Unternehmen hat geantwortet
Lige fra afdøde blev hentet i eget hjem til selve begravelsen , blev der samtalet og udført trygt og professionelt arbejde af Lone og Marianne. Altid venlige og imødekommende telefoniske samtaler... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lone og Christina er helt igennem professionelle, og man kan tydeligt mærke, at de brænder for deres arbejde. De gjorde alt for, at vi som pårørende fik den bedst mulige og mest ubekymrede oplevelse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Elholm begravelse: Vi var tilfredse med den dygtige og professionelle tilgang, som Elholm Begravelse leverede. Aftaler blev indgået og holdt, og vi blev gjort opmærksom på alle de mange processer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Elholm Begravelse er familiens bedemand og hjælper alle uanset trosretning. Det er vores mål, at hjælpe og rådgive hver enkelt familie, med at arrangere præcis den bisættelse/begravelse som de ønsker
Callisensvej 5, 2900, Hellerup, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Altid venlige og imødekommende telefoniske samtaler.
Kan varmt anbefales.

Antwort von Elholm Begravelse
Lone og Christina er helt igennem professionelle, og man kan tydeligt mærke, at de brænder for deres arbejde. De gjorde alt for, at vi som pårørende fik den bedst mulige og mest ubekymrede oplevelse i en svær tid.
Vi følte os trygge hele vejen igennem og kan kun give Elholm Begravelse (og floristen de samarbejder med) vores varmeste anbefaling.

Antwort von Elholm Begravelse
Kan varmt anbefale Elholm Begravelse. Vi havde samarbejde med Christina Gauguin og kan kun sige positive ting om den måde Christina tog hånd om os fra vi mødtes første gang til vi sagde farvel ved kirken. Alle aftaler overholdt til punkt og prikke så takket være Christina blev en meget svær dag "lidt lettere". Så tak til et dybt professionelt firma

Antwort von Elholm Begravelse
Kan varmt anbefale Elholm Begravelse. Lone er sød, nærværende og top professionel - vi var i de bedste hænder.

Antwort von Elholm Begravelse
Vi valgte også denne gang at bruge Elholm Begravelse. Man mødes af søde og empatiske mennesker, der har styr på alt i forhold til bisættelsen. Det giver ro i en svær tid. Tusind tak til Elholm Begravelse.
Jeg kan varmt anbefale Elholm Begravelse.
Det er 4.gang i familien og der er altid styr på alt.
Personalet er søde og empatiske og Christina Gaugin har været der hver gang, tak.
Man er i de bedste hænder.

Antwort von Elholm Begravelse
Forløbet med Elholm Begravelse i forbindelse med min hustrus bortgang har været problemfrit og behageligt.
Alt har fungeret perfekt lige fra det første møde til og med bisættelsen.
Et stort tak for det. NHW

Antwort von Elholm Begravelse
Elholm Begravelse kan kun anbefales. De er utrolig empatiske og hjælpsomme i en svær tid. Alt bliver ordnet på bedste måde.
Tak herfra
Alice Husted

Antwort von Elholm Begravelse
Elholm Begravelse har på alle måder ydet en fremragende hjælp og støtte i forbindelse med min hustrus bisættelse. Det er kendetegnende for stedet at være både omsorgsfuld og kontant med en sikker løsningen af de mange delopgaver, der indgår i bedemandens virke. Ikke mindst dette har jeg sat stor pris på i hele forløbet. Henrik.

Antwort von Elholm Begravelse
Elholm Begravelse har været en fremragende, meget professionel og omsorgsfuld hjælp, ved vores far´s bisættelse.
Vi var på intet tidspunkt i tvivl eller usikker på at tingene ikke var på plads.
Alt er gået godt og lige i fars ånd.
Tusind tak.

Antwort von Elholm Begravelse
De havde styr på alting og gjorde det meget profesionelt - Vi er meget tilfresse.
Når verden er gået i stykker, og man er i sorg, så er det godt at møde empati og hjælp hos Elholm Begravelse.
Vi takker og kan kun anbefale dem.

Antwort von Elholm Begravelse
Elholm Begravelse har leveret meget personlig og empatisk service i forbindelse med min svigermors dødsfald og bisættelse. De gav hele familien ro til både at tage afsked og tillid til at alt i hele forløbet til vi kunne sætte hendes urne i gravstedet blev håndteret superprofessionelt.

Elholm begravelse:
Vi var tilfredse med den dygtige og professionelle tilgang, som Elholm Begravelse leverede. Aftaler blev indgået og holdt, og vi blev gjort opmærksom på alle de mange processer vi skulle tage Stilling til, det var godt.
Der var en ting der ikke var så godt, lige efter kisteudbæringen fra plejehjemmet, insisterede Elholm begravelse på et møde hvor alt skulle planlægges.
Vi havde langt foretrukket et sådant møde på et andet tidspunkt i vores hjem. Det var simpelthen for meget for os på en gang.
Men ellers tak for det store arbejde, vi følte os trygge, og I var til at træffe hver dag også lørdag og søndag. Venlig hilsen fra Barbara Magnussen

Antwort von Elholm Begravelse
Elholm Begravelse har været en fremragende, kompetent og ikke mindst omsorgsfuld hjælp for vores mor (og hendes børn) midt i den store sorg ved hendes ægtemands død.
Det praktiske blev gjort håndterbart, og dagen, hvor vi sagde farvel var ligesom han ville have ønsket det.
Tak!

Antwort von Elholm Begravelse
Marianne Højer gav os helt igennem en empatisk og professionel hjælp til alt omkring bisættelsen af min mand. Det var en stor hjælp.
Ellen Marie Tromborg

Antwort von Elholm Begravelse
Hvordan håndterer man alle de praktiske opgaver der er i forbindelse med et dødsfald - midt i sorgen og store følelser? Det hjælper i hvert fald, hvis der er gode folk, der kan hjælpe. Elholm Begravelse var de første jeg ringede til, da min svigermor døde. De var fra starten professionelle og tydelige ift. ydelser og processen, og samtidig virkeligt hjælpsomme, empatiske og forstående for vores situation. Trine fra Elholm Begravelse var der hver gang jeg havde spørgsmål eller havde brug for hjælp, og tog en stor del af opgaven fra vores skuldre i de første triste uger. Jeg kan helt sikkert anbefale Elholm Begravelse.

Antwort von Elholm Begravelse
Helt uproblematisk, god vejledning til mig, da det var første gang jeg skulle bruge denne service. På intet tidspunkt følte jeg at prisen skulle optimeres. Jeg fik præcist det som jeg betalte for!

Antwort von Elholm Begravelse
Elholm Begravelse var lydhøre, lyttende, forklarede hvad der skulle ske. Meget empatisk, meget venlige. De sørgede for det hele, hvilket er en kæmpe lettelse, i den svære tid. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.