkt.
Det er kundeservice og kundepleje i top.
Hvis der kunne gives 10 stjerner, så havde i fået dem :)
Morten Petersen.
ordre nummer 302268
Ordre 284940
Hurtig levering og forsvarligt og diskret indpakket pakke. Og produkt i høj kvalitet til god pris. Glidende forløb. "Kommer" gerne igen. ;)
Det kan man roligt handle. Det er pakket diskret ind og kom hurtigt. Kan kun anbefales.
Ordre: 265502
Stort udvalg, god service og hurtig levering.
Kan kun sige kanon firma 256673
Hurtig og diskret levering
Hurtig og diskret levering. Flot! Bliv ved med det ;-)
Ordrenr. 246579
Hurtig og diskret levering
Super god service og hurtig levering ;)
Super god service og hurtig levering ;) ordre nummer 241491 ;)
Jeg er ganske tilfreds ingen problemer
Jeg er ganske tilfreds ingen problemer
Ordre nr 227909
super gode produkter ordre 212180
Utroligt
Utrolig hurtig ekspetion, kan kun anbefale denne butik 👍
Ordre 203285 super hurtigt
Man får sit produkt hurtigt og deres produkter er i virkelig god kvalitet
ordre nummer 175376
Kvalitet
Produktet er af god kvalitet, forsendelsen skete hurtigt, selvom det også var i juletid. Alt i alt er vi rigtige glade kunder
ordrenr. 166168
Ordrenr. 166168:
God og hurtig service & diskret levering.
Ordre 166713
Super hurtig levering uden nogen problemer.
Kan kun være tilfreds.
Sendte den forkerte vare men ...
.... erotixxx fangede det selv før jeg opdagede det, dog havde jeg hentet pakken. Lidt irriterende at skulle bruge tid på at fare til posthuset 2 gange da jeg skulle returnere pakken, istedet for en enkelt. Jeg bor et godt stykke fra nærmeste posthus. Fint at pakke 2 blev leveret direket til min addresse istedet for til udlevering på posthus. Det kunne jeg godt ønske var en mulighed ved almindelige produkter.
Super produkter i god kvalitet.
Ordre : 162667
Super
Havde et spørgsmål, men fik svar via telefon.
Super service!
Perfekt
Alt kørte perfekt fra bestiling til levering.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.