Eddy Sushi / Eddy's Sushi Venlo
Eddy Sushi / Eddy's Sushi Venlo. Op aanraden van vrienden besloten om onszelf en nog een ander stel te verwennen met sushi van dit "online restaurant". Het andere stel was overigens al bekend met hun sushi. Op tijd opgehaald. Kwartiertje gereden. Bij aankomst sojasaus in kommetjes gedaan en klaar om de boel te verorberen! Maar maar maar maar... De rijst is één plakkerige substantie. Ontzettend compact. En, misschien nog wel het belangrijkste, de rijst is smakeloos. Sticky rice met toppings! Van sushi is mijns inziens geen sprake. Ja, de toppings zien er smakelijk uit, en ze hebben daar ook zeker niet op beknibbeld, maar goede sushi heeft als basis goede rijst. We zijn niet in Japan, dus vergelijken heeft geen nut, maar doe op zijn minst je best om de basis in orde te hebben. Al met al was het smakelijk, maar nogmaals, het is gewoon geen sushi. Zo compact, dat je na 6 stuks al vol zit. Gemiste kans, want aan de overige ingrediënten ligt het echt niet. Overigens konden ons vrienden beamen dat dit voor hun ook de eerste keer is dat de rijst slecht is klaargemaakt.