Antwort von El og Teknik
El og Teknik er fællesnavnet for A&O Carstensen, El-firmaet Lodal og Tappernøje El og Teknik. Vi går ind for energioptimerende løsninger.
Holsted park 5, 4700, Næstved, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Antwort von El og Teknik
Installation af luft til luft varmepumpe forløb som planlagt, og igangsættele og drift er indtil videre forløbet uden problemer.
Tidsplan og afregning som aftalt.
Effektive og venlige håndværkere.

Antwort von El og Teknik
Fik hurtigt svar på min henvendelse.
Fik en fornuftig pris og en flink elektriker skiftede HPFI og sikringer..
Meget positivt

Antwort von El og Teknik
Meget rare og flinke. Kom hurtigt, da jeg ringede lige inden jul. Fint stykke arbejde. Meget informative. Tak for hjælpen!

Antwort von El og Teknik
Hurtigt arbejde og gode og behagelige medarbejder

Antwort von El og Teknik
En meget grundig og seriøs gennemgang at mit EL i mit nye hus
Vil helt klart have dem i tankerne næste gang
Morten gjorde et godt stykke arbejde og vi havde en seriøs gennemgang .Tak

Antwort von El og Teknik
Christian og Andreas klarede opgaven :) El og vand er noget møg, men de fandt fejlen efter systematisk fejlfinding. Vi har strøm igen.

1)hurtig fremskaffelse af 2 el-kogeplader, som andre sagde var udgået
2)hurtig og effektiv montering/afprøvning
3)kom af sig selv med silikone til fuld luk-
ning aht til evt væskegennemtrængning
4)udført af Simon, flink og effektiv lærling
Hvis denne "standard" holder, kan vi varmt anbefale dem !
Lisbeth og Mogens Raun Hansen

Antwort von El og Teknik
Vi benytter altid El og Teknik når vi har opgaver der skal løses, og stod med en hastesag, der blev klaret særdeles effektivt og rasende hurtigt!
Fantastisk service, tak!

Antwort von El og Teknik
Rigtig god service og flot arbejde!
Kan klart anbefale "El og Teknik" og vil til enhver tid bruge dem igen.

Antwort von El og Teknik
Jeg fik hurtig hjælp, da min emhætte var gået amok.

Antwort von El og Teknik
Da vi fik vand ned i eltavle fra utæt tag sent aften montører var Hurtigt frem og løst problem Hurtigt vi siger tak 😃

Antwort von El og Teknik
God service og rådgivning.
Aftalte leverancer overholdt.
Pris som aftalt.
Reel og god oplysning om nødvendige tillægsydelser

Antwort von El og Teknik
Tidspkt. for opsætning og seksere service af varmepumpe, kunne nemt tilpasses hvor jeg havde mulighed for st være hjemme.
Desuden meget venlig teknikker.
Mvh
Jette

Antwort von El og Teknik
Super fleksibel - fandt en hurtig tid med to dages varsel. Og så sendte de en sympatisk og imødekommende medarbejder, som løste opgaven på fornemmeste vis. Ville til hver en tid vælge El og Teknik igen.

Antwort von El og Teknik
Vi har fået lavet nyt el i fobrindelse med udskiftning af køkken. Vi er to unge førstegangskøbere, og er begge kontornussere til hverdag. Vi føler os godt vejledt, og vores venner med brancheerfaring siger at vi har fået en god pris.

Antwort von El og Teknik
Kom med det samme og reddede strømmen for mig d. 16 januar, og fair priser :-)

Antwort von El og Teknik
Selve elektrikerne arbejde er der ikke noget negativt at sige.
Dog fik vi en højt sat overslagspris af projektlederen, hvis vores skunk skabte udfordringer med træknkning af nye kabler til eltavlen. Det viste sig at den slet ikke skabte ballade og at vi skulle regne med at budgettet holdte. Jeg rykkede for svar på om vi lå på det budgetterede beløb 3 gange, uden svar! Projteklederen siger, når han var hjemme ved os at han havde for travlt med store projekter, som omhandlede millioner, deraf intet svar.
En måned inden jul fik vi til vores overraskelse en regning på over 20% mere end den højt estimerede overslagspris. Vi fik at vide at det var pga. Elektrikeren skulle lave mere end aftalt.
Det han lavede udover det aftalte, var 2 ekstra stikkontakter til lydanlægget, udskifte 3 kontakter til bryggerset og 1 dæmper til lampeudtag i køkkenet.
En regning på over 65.000 kr. Modtog vi. Vi havde sat budgettet til maks. 55-58.000 som var højere end den høje overslagspris for at gardere os, som ikke var nok alligevel.
De elektrikere der kom i huset var super søde og rare. Intet ondt at sige der, men hold da op hvor behandler man sine kunder uprofessionelt fra kontoret. Vil ikke anbefale andre at bruge El og Teknik og hvis de gør det, så skal man have en fast pris, så man ikke står i samme situation som os eller handle for over en million for at være en prioriteret.
Mvh
Azra Karabasic (nu ved I hvem jeg er og projektlederen var ikke til at rykke på for 4 måneder siden. Tvivler på at det hjælper at kontakte jer. Hvis I havde et ønske om at rette op på det havde I gjort det der.)

Antwort von El og Teknik
Rigtig fin rådgivning i forbindelse med opdatering og udskiftning af elpanel.
Ankom til aftalt tid, fint udført arbejde samt pæn oprydning bagefter.
Kan varmt anbefales

Antwort von El og Teknik
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.