Min varmeste anbefalinger går til Melika. Har fået lavet PRP behandling under øjnene, og er virkelig tilfreds med resultatet. Fik lavet i alt 3 behandlinger, og jeg bemærker en tydelig og fl... Mehr ansehen
Kan varmt anbefale Erase. Jeg har fået lavet en næse “korrektion” med filler. Jeg gik derfra efter første behandling, med glædestårer. Jeg har siden slut teenage år, været ked af min næse, pga skævhe... Mehr ansehen
Jeg har fået Botox behandling af Melike hos Erase nogle gange nu og jeg er mere end tilfreds, hver gang jeg går derfra. Melike er altid så professionel, smilende og behagelig at komme ved. Det er tyd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det var virkelig en 10/10 oplevelse. Jeg skulle ha laver lipfiller for første gang ✨ Mit primære “problem” var min overlæbe, men Anja fik til at se mere naturlig og symmetrisk ud. Jeg er SÅ glad fo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Schönheitssalon
- auch in
- Examinierter Gesundheits- und Krankenpfleger
- Hautpflegeklinik
- Kosmetische Gesichtsbehandlung
- Laser-Haarentfernung
Vom Unternehmen geschrieben
Klinik Erase – Din Kosmetiske Klinik i Næstved Kosmetisk special læge klinik. specialiseret i injektionsbehandlinger med Botox og filler, herunder blandt andet behandling af pandelinjer, bekymringsrynker, læber behandling med filler samt tear trough (området under øjnene). Vi tilbyder et bredt udvalg af behandlinger, herunder Botox, fillers, skinbooster, laserbehandlinger og hudforbedring. Derudover tilbyder vi skinbooster, laserbehandlinger og hudforbedrende behandlinger, hvor kvalitet og sikkerhed altid er i centrum. Hos Klinik Erase tilbyder vi professionelle og skræddersyede kosmetiske behandlinger, der fokuserer på naturlige og harmoniske resultater. Tilpasset dig og dine ansigtstræk. Hos Klinik Erase lægger vi stor vægt på tryghed, grundig vejledning og realistiske forventninger. Alle behandlinger foregår i rolige og komfortable omgivelser, og der bliver taget god tid til dialog, så du føler dig velinformeret før, under og efter dit behandlingsforløb. Vores mål er at skabe smukke, harmoniske og naturlige resultater – med respekt for det enkelte menneske. Vi tilbyder fleksible betalingsmuligheder og arbejder altid ud fra en individuel vurdering og faglig ansvarlighed. De Bedste hilsner Klinik Erase - Kosmetisk Klinik i Næstved
Axeltorv 6H , 4700, Næstved , Dänemark
- Info@erase.dk
- www.erase.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Jeg har igennem noget tid fået botox…
Jeg har igennem noget tid fået botox behandling hos Erase.
Top professionel personale. Får en til at føle sig velkommen.
Jeg har førhen fået botox andre steder men synes ikke jeg har fået den resultat jeg havde forventet eller holdbarhed men hos Erase er jeg dybt imponeret over resultatet.
Kan klart anbefale Erase.

Benyt Klinik Erase - du vil ikke fortryde
Jeg kan varmt anbefale Klinik Erase hos begge dygtige og professionelle behandlere Anja og Melike.
Jeg har følt mig i trygge hænder fra konsultationen til alle mine behandlinger, jeg igennem tiden har modtaget.
Her har jeg bl.a. opnået nogle rigtig gode resultater med Cosmelan, Skinpen og nu permanent hårreduktion.

Antwort von Klinik Erase
Kan anbefale alle at komme hos Erase
Kan kun anbefale alle, at tage til Erase for at blive behandlet, om det er hårfjerning, laser mod pigmentering, skinpen, botox eller cosmelan behandling.
Har haft nogle forskellige problematikker ift. Hyperpigmentering og nogle ar og hud irritation fra voksning og barbering, som de har hjulpet mig af med eller reduceret næsten helt væk.
Jeg er kommet i Erase siden Anja åbnede hendes klinik i Næstved og er blevet behandlet af alle medarbejderne hos Erase og kan stå inde for at du kan være i trygge hænder hos alle der er der.

Super professionel vejledning.
Super professionel vejledning samt behandling. Et sted jeg gerne vil komme igen!

Antwort von Klinik Erase
Fantastisk klinik og det sødeste…
Fantastisk klinik og det sødeste personale. Jeg har gået hos Erase og fået foretaget permanent hårfjerning og jeg må bare sige at det virker!!! Helt klart en klinik jeg vil anbefale.

Permanent hårfjerning
Permanent hårfjerning, flotte og varme omgivelser, tryghed og prof rådgivning. Jeg har kommet hos Anja over 1 år, og været med på “rejsen” hvor der er indkøbt nyt udstyr, for at give kunden det bedste resultat.

Virkelig fantastisk klinik
Virkelig fantastisk klinik, med personale som fremtræder utroligt professionelle og hvor man i den grad føler sig velkommen! Jeg har kun fået en enkelt behandling med permanent hårfjerning og kan allerede nu se resultater! Det er bestemt kun noget jeg kan anbefale til andre!

Antwort von Klinik Erase
Tryg og professionel behandling hos Erase
Jeg er kommet hos Anja i Erase gennem 1,5 år og har altid følt mig i de tryggeste hænder. Jeg er blevet vejledt og behandlet med respekt og venlighed fra første møde. Derudover har jeg fået de vildeste resultater af permanent hårfjerning og jeg har fået fjernet en stor usikkerhed, som jeg har været så ked af i mange år. Jeg kan kun anbefale Erase på det varmeste- både Anja og nu også Michelle.

Kunne jeg give 6* fik de det
Jeg er igang med 2 forløb hos erase,
Hårfjerning samt tattoo removal.
Personalet optræder altid imødekommende og smilende.
De er meget professionelle og rigtig gode til at informere om behandlingerne, samt er de ærlige i deres forventningsafstemning, dette har jeg savnet ved andre klinikker.
Deres priser er yderst fair.

Antwort von Klinik Erase
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.