Eldorado A/S Bewertungen 12

TrustScore 2 von 5

1.9

1. Tiere

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Eldorado er Skandinaviens største grossist indenfor dyreartikler og rideudstyr.

1.9

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min ride-Hjelm falder fra hinanden efter to år

Min casco ridehjelm gik i stykker! først rettede henvendelse til butikken som jeg havde købt den !
i men da de var ved at lukke ville de ikke gøre noget ved det og derfor tog jeg fat i importøren der gik rigtig lang tid inden de svarer på min første mails med billede dokumentation på at min ride-Hjelm var gået i stykker på et tidspunkt kommer der en mail tilbage at jeg kan få halv pris på en ny hvidhjelm
Det takker jeg dog nej til da jeg mener at jeg er berettiget til en helt ny ride-Hjelm af rimen simpelthen den fra hinanden da den er limet sammen har jeg opdaget jeg sender en ny mail sidst i september og den har jeg ikke fået svar på endnu derfor !
Kan jeg ikke anbefale at købe sådan en ride hjelm da jeg ikke synes det er forsvarligt at man køber en ride hjelm og den simpelthen falder fra hinanden efter to år ! Og det er ikke vil tage ansvaret for det ride-Hjelm!

26. Oktober 2025

Enormt ringe kundeservice

Enormt ringe kundeservice.
Jeg er forhandler ved Eldorado, og har flere uger siden bestilt varer. Jeg kan fortsat ikke få af vide hvornår varerne bliver sendt, og det tog over en uge før de fandt ud af at de ikke en gang havde registreret min ordre, selvom jeg skrev og spurgte til det flere gange.

14. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Utroligt trist at dette firma er…

Utroligt trist at dette firma er hovedsædet for et fantastisk godt hundefoder Eukanuba! Eldorado har en elendig kundeservice, svarer ikke på hverken mail, tlf eller de sociale medier!
Jeg ved der er dygtige ernærings eksperter bag Eukanuba men det er helt umuligt at få svar på spørgsmål omkring Eukanuba fra Eldorado.
Ville ønske at Eukanuba ikke havde noget som helst med Eldorado at gøre! Magen til et elendigt firma skal man godt nok lede længe efter!
Trist for Eukanuba!

29. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Så der var billige træpiller på…

Så der var billige træpiller på hjemmesiden, tænkte at eftersom jeg bor i Sorø (nu der skrives der også er butik i Sorø) så ville det være nemmere hvis de kunne afhentes der, jeg kørte til butikken i Sorø, men næ nej, den hedder så ikke eldorado men Drømmesyn og har ikke haft noget at gøre med Eldorado i flere år
Syntes det er ringe at man ikke gider få fjernet at der er butik i Sorø, så folk kunne slippe for at køre forgæves

21. Januar 2021

Sløv betjening

Jeg bestilte to sikkerhedsdækken og en portion hundefoder. Modtog straks en bekræftelse på, at jeg ville modtage varerne om 2-3 dage. Efter en uge ringede jeg ned og spurgte til ordren. Blev omstillet flere gange og til sidst fik jeg oplyst, at ordren var annulleret, fordi foderet var udgået. Jeg bad om at få dækkener leveret - og efter yderligere en uge fik jeg ET dækken.

6. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eldorado minus service og support.

Eldorado er åbentbart ikke kendt for den gode service og support.
Havde et "her og nu" problem i forbindelse med installation af automatisk kattelem.
Da jeg ringer mandag formiddag får jeg blot oplyst at support er tirs- og torsdag ml. 9 - 12.00.
Derefter prøver medarbejderen at tørre problemet af på deres forhandler, som Eldorado ikke en gang har ulejliget sig med at undervise i produktet.
Sløj holdning til sin forretning.

Har efterfølgende fundet frem til et diagnose tool på producentens hjemmeside....... - Hvorfor oplyser Eldorado A/S ikke om denne mulighed?
Eldorado er flintrende ligegyldige med deres forhandleres kunder.
Stram op.
Anmeldelsen er hermed rettet fra 2* til bare 1*

4. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Firmaet der ikke en gang fortjener 1 stjerne!!

Man kan ikke engang kalde det for dårlig service, da den er ikke eksisterende!!
Ville holde mig langt væk fra dette firma, og hellere betale mere andre steder!!
Ked af at måtte give 1 stjerne, men det var min! Men den havde de ikke fortjent.

6. November 2018

Ualmindelig dårlig service

Ualmindelig dårlig service, bestilte og betalte mad til mine 3 hunde Torsdag den 9/8.18 lidt over kl 9 om morgenen, og fik i dag at vide at jeg ville få min hundemad i dag. Selvom der stod at det ville tage 1-3 hverdage så er vi nu på 5 dag, og maden er ikke kommet og der står også kun inde på min historie at de har modtaget betaling og ellers står der intet ,hvor jeg ellers ville skulle kunne se om det er pakket afsendt eller leveret.. ALDRIG I MIT LIV HAR JEG OPLEVET SÅ DÅRLIG SERVICE OG DER VIL ALDRIG KOMME NOGEN ANBEFALINGER HERFRA!!!!! Ligefrem sidde og lyve mig op i hovedet når jeg ringer for at høre om jeg kan forvente ankomst i dag. Er rystet!!!! Har netop snakket med GLS men da jeg ikke kunne oplyse et pakkenummer kunne de desværre kun sige jeg måtte kontakte Eldorado A/S igen da de ikke kunne finde pakken og hvem der evt kørte med den.. Så tak Eldorado for en møg service!!!

15. August 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr