EnergiMidt

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har været fiberkunde i mange år hos EnergiMidt, og der har aldrig været nogen problemer. Altid venlige og forstående hvis et problem opstår. Derimod har jeg en søn som bor i Odense og som har Energi... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg vil gerne have lov til at takke Energimidt for at blive stemplet som dårlig betaler og samtidigt kræve 2000,00 kroner for at blive kunde bare fordi jeg har valgt at have adressebeskyttelse. De... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg blev betjent af Lene Christina Petersen, som virkede både erfaren, dygtig og velformulerende. Og også personligt engageret med sin viden. Jeg anmeldte et ejerskifte i forbindelse med en sommerh... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og rådgivning ang. Faktura. God til at forklare deres måde at afregne på, samt Ca.forbrug fremover. Lene Petersen var utrolig behagelig at snakke med, venlig og dejlig at snakke med, me... Mehr ansehen

1. Stromversorgungsunternehmen
  2. Internetanbieter

Über EnergiMidt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BEMÆRK! EnergiMidt, HEF og Energinord er fusioneret - nu er vi Eniig. Du kan bedømme os på Trustpilot ved at søge efter eniig.dk

Danmarks fjerdestørste energiselskab tager aktivt del i udviklingen af fremtidens energi- og kommunikationssamfund. Flere end 57.000 fiberbredbåndskunder og over 4.500 installerede solcelleanlæg i Danmark. Solcelle- og vindmølleparker i Danmark og i udlandet leverer en årlig el-produktion svarende til ca. 37.000 familiers elforbrug. EnergiMidt leverer bæredygtige løsninger, som lever op til kundens forventninger om komfort og tryghed.

Kundeservice El/Energi

Åbent alle hverdage kl. 8-21
Weekend og helligdage kl. 8-20

Kontakt os på 7015 1560
Besøg os på www.energimidt.dk

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fiberbredbånd er bare fedt.

Waau tv er til gengæld ikke værd at samle på

Hej Egon

Det er dejligt at høre, at nettet virker. Derimod er jeg naturligvis ked af at høre, at I ikke finder vores tvløsning tilfredsstillende. Hvis I har oplevet nedbrud, fejl eller andet vil jeg gerne høre om det. Du kan skrive til trustpilot@energimidt.dk såfremt der er noget, som ikke er "afsluttet"

Stabilt net

Eneste mangel er muligheden for en ordentlig web-mail.

Hej Brian

Jeg takker for roserne for nettet, og tager webmailen til efterretning. Generelt kan man sige, at man i dag kan finde langt bedre løsninger hos f.eks. Google, Live mfl. end vi kan stille til rådighed. Vi kan også se en tendens i, at de fleste udbydere går væk fra tillægsydelserne og søger tilbage til kerneproduktet.

TopDollar

Det virker bare...hele tiden

Hej Bo

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Dejligt at høre, at det bare virker - hele tiden.

Det virker bare

Hurtigt internet, ingen nedetid - whats not to like?

Hej Dan

Fedt at høre, at det bare virker og der ikke opleves nedetid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

- og EnergiMidt er troværdig!

20. Oktober 2015

Hej Bjarne

Tak for din fine anmeldelse og de 5 fine stjerner.

service

Hej i tirsdag købte jeg et smart tv men kunne ikke få den på nettet ringer til waoo og den unge mand siger at mit net er ok så jeg skal nok ringe til grundig som tv er fra, uha da de taler jo nok tysk, nej vent lige et øjeblik siger den unge mand så ser jeg lige om de ikke har en dk side, 10 sek.jo deres nr er ??? det er da service i højeste klasse stort tak til den venlige medarbejder og waoo
Lis m

Hej Lis

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg sender roserne videre til vores tekniske support.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

God forbindelse + pris men dårlig service

Har haft en god forbindelse på fiber til en kanon pris men mit strøm blev lukket en dag og Peter fra debitor var virkelig en arrogant idiot at snakke med..

Hej Michael

Først og fremmest tak for roserne om Internetforbindelsen. Hvad angår episoden omkring lukning af strøm, så kender jeg ikke den konkrete sag, men vi skal tale ordentligt og behandle vores kunder pænt, det er vi slet ikke uenige i.

Det er det bedste TV

Jeg er meget godt tilfreds med mit udvalg af tv kanaler savner blot Dk 4. men håber denne kanal kommer igen

Hej Anna-Maria

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi håber også at vi igen får glæde af DK4 - det er en god kanal, som vi ved mange af vores kunder savner, så vi krydser fingre.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Løber fra egen aftale

Havde fået tilbudt fiber fra Energimidt og bestilt mod at der ville være 20% tilslutning i vores område.

2 dage senere bliver jeg ringet op af en medarbejder fra Energimidt, som informerer mig om at nu er kravet over 50%, og at der på vores vej skal findes 7 kunder mere til dem!

