Har fået en delvis ordre leveret, og ved henvendelse til support (pr.mail) er der intet svar?! Har nu et “halvt” produkt, som jeg ikke kan bruge, men er trukket for et komplet afblegningssæt?!?
køb ikke! Bestilte produktet og fulgte instruktionerne til punkt og prikke. Ikke nok med at minde tænder ikke blev hvidere, så ødelagde det også fuldstændig mit tandkød. Mit tandkød blev helt hv... Mehr ansehen
Meget utryg og dårlig oplevelse. De trækker pengene fra dit kort, men afsender aldrig ordren. Har forsøgt at kontakte dem pr. mail, men de svarer ikke. Derudover har de ikke en telefon man kan træffe... Mehr ansehen
Hvorfor er min anmeldelse blevet fjernet/arkiveret? Det var da en skidt måde at bruge (udnytte) trustpilot.dk på.
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Envywhite.dk - Få hvide tænder med Danmarks største online forhandler af hjemme tandblegning.
Vesterbrogade 208, PO 256, 1800, Frederiksberg
- support@envywhite.dk
- www.envywhite.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
hurtig service og god kvalitet
Sitet er tillid værdig, de leverer meget hurtigt og produkterne er præcis, hvordan du bestiller i kvalitet og pakke.
Altid hurtig levering
præcis og hurtig levering hver gang jeg har handlet.
God levering
Overskuelig hjemmeside til at vælge sine produkter. Fin beskrivelse af hver produkt. God og hurtig levering
Hurtigt og nemt
Har nu et par gange bestilt tandblegning hos Envywhite.
Det er hurtigt og nemt og produkterne virker. Har prøvet konkurrenter hvor jeg ikke synes der var nogen synlig effekt. Men her virker det.
Fantastisk det virker
Blegegel virker perfekt og bleger dine tænder på kort tid.
Envywhite
Jeg er meget tilfreds med Envywhite. Jeg har brugt det i flere år, og har aldrig haft problemer, hverken med product eller levering. Jeg kan godt anbefale Envywhite
levering til tiden
som flergangskunde hos Envywhite.dk, kan jeg kun rose firmaet for
altid at levere hurtigt og problemfrit.
Anbefaling
Det er det eneste der dur og levering er i top.
Hurtigt og effektivt
Produkterne lever op til forventningerne og leveringen er i top.
Fordi at det dur
Jeg bruger kun det da det er det eneste der virker👍👍👍
Anbefaling
Ud over at mine tænder er blevet hvidere, så er min parentose meget forbedret, så jeg kan kun anbefale Envywhite.
Mvh Bjarne Lindhardt
Super service!
Hurtig levering og billige produkter. Ville aldrig købe mine Rosebud's andre steder.
Envywhite
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Envywhite og fik helt klart hvidere tænder og droppede derfor den meget dyrere blegning ved tandlægen. Så der var noget sparet. Jeg var tilfreds og vil gerne købe produktet igen. Til den lave pris og det gode resultat får Enyvwhite helt klart 5 stjerner. Maria.
Perfekt :-)
Købte et sæt med blegegele til hjemmebrug og må sige at det virker perfekt. Troede ikke at det kunne leve op til f.eks en blegning ved Tandlægen men det kan det :-)
Hurtig levering og god kundeservice.
Noget der virker
Jeg har prøvet mange tandpaster typer som skulle gøre tænderne hvide, ingen af dem har virket.
Jeg købte og prøvede Envywhite og det virkede.
Jeg kan godt anbefale firmaet og produktet til andre.
Keep smiling
Fin service og fint produkt, som virker efter hensigten. Kan anbefales.
Hurtigt og effektivt
Såvel bestilling/levering som produktets virkning kan beskrives med to ord: hurtigt og effektivt ;-)
Kvalitet!
Super kvalitet! Lever virkelig op til hvad produktet skal!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.