Ondt i fødderne, kontakt Nicolai
Tak Nicolai. Jeg er virkelig glad for mine Kybun sko.
De hjælper meget på smerterne og jeg skal ikke sidde med smerter hver aften. Fantastisk.
Tusind tak for din faglige kunnen.

Antwort von Ergoforma
Ergonomiske stole der sikrer optimal siddestilling. Vælg den rigtige stol til din kropsbygning og din arbejdsstituation. Ergoforma
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Tak Nicolai. Jeg er virkelig glad for mine Kybun sko.
Tusind tak for din faglige kunnen.

Fantastisk firma Ergoforma
STOR TAK til Nicolaj fra Ergoforma for fantastisk hjælpsomhed, da jeg skulle udskifte min kontorstol:)
Jeg har nu fået den dejligste ergositter, som virkelig opfylder mine behov:)
Nicolaj følger også efter, hurtig levering af stolen, op for at høre om jeg er tilfreds med produktet.
Ekstrem god kundepleje og service i TOP:):)
Kan varmt anbefale Ergoforma.
Skøn dag, Lone

Antwort von Ergoforma
Ergoforma kan bare det med stole, som gør en forskel i hverdagen på kontoret eller hvor du nu skal sidde ned. Meget hjælpsom og kommer gerne ud til kunden hvis det er muligt. Kan kun anbefales og har mange muligheder for forskellige stole.

Antwort von Ergoforma
Har fået den bedste og mest professionelle hjælp. Lige fra bestilling til bevilling og levering. Blev leveret efter 2 dage fra jeg henvendte mig. Hjælpsom med at indstille og tilpasse den. Efterfølgende bliver der fulgt op på om det virker og om der er noget der skal tilpasses. Tusind tak 😊

Antwort von Ergoforma
Hurtig hjælp - leveret og repareret direkte på min arbejdsplads - venlig medarbejder.

Antwort von Ergoforma
Jeg vil gerne takke for den fremragende service, jeg har modtaget fra Ergoforma. I forbindelse med min flytning fik jeg desværre en skade på understellet til min Ergositter. Jeg blev mødt med utrolig stor hjælp og professionalisme fra jeres side. Først og fremmest blev jeg guidet gennem udbedringen af skaden på egen hånd, og derefter hjalp I mig med bestilling af reservedele. Leveringen kom allerede dagen efter, om morgenen, hvilket var en fantastisk oplevelse.
Denne oplevelse har virkelig vist mig, hvor vigtigt det er at investere i kvalitetsprodukter, især når den efterfølgende service og vedligeholdelse er så hurtig og professionel. Det er et godt eksempel på, hvordan vi kan bekæmpe køb-og-smid-væk-kulturen.
Jeg vil derfor gerne give Ergoforma 5 stjerner for den fantastiske service og kvalitet, I har leveret.
Mange tak igen for al jeres hjælp!

Antwort von Ergoforma
Jeg har aldrig siddet så godt, og jeg sidder meget, og har gjort det i mange år.
Det er godt nok ikke billige stole, men de er alle pengene værd. Min 3 år gamle kontorstol til 8.000 kr. var jeg skuffet over, så den var dyr.
Nu har jeg en stol jeg kan bruge til den er slidt op, og den er kun 2 måneder gammel.
Tak for det. :-)

Antwort von Ergoforma
Service helt i top og kan helt klart anbefale ergoforma hvis man skal have en ny kontorstol.

Antwort von Ergoforma
Utrolig fin service og imødekommende ....
Tak til Nicolai for super fin service og fleksibilitet ifbm reparation af min Ergositter Sense stol.
Kan varmt anbefale Ergoforma .....

Antwort von Ergoforma
Ergoforma har leveret den bedste kontorstol jeg nogensinde har siddet på. Den kan bevæge ryggen samt sædet. Den kan bevæge sig 360 grader, hvilket giver en god aflastning og bevægelse i lænden. Den giver en meget levende og bevægelig sidde komfort hele dagen. Den giver støtte i hele kroppen og kan justeres i både sæde og ryg.
Helt fantastisk kontorstol for mig og min kollega.
Det er en LO250 i grå læder med kort sæde så den passer til os som ikke er så høje i rigtig god kvalitet.

Antwort von Ergoforma
Jeg havde en virkelig god oplevelse med Ergoforma. En stol helt specialiseret til mit behov. Jeg har ingen gener med mine lange kontor-arbejdsdage længere! Super fedt og virkelig god service. Kan stærkt anbefales.

Antwort von Ergoforma
fantastisk service i forbindelse med køb af en kontorstol til min dårlige ryg

Antwort von Ergoforma
Kan ikke bestille som privat. Ja, det er jo kun 'firmafolk' der døjer med dårlig ryg!

Antwort von Ergoforma
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.