Jesteśmy wdzięczni wszystkim organizatorom i instruktorom tych kursów. W naszej sytuacji naprawdę pomogli naszym dzieciom poprawić oceny. Jeszcze raz dziękujemy za takie podejście do dzieci.
Unternehmen hat geantwortet
Córka w końcu bez przymusu uczęszcza na zajęcia z j.angielskiego, wcześniej mieliśmy z tym kłopot. Oczywiście na efekty trzeba troszkę poczekać ale puki co polecam.
Unternehmen hat geantwortet
Corka chciała zrezygnować, naoisalam wypowiedzenie, bez problemu zostalo przyjęte, zmienił sie nauczyciel i corka jednak sie rozmyśliła z rezygnacji, i bez problemu zostało anulowane wypowiedzenie. W... Mehr ansehen
Moja córka uczestniczy w kursie rysunku od marca 2025 r . jest bardzo zadowolona. Bardzo fajnie prowadzone są zajęcia poszerzające umiejętności rysowania a także podstawy stawiania kresek cieniowania... Mehr ansehen
Hat 61 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Nauka z fajnymi nauczycielami, nowe doświadczenie z projektowanie gier. Zajęcia online, bez straty czasu na dowozenie dziecka.
Kontakt w sprawach związanych z formalnościami 100% eliminacja, bądź radzenie sobie z uciążliwymi dziećmi na zajęciach 40%, prowadzenie zajęć - przyjemne, angielski dla 10 latkow-trochę za dużo polskiego
Jeśli chodzi o kurs rysunku to muszę skupić swoją opinię głównie na prowadzącym zajęcia. Pani Alicja miała do dzieci świetne podejście,z każdym nawiązywała kontakt, każdego zapraszała do aktywności. Moja córka chętnie przysiadła do lekcji wręcz na nie czekała. Jeśli chodzi o firmę edoGo to podobały mi się tzw. wcześniejsze przypominajki o zajęciach oraz.w razie nieobecności na lekcji.mozliwoac odtworzenia wideo.
Bardzo dobry kontakt i super obsługa która przerosła moje oczekiwania! Czuje się troskę o ucznia i jego efekty a nie o złapanie kolejnego klienta. Jako rodzic i również nauczyciel mogę szczerze polecić naukę w edugo! Syn w końcu przełamał niechęć do języka angielskiego, bardzo chętnie uczestniczy w zajęciach i widocznie poprawiły się jego oceny szkolne. Chętniej używa języka w mowie codziennej :) Syn korzysta już od roku z zajęć Angielski MacMillan.
Dba o kontakt o jakosc zajęć i wykwalifikowaną kadrę oraz ich podejście do uczniów
Zajęcia są atrakcyjne
Polecam lekcje w EduGo są bardzo pomocne względem zajęć szkolnych i rozwijające dodatkowe umiejętności, czy zdolności dziecka.
Syn był zadowolony z prowadzonych lekcji. Brał udział w dwóch zajęciach. Bardzo podobały mu się zajęcia z grafiki.
Wygodna forma nauki angielskiego, w przypadku nieobecnosci nie tracimy zajęć, tylko otrzymujemy nagranie na maila, świetna forma ma nauke mówienia po angielsku bez stresu.
Zajęcia rozpoczynają się punktualnie, nauczyciele pełni zaangażowania, ogólnie ciekawe zajęcia. Dziecko chętnie siada przed komputerem i po roku zajęć widać że nie boi się próbować używać języka angielskiego.
Sceptycznie byłem nastawiony na kursy online. Z powodu braku czasu i "fizycznych" korepetytorów zacząłem szukać kursów online. Z pośród kilku firm wybrałem edugo. Dlatego, że jako jedyni od razu przedstawili swoja ofertę w sposób klarowny, elastyczny i nie nachalny. Poza tym bardzo miłe podejście do klienta. Dzięki tym zajęciom syn był bardzo dobrze przygotowany do egzaminu ośmioklasisty, co miało swoje przełożenie na jego wynik - 91%. Jesteśmy bardzo zadowoleni z profesjonalnego podejścia. I zaznaczam nie jest, to żadna sponsorowana reklama. Polecam i jeszcze raz polecam. Szkoda, że nie prowadza zajęć do szkoły średniej - na pewno bym go zapisał.
