Den sidste stjerne mangler, fordi der var lidt forvirring vedrørende leveringstiden. Først fik jeg en mail med en dato, en til to dage senere kom der en mail med en ny leveringstid (hvilket er en... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
eLounge har et stort udvalg af titler, både skøn og faglitteratur og der leveres altid som aftalt. God, hurtig og hjælpsom feedback på deres email kundeservice. Det er dog værd at undesøge om titlen k... Mehr ansehen
Jeg har ikke haft den bedste oplevelse ved at handle med elounge denne gang. De sendte den forkerte bog og efter meget skriveri frem og tilbage sendte de den rigtige efter ikke mindre end 2 måneders v... Mehr ansehen
Bestilte 2 bøger til julegave - bog nr. 2 havde forventet lev. tid få dage før jul, så jeg ønskede samlet levering. Fik mail fra eLounge om at jeg kunne splitte levering for levering af bøgerne i 2 f... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
eLounge – billige bøger leveret til din dør! eLounge internet boghandel leverer romaner, fagbøger, studiebøger, rejsebøger, kogebøger, erhversbøger m.m. på både dansk, engelsk, tysk, spansk osv. Vi har over 3.000.000 gode og billige bøger.
Kontaktinformationen
Klareboderne 3, 1001, København K
- info@elounge.com
- www.elounge.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Altid hurtig og god levering
Elounge har absolut rimelige priser, og varer leveres rigtig hurtigt
Hvad mere kan jeg forvente!
Rimelige priser og hurtig levering! Det ville være super hvis elounge.com også altid var de billigste!
Billig hurtig og ingen problemer
ALT SOM FORVENTET.
FLOT!
Alt er lige efter bogen. Handler gerne dér igen
PERFEKT - tak!
Meget nem og prblemfri handel med superhurtig forsendelse.
God service. God og nem kommunikation
Det fungerer godt. Hjemmesiden er nem og god at søge på ( man kan lave avanceret søgning, hvilket ikke er muligt i f.eks. Saxo håbløse søgesystem ), det er nemt at følge ordrerne, og hvis man endelig har noget at spørge om pr. mail, får man et hurtigt og kompetent svar.
Hurtigt
Nemt at bestillle og bogen kom meget hurtigt
Billigere og bedre. Ellers ikke rigtig nogen fordele :-)
Rodede lidt rundt på nettet.
Bogen var billigst hos Elounge.
Men det var leveringen, der for alvor var et hit. Voldsomt veltænkt at man kan hente på caféer fremfor posthuse. Og yderligere genialt at en af caféerne ligger 50 m fra hvor jeg bor.
Lidt sløv i optrækket, men ok resultat
Ok sted at handle, men lang ventetid på bogen.
Fik mail om at leverandøren havde den i restordre, men så den flere steder her i byen så det kunne de godt ha gjort bedre end på næsten 14 dage.
Det er dog en nem side at handle på, det føles sikkert og alt andet lige så er der gode informationer undervejs i forløbet.
Kan godt anbefales.
super nemt og simpelt
som overskriften siger var mit bogkøb super nemt, enkelt og det billigste tilbud på en standardbog
super handel og billigt
på siden kan man få bogen billiger end andre steder. og så var der hurtig levring. helt klaret en super god hjemme side og kommer helt sikkert tilbage en anden gang.
næsten 5 stjerner
alt rigtig godt, bortset fra lidt lang leveringstid. den fordelagtige pris gjorde det dog bestemt ventetiden værd.
Lidt langsom levering men ellers alt ok
Pris og indhold var som aftalt. Leveringstiden overholdt det aftalte men er lidt længere end hvad jeg er vandt til fra andre steder.
Det eneste sted i danmark jeg kunne finde min bog
Der har været lidt problemer undervejs, det har taget mig lidt tid at få min bog, men deres kundeservice har været helt vildt hjælpsomme, ikke bare er de billige, det var også det eneste sted i danmark der kunne skaffe min bog, så først troede jeg at det var en fejl men bestilte alligevel - det tog ca tre uger, en uge mere end de sagde, men så lå bogen i min postkasse, så fra at jeg bestilte og ikke forventede at nogensinde få bogen vil jeg nu påstå at de er danmarks bedste... Hvis de rettede deres leveringstider, derfor er det ikke helt perfekt, men det er det tætteste danmark kommer på perfektion for bøger :)
billigt og hurtigt
Jeg søgte en bog på engelsk på nettet og ved et tilfælde dukkede E-lounge op. Var lidt skeptisk over en side jeg ikke kender, men blev meget positiv overrasket over pris og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg bruger siden.
Ebonus som ikke holder
Var kunde i flere år, både imens jeg boede i Danmark, og senere hen i udlandet. Det fungerede fint. Men så en dag får jeg en besked om at jeg ikke længere kan få tilsendt bøger til udlandet. Det var sådan set fair nok. Det måtte de jo selv om, at de nu ikke længere ønskede mig som deres kunde.
Men hvad så med min optjente eBonus?
En bonus jeg havde optjent ved at købe bøger i deres butik for flere tusind kroner.
Jeg får oplyst at de nu har et udbetalingsgebyr. Et gebyr som ikke eksisterede da jeg købte mine bøger. Min bonus lå under størrelsen på dette gebyr. Så den bonus snuppede de pænt tilbage i egen lomme...
Ifølge elounge har de ikke frataget mig mine point, da jeg kan få bøgerne tilsendt til en andresse i Danmark. Ya Right! Hvilken adresse i Danmark, når jeg nu ikke bor i landet?
Mine point er delvis optjent imens jeg boede i udlandet. Og elounge satte en stopper for at jeg kunne få bøger tilsendt. Derfor er mine optjente points nu reelt værdiløse
Medmindre jeg kan få bøger sendt til Sophies adresse, så hun kan sørge for at levere dem hos mig i udlandet :)

Antwort von Elounge
Aldrig haft problemer
Jeg elsker at købe bøger på nettet (og mangler bare tid til at læse dem), og Elounge er en af mine foretrukne netshopsites - prisen er god og det er servicen også.
God til prisen
Tja, som skrevet står...ikke den hurtigste butik, men de overholdt den leveringstid de lovede...at det så var over en uge er en anden sag.. hvis du er indstillet på det, så er det en helt ok butik..
Gode priser og levering som aftalt
Har nu haft 3 gode købsoplevelser hos eLounge. Keep up the good work
Forlænget leveringstid
På dagen for forventet leverings tid fik jeg en mail om at jeg nok først skulle forvente at få min bestilling en uge senere.. den forventede leverings dato var allerede 12 dage efter jeg bestilte mine varer.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.