Syke priser
Syke priser! Mottok første abonnementsforsendelse og fikk sjokk! Over 400 kr for to 3-pk refills?! Pluss frakt i tillegg? Sykt frekt! Ja, jeg er klar over svaret dere gav en annen kunde med markedsføringskostnader osv, og at dere ikke kan matche prisene til Normal, men dere tar jo 2,5-dobbel pris! Det dere forklarer lenger ned rettferdiggjør ikke den store forskjellen! Ja, produktet koster 69 kr på Normal, men jeg fant også en annen tjeneste som tilbyr abonnement til 99 kr pakken - ikke 193 kr som dere tar! Selv om man får høvel gratis så er det likevel dyrt. Høvelen koster ikke så mye at det går opp. Dere har på ingen måte rett til å skru opp prisen såpass på et helt likt produkt som tilbys andre steder til halve prisen og under. Dette er ikke 90-tallet hvor folk ikke kunne sjekke priser på samme måte som idag, nå er det andre tider! Selv om det hadde vært bedre kvalitet så rettferdiggjør ikke dette dobbel/trippel pris. Er fornøyd med produktet, er kun prisen jeg reagerer på! Dere oppgir en besøksadresse, kan jeg komme innom med retur eller må jeg igjen betale porto for å få sendt det i posten knappe 2 km??

Antwort von EFI