Moje dziecko chodzi już rok na zajęcia nigdy nie było problemu ze zmianą terminu zajęć obecnie zmienili podobno że nie wolno odrabiać od teraz lekcji tylko mieć nagrania nikt mnie o tym wcześniej nie poinformował ani nie dostałam o tym maila to po pierwsze. Zgłaszałam końcem czerwca że wyjeżdżamy na dwa tygodnie i później Mój syn odrobi te lekcje na co pani stwierdziła że nie ma problemu że później dobierze odpowiedni termin jak się okazało nie możemy odrobić czterech lekcji bo syn chodzi na dwie rzeczy więc po dwóch tygodniach mamy cztery lekcje Czyli można powiedzieć praktycznie miesiąc do odrobienia jeżeli ktoś chodzi na jedno co było wcześniej zgłaszane i uzgodnione na infolinii bo przecież mają nagrania. Czyli zostałam dosłownie oszukana bo można było wcześniej odrobić obecnie nie można i nikt mnie o tym nie poinformował bo tak to wzięlibyśmy na nasz urlop po prostu komputer. Ogólnie już wcześniej myślałam o rezygnacji gdyż lekcje matematyki to jest śmiechu warte dziecko 90% gra już się uczy a jak się uczy To tak proste rzeczy że w przedszkolu można takie robić język angielski z kolei fajne osoby uczą ale też jest wszystko totalnie powtarzane co na lekcjach więc dziecko praktycznie nie rozwija się nowymi rzeczami tylko wszystko powtarza więc mija się to z celem ale że miał frajdę z tego że coś robi to po prostu siedzieliśmy dalej ale po tym jak nie oszukano z pewnością rezygnujemy Dzwoniąc na infolinię zależy kto odbierze śmiechu warte wszystko odczytywane ze skryptu jakby się rozmawiało z maszyną jest człowiekiem jeszcze jak odbierają kobiety to jest okej bo rozmawiają i można miło dojść do jakiegoś porozumienia
Syn chętnie uczestniczy w zajęciach (język angielski, matematyka) z nauczycielami, bo: forma przekazywania wiedzy zrozumiała dla dziecka, zabawy kształtujące i systematyzujące wiedzę, dodatkowe ćwiczenia, swobodna atmosfera podczas zajęć, dostępność kadry nauczającej.
Uczy przez zabawę i prowadzący zajęcia dobrze tłumaczy
Moja Córka zawsze była zadowolona z lekcji podstaw rysowania, po zajęciach dużo ćwiczyła i była dumna ze swojej pracy zresztą ja też . Zrezygnowała niestety, motyw rezygnacji zbyt dużo dodatkowych zajęć
Zajęcia ciekawe, rozwijające. Córka chętnie w nich uczestniczy. Po kilku miesiącach nauki swobodnie korzysta z programów graficznych
Zajęcia są prowadzone ciekawie i córka jest bardzo zadowolona. A to najważniejsze!
Z zajęć Just Speak korzystała córka. Podczas zajęć zawsze było ciekawie. Poza tym dzięki zajęciom córka zaczęła mówić po angielsku, odblokowała się na to.
Zajęcia były też pomocne w zakresie poszerzania słownictwa. Zapewne jeszcze wrócimy na zajęcia.
Moje dziecko bardzo lubiło zajęcia, jak córki nie było przychodziło nagranie z lekcji. Minus, nie otrzymałam informacji o nowej książce i o tym ze ta która kupiłam miała być na rok, a wyszło ze na 2 miesiące bo kurs kupiłam od maja. A co wrzesień dziecko szło do wyższej wiekowo grupy. Dobre zajęcia z rysunku.
Zaangażówani lektorzy, ciekawe zajęcia, jasny grafik spotkań i płatności. Infolinia, nagrania z zajęć w przypadku nieobecności dziecka na zajęciach: Edugo jest otwarte na nasze potrzeby!!! Polecam ja i moje dzieci:-)
Uczęszczamy na zajęcia Matematyka z Minecraft. Syn jest bardzo zadowolony. Zajęcia zdalne, prowadzone przez Panią, ktora ma ogromną cierpliowsc do dzieciaków. Nie tylko grają, ale i rozmawiają, Pani aktywizuje dzieciaki w rozmowy. Grają i rozwiązują zadania matematyczne, bez mialczenia, bo jak nie rozwiąże nie przejdzie dalej w zadaniu. Bardzo fajne te zajęcia, polecam. Super tez sa przypomnienia SMS o zajęciach.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.