Det kan da ikke passe at man ikke kan stole på de aftaler de laver? Ikke nok med det så har det taget mig 6 telefonopkald bare for at få det bestilt. De kan heller ikke finde ud af at have et referencenummer så deres sælgere kan slå op hvor i forløbet man er. Så bered jer på at skulle forklarer hele situationen forfra hver gang man snakker med en ny medarbejder, hvilket er hele tiden!

Man skulle næsten tro at Energimidt slet ikke er interesseret i hvilken opfattelse de efterlader når man har været i kontakt med dem.

12. Oktober 2015

Hej Jonas

Vi er naturligvis meget optagede af, hvilken opfattelse vi efterlader, når vi er i kontakt med både kunder og ikke-kunder. Og derfor er jeg også ked af at høre, at forløbet og kontakten med os bestemt ikke har været, som den burde. Jeg vil gerne have lov at undersøge forløbet. Til det skal jeg bruge din adresse. Du kan sende det til trustpilot@energimidt.dk, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt (pga. efterårsferie kan det dog desværre være svært at få fat i de relevante medarbejdere i denne uge).

Mvh Michael

Det virker bare.

Det er en fornøjelse at modtage internet via fiber

6. Oktober 2015

Hej "mjc001"

Tak for din anmeldelse, som da bare er en fornøjelse at læse.

Vi takker for de 5 stjerner, og håber vi kan blive ved med at leve op til dem.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

ok produkt og service

Fin service.

5. Oktober 2015

Hej Peder

Tak for de 4 stjerner.

Roserne er sendt videre til vores kundecenter :-)

Menings måling

Jeg har kun godt at sige om Energi Midt og mit internet abonnement,, Det virker altid og de få gange der har været små problemer,, har jeg fået god og hurtig betjening af kundebetjeningen,,

3. Oktober 2015

Hej Lene

Tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er rigtigt dejligt at høre, at det bare fungere og når der en sjælden gang, er brug for hjælp - at den er lige i nærheden.

Bedste internetudbyder EVER!

Jeg har haft alt inden for internet. Lige fra 14.4, 28.8, ISDN, Bundled ISDN, ADSL, Skyline og nu Fiber fra EnergiMidt. Jeg har ALDRIG prøvet noget lignende. Det har endnu ikke været nede (nu på 4. år). Min hastighed er ca. 110% af den lovede (Dette er ikke en joke!). Deres kunder service er sublim. Prisen er i orden. Mit råd: Alle der har muligheden: køb køb køb!!!

Hej Philip

Tak for en rigtig flot anmeldelse.

Jeg er meget glad for at høre, at det bare spiller 110% på hastigheden, servicen, prisen og oppetiden.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

det virker bare

der er efterhånden langt mellem udfaldene, stadig væk træls, på tv
internet delen virker bare, måske kunne det være rart at man kunne finde ind til gamle mail selv om det nogle der er læst

Hej Jens Jørgen

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner.

Jeg vil rigtig gerne høre fra dig, omkring de udfald du oplever på TV. Godt at høre, at Internetdelen bare fungere.

Alt afhængig af hvor du har gemt dine mails, så burde du kunne finde dem (også selvom de er læst) - medmindre du selvfølgelig har slettet dem.

Du er meget velkommen til at skrive til mig ang. udfald på tv til trustpilot@energimidt.dk

Hurtigt og stabilt

Har kørt upåklageligt siden den første dag.

Hej Peter

Tak for de 5 stjerner.

Det kan der jo ikke føjes meget til, dejligt at høre, at det bare fungere.

Problemfrit

WAOO fra Energimidt virker og virker uden udfald. Det er billigt og har en interessant (billig) pakke for frankofile (som de eneste udbydere i DK)

Hej Torben

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Godt at høre, at Internettet bare virker og at der ikke opleves udfald. Dejligt at du kan lide vores udvalg af tilvalgspakker.

superfantastisk

Er rigtig godt tilfreds med service og levering

Hej Peter

Jeg er rigtig glad for at høre, at det bare virker og at der har været styr på levering og service.

Bredbånd

et ord : udmærket !

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Det lyder som om det bare kører :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

fibernet

vores internet går offline flere gange ugentligt, hvilket er meget trals, det kørte godt til at begynde med, men nu er det begyndt at blive urimeligt ustabilt.

Hej Sussanne

Hvis din pc melder at den er "offline", så kan det være et problem med pc´en. Men uanset hvad, så er det noget vi skal have kigget på. Du kan enten skrive til trustpilot@energimidt.dk med kontaktoplysninger, så ringer vi til dig - eller selv ringe til vores tekniske support på 70 15 00 60, vi sidder her frem til kl. 21:00

100 % iorden

Har pt aldrig oplevet nedbrud eller anden form for irritation

Hej Bent

100% i orden anmeldelse, tak for de 5 stjerner :-)

Mvh Stefano

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr