Ekstra Bladet Bewertungen 533

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Den nye petit journalist Nikita Klæstrup forsøger sig med at gøre grin med dronningehuset ,uden at have nogen viden eller indsigt ,virkeligt umorsomt .Så interessant er fru Nielsen heller ikke at hun... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kræft syge tim. Han brokker sig over at det tog et halvt år at få en diagnose. Ude for Murene tager det et år måske to. Han skal dø i fængslet. Bare ærgerligt han lavet noget l... og må tage sin straf... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangler Madsen avisen er helt tandløs nu Virkelig dårlig ny chef redaktør burde stoppe sit job læser hellere BT nu.... Madsen gjorde noget ved eb så det var interessant ... han var virkelig g... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvem gider at høre om hvad i alverden Frederik,eller hvad i alverden hun hedder laver...! Nu har i simpelthen brugt for meget tid på det........ I har tilsyneladene aldrig noget VIGTIGT at sige.... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Pressedienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Ekstra Bladet - Nyheder, sport og underholdning

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nyhedsside

Ikle sikker på hvorfor de har så dårlige anmeldelser. Jeg syntes de er kanon. Gode artikler.. Ja nogen gange virker kommentarfeltet ikke, men udover det elsker jeg eb.dk

18. Februar 2022

Hykleri på første klasse

Jeg må åbenbart have skrevet noget der ikke lige passer Ekstra Bladet for min konto blev uden varsel slettet, Ekstra Bladet mener åbenbart at deres mening er lov, men man må gerne være med til at betale deres mediestøtte jeg mener det sidste år var mellem 17 og 18 millioner

15. Februar 2022

Dårlig korrektur

Hvor det dårligt at man ikke kan læse en artikel i netavisen jer uden der enten er stavefejl eller formuleringsfejl. Her gik jeg og troede at journalister var nogen af de højest uddannede i Danmark, men når man gang på gang prøver at læse noget der ikke giver mening, som i dag, brevet til Putin fra EU, så ser det ud som om det er en skoleelev i fjerde klasse der er sat til at skrive det.

10. Februar 2022

Der var en gang…

Ekstrabladet var engang “den lille mands” sidste håb mod uretfærdighed. Nu, med en venstremand ved roret, ser man det som et hovedmål at gå efter struben på samme lille mands regering. Alt andet er glemt.
Tak for det der var.

6. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skal give samtykke til alt

Skal give samtykke til alt, selv som betalende abonnent skal man acceptere ALT i samtykkeerklæringen for at se
flere detaljer i artiklerne, og da jeg ikke kan det, har jeg opsagt mit abonnement. Efter Poul Madsen er web siden blevet så ringe, man kan ikke længere kommentere indlæggene, og på det sidste kan man heller ikke give hjerter til Side 9 pigen, som man oven i købet kan risikere er en mand, skammeligt. Jeg var nødt til at give én stjerne for at skrive en anmeldelse.

4. Februar 2022

G.MØLLER

Ekstrabladet more like pisbladet i elsker bare masser af festet toastbrød fkn svin íuhuhuihihriuhuihr

1. Februar 2022

en stjerne

en stjerne , fordi i har Henrik Qvortrup som direktør.
Hvordan fan_den kan man tage på ferie. Uden og læse om reglerne, i det land man tager til.
Henrik Qvortrup, reglerne er netop lavet for dig, for at du ikke stikker af, og smitter andre, mens du er på ferie. du har det jo med at Bryde reglerne, det har du jo dom for.
Være du hellere glad for, at du ikke kommer i et Thai fængsel for Dumme udtalelser.

28. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg er træt af at se og læse Henrik…

Jeg er træt af at se og læse Henrik Quotrups useriøse indlæg i dagspressen

Manden blev jo også fyret fra se og hør.

Uanset hvem man stemmer på skal man respektere andres meninger.

Han har jo magten i sin hånd i det job han besidder.

Utroligt at ekstrabladet kan bruge ham efter hans tid på Se og Hør

Så har han ansat en tidlige kugkestøder som politisk kommentator.

Manden ef utrolig fræk og useriøs og har ikke forstand på journalistik

Men dette er jo det det drejer sig opefter Henrik Q har fået magten

Elendigt

15. Dezember 2021

Hold jer væk fra Ekstra Bladet

Ekstra Bladet har ikke leveret min avis i tre uger, jeg får endda kun avisen for at kunne læse Tipsbladet.
Men de lyver og siger, at de ikke kan levere avisen i mit område. Men det passer ikke, da de her til morgen har leveret avisen til andre kunder.
Kundeservice er utrolig arrogant og tror at de kan behandle kunderne, som det passer dem.
Hold jer langt væk fra Ekstra Bladet!

Kan desværre ikke givet 0 stjerner

26. November 2021

Venstre avis EB

Kan se at Christoffer Lilleholdt dukker op hele tiden når man er inden og kigge på jeres sider, imens i har travlt med at svine Mette til, så der er hvis ikke nogen tvivl om hvem i støtter inden på den avis, og en skam man er nød til at give en stjerne for at få lov til at skrive her

16. November 2021

Quortrup bør rense ud

Quortrup bør rense ud, aldrig har vi hørt så dumme spørgsmål, som ved pressemødet i dag.
Selv burde han også gå, hans kommentarer bærer præg af arrogance og frækhed /dumhed

3. November 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr