Wilde bestelling doen. Pop up geeft kortingscode 15%. Moet je nota bene als voorwaarde daartoe account voor aanmaken. Zodra je daarna kortingscode invult verspringen de verzendkosten van 2,45 naar 6... Mehr ansehen
Ik ben uitermate tevreden over mijn ervaring met Edisac. Na bijna een jaar was er een probleem met de tas die ik er gekocht had. Na het doorsturen van enkele foto's werd mijn tas zonder enige discus... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
zou ze eventueel wensen terug te sturen gezien roestplek duidelijk op de zak waar boekentas inzat te zien was .... graag jullie voorstel, binnen welke termijn kan dat teruggestuurd worden en onder we... Mehr ansehen
Très bon site, très fiable, commande reçue dans le délai indiqué. Tarif identique, voir moins cher qu'en magasin. Bonne expérience pour ma part. Sauf bémol, le lendemain de ma commande, ils ont lan... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Edisac est une référence incontournable dans l’univers de la maroquinerie, des sacs et des accessoires de mode. Depuis plus de 30 ans, l’enseigne met son expertise au service des clients à la recherche de produits alliant style, qualité et praticité. Présente à la fois en ligne et en boutique, Edisac propose une vaste sélection de grandes marques (Lancaster, Eastpak, Guess, Lancel, Samsonite, etc.) pour femmes, hommes et enfants.
432 allée des prêles, 59270, Bailleul, Frankreich
- 059860006
- service-client@edisac.be
- www.edisac.be
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Heel snelle service
heb een tas besteld van michel kors vrijdag en heb ik pas maandag gekregen ben zeer tevreden van jullie site en service heb al mijn vriendinnen aangeraden eb hebben ze ook vesteld
Iets voor een habbekrats kopen
ik kan alleen zeggen dat het perfect was.
goede en snelle levering, enkel kleur was niet volledig conform de afbeelding
De bestelling is goed aangekomen
De bestelde tas komt overeen met de geleverde tas binnen de 24 uur was mijn tas al geleverd geweldige service :D zal bij jullie nog bestellen!
Vlotte bestelling
Zowel het betalen als het leveren van mijn bestelling is vlot verlopen.
snel en correct
De bestelling werd zeer snel geleverd, de beschrijving van het artikel was uiterst accuraat. Het bijgevoegde presentje was leuk en gelukkig een andere kleur dan de vorige keer. Het enige "jammere" was de kwaliteit van het kaartje met wensen (we vroegen om cadeauverpakking).
Zeker voor herhaling vatbaar!
Snel en betrouwbaar !
Het is een zeer betrouwbare site die heel snel levert ! Ik ben een absolute fan van de site ....
super
zeer makkelijke website om door te surfen, bestelling zeer vlot, betaling in één keer gelukt en levering supersnel hier. Het bestelde artikel valt ook 100 % mee, ik ben tevreden.
perfect
Heel gemakkelijk en als is perfect . Zeker aan te raden !!
Prima service
Snelle levering ! Goede service !
Correcte productinformatie !
Correct in alle opzichten!
Eenvoudig te betalen en te bestellen, geleverd zoals werd aangegeven, product ok!
Dus, wij zijn tevreden.
Zeeer vlotte bestelling
Heel erg snel! Zonder enige problemen!
schitterend! alles vlot verlopen en vlugger geleverd dan voorspeld, bedankt!
een aanrader voor iedereen!
Gemakkelijk, vlot, eerlijk, correct
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Etrier tas
Er ontbrak een riem bij de bestelde tas. Kan gebeuren, en de dame van de klantenservice was uiterst behulpzaam en vriendelijk. De riem wordt alsnog nagestuurd.
Ook in de winkel uitstekend geholpen. Anders zeker 5 sterren.
Fake producten!
Deze site verkoopt nepproducten!!!
Snel,betrouwbaar en correct
Zeer tevreden over de zending. Max 6 dagen leveringstijd, maar na 3 dagen al bericht dat ik alles mocht afhalen. Geen gedoe, alles mooi verpakt, alles vlot afgehandeld.
Prima service met andere woorden! Merci
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.