Elitekoreskole Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Elite Køreskole. Allerede fra første køretime følte jeg mig tryg og velkommen. Serkan er enormt dygtig. Man føler sig aldrig dum, og han er altid klar til at tilpasse undervis... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super godt forløb, god kommunikation og godt humør. Man bliver guidet gennem det hele, på en let og forståelig måde- og hvis man ikke forstå det, bliver det forklaret så mange gange som der er brug... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

DEN BEDSTE KØRESKOLE DU FINDER! Jeg kan 100% klart anbefale elite køreskole! Den fedeste kørelærer, både til sjov og gode samtaler. Han er tålmodig, og har en lækker bil ((; Bestod begge mine prøver... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Alle Bewertungen

14 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Jeg har bestået

Jeg har bestået, jeg er glad for at vælge denne køreskole. Jeg fik kørekort 2 forsøg. Kørelæren har været virkelig hjælpsom, når jeg havde brug for ekstra tid. Vil 100 gane anbefale.

20. März 2025

Varm anbefaling

Jeg kan varmt anbefale Elite køreskole med Serkan som kørelærer. Det var en utrolig rar oplevelse. Jeg følte mig altid tryg bag rattet. Når der kom svære situationer var Serkan hurtig til at reagere og ledsage mig igennem situationen. Han hævede aldrig stemmen eller skældte ud, men var derimod ekstrem pædagogisk og talte roligt og fattet. Han var altid tålmodig, og der var plads til at gennemgå svære manøvrer mange gange. Vi havde det altid sjovt, og der var aldrig dårlig stemning. Jeg følte mig ikke nervøs, da jeg skulle op til min køreprøve. Serkan er altid ærlig og er god til at komme med konstruktiv kritik, så man hurtigt kan blive bedre. Alt i alt var hele processen en rigtig rar og nem oplevelse. Man kan roligt give Serkan sin tillid.

14. Februar 2025

Elite køreskole

Elite køreskole er en kæmpe anbefaling herfra. Allerede fra første dag bliver man budt velkommen og trådt ind i et trygt miljø. Læringsprocessen bliver hurtig behagelig grundet kørelæreren Serkan, som blandt andet har stor tålmodighed med elever, der er nervøse. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker at lære at køre i en støttende atmosfære.

21. Februar 2025

Så god

Serkan er virkelig god til at oplære og får ikke en til at føle sig dum. Han er virkelig sød og tålmodig, ville ønske andre kørelærer også var sådan en som ham. 100% anbefalet, ik’ spild jeres tid et andet sted

17. Februar 2025

Sindssyg anbefaling herfra

Sindssyg anbefaling herfra, bedste køreskole og bedste kørelærer, meget sjov kørelærer og man kan altid klare det hos Elite Køreskole💪🏽👍

10. Februar 2025

Supergod

Supergod kørelærer med gode timer. Tager sig tid til at give en god forklaring og gør det bedste for sine elever. Klart anbefaling.

10. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så glad for at jeg valgte at tage mit…

Så glad for at jeg valgte at tage mit kørekort, hos Elitekøreskole. Det har været al tiden, pengene og oplevelsen værd. Serkan er din bedste ven igennem hele forløbet. Fra start til slut, så er han der for dig. Både ved undervisningen teoretisk og på vej, så hjælper han dig igennem det. Hvis du er nervøs, så sørger han for at berolige dig. Helt igennem en god oplevelse, kan kun varmt anbefale Elitekøreskole. Hvis man kunne give 10/10, så havde jeg gjort det.
Tusinde tak for tålmodigheden, hjælpen og kørekortet!
Hilsen,
Olivia

9. Januar 2025

Kan varmt anbefale Elitekøreskolen

Kan varmt anbefale Elitekøreskolen. Følte mig rigtig tryg og godt tilpas bag rettet med den bedste kørelære Serkan ved min side, han er et super rart, tålmodigt og motiverende menneske, så selv da jeg var meget meget nervøs var oplevelsen ALTID god og behagelig.

2. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Serkan er en super tålmodig og rolig…

Serkan er en super tålmodig og rolig kørelærer, som er utrolig god til at lære fra sig på en pædagogisk og hensigtsmæssig måde, både når det gælder teoriundervisning samt køretimer. Derudover meget fleksibel og mødestabil. Rigtig fin forberedelse til teoriprøven, da man får lov til at øve prøver efter hver undervisningsgang. Yder også individualiserede køretimer, hvor man kan få lov til at øve netop dét, man selv finder svært. Alt i alt har det været en fornøjelse at tage kørekort hos Serkan. :)

14. Oktober 2024

Jeg kan varmt anbefale Elite Køreskole

Jeg kan varmt anbefale Elite Køreskole! Min kørelærer var utrolig tålmodig og gjorde undervisningen både tryg og effektiv. Det var både nemt at lære, og sjovt samt fik man altid klar feedback, som hjalp mig med at blive bedre. Kan helt klart anbefale Elite køreskole

1. Oktober 2024

Verdens bedste køreskole

Verdens bedste køreskole!
Mega sød og sjov kørelærer. Man føler sig velkommen og får hjælp hvis der er noget man er i tvivl om eller har svært ved. Godt og planlagt program og der er styr på tingene. Der kun gode ting at sige om elitekøreskole:)

Jeg vil klart anbefalede elitekøreskole

30. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elitekoreskole er meget hyggeligt, man får mange tinge ud af det, der er en god stemning samtidig, man lærer noget. Du bliver ikke stressede også når man laver fejle, det lærer dig stille rogligt, selvom der er ikke stresse på dig, så kan du får din kørekort så hurtigt. Så, hvorfor vælger du ikke Elitekoreskole? Kom i gange og tilmeld jer så kan i også får jeres kørekort ligesom mig.

23. Mai 2024

Meget god

Meget god, og sjov køreskole. Giver gode anbefalinger og hjælp. Serkan vil altid hjælpe samt også udenfor teoritimerne. Har haft det bedste oplevelse med ham😁

Klart anbefales.

14. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr