Endelig et sted hvor man kunne få seriøs og kompetent rådgivning vedr. mediacenter løsninger. Et lille sted, men til gengæld med stumper der bare virker! Vil slet ikke overveje at handle andre sted... Mehr ansehen
Havde problemer med Boxer CI modul ,boxer var kontaktet men de kunne ikke hjælpe ..snakkede med Erik og han sagde at deres CI-modul (mrk. Smit Software v.1.3 ) højst sandsynlig ville afhjælpe mit pro... Mehr ansehen
Beskrivelse af varen - i dette tilfælde et Boxer godkendt CAM - var perfekt. Tydelig beskrivelse af at CAM var af producenten SMIT og var testet med diverse tunere til PC'ere - lige hvad jeg havde bru... Mehr ansehen
Jeg bestilte et mediecenter til min mand og alene ud fra min mail-adresse som indeholder "stofanet.dk, kunne de hos Electrola se at jeg ikke kunne bruge det jeg havde bestilt. Jeg fik en opringning o... Mehr ansehen
Østergårdsvej 13, 8600, Silkeborg
- electrola@electrola.dk
- www.electrola.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God hjælp og support både før og efter køb
Flot hjælp i forbindelse med mit køb af pc. Fik god rådgivning inden køb. Installation af Roon ROCK software og hjælp efter levering til den sidste opsætning, så jeg nu kan nyde musik i høj-opløsning.
Kan varmt anbefale firmaet.
Super shop og service
Super shop og service, købte tv-boks og fik hurtigere end forventet.
Hurtig levering. Meget fin og imødekommende service over telefonen. Handler gerne der igen
Super service, hurtig levering og er der behov for hjælp, der der straks hjælp via telefon
Godt!
Kom til tiden - og tingene var som de skulle være.
1. klasses service og professionel vejledning.
Efter telefonisk at have forklaret om et problem med modtagelse af TV signal, foreslog Electrola en løsning der fungerede perfekt. Meget vidende på antenne og TV teknik, og udstrakt after-sale service.
Jeg fik en super betjening, og blev sat grundig ind i brugen af den.
Kan kun anbefales.
Super service ved installation af TV tuner
Jeg modtog en ekstraordinær fin hjælp til installation af DVB Cine C/T Dual tuner. Alle de kendte problemer med modtagelse af Yousee's kanaler på Windows Media Center blev løst, og det hele fungerer perfekt.
Prima
Fik en udsøgt behandling. Handler MEGET gerne igen.
Udmærket
Varen var i restordre, men blev sendt umiddelbart efter modtagelsen fra underleverandør.
Super godt produkt og fatastik support.
Jeg fik en uvurderlig hjælp med opsætningen af mine tvkanaler fra fællesantennen.
Fantastisk webshop...
Bestemt et firma jeg vil anbefale, meget seriøst og levere som aftalt.
Mvh
Kim Jensen
Itplan A/S
Professionel og virkelig dygtig support
Jeg har købt DVB tunere hos Electrola til mit mediecenter og det har kun været en positiv oplevelse hele vejen igennem. Varerne kom dagen efter som aftalt. Da jeg fik installeret enhederne i min computer, kontaktede jeg Erik fra Electrola og fik herigennem en meget professionel og oplagt mand i røret. Erik kunne svare på alt hvad jeg havde af udfordringer og de steder hvor det kneb, overtog han kortvarigt min pc og guidede mig igennem indstillingerne. Sådan en fantastisk service og engagement finder man sjældent. Derfor kan jeg trygt anbefale Electrola som det oplagte valg, når der skal investeres i top udstyr til mediecenter mv. Tak for en fed oplevelse, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Alt fungere lige fra bestilling, levering samt service. Jeg kan kun anbefale Electrola på det varmeste.
Kan ikke blive bedre
Jeg har købet et custom-media-centre som jeg er blevet super godt vejledt med hvad jeg havde brug for.
Altid venlig når man ringede og havde spørgsmål og var inviteret der op til en demostration af hvad man kunne vælge.
Meget personlig betjening der kan man rolig handle.
electrola.dk dem kan man stole på
Min handel med Electrola var en rigtig god handel og en super flot service. Jeg kan varmt anbefale dem.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.