Ekstra Bladet Bewertungen 533

TrustScore 1.5 von 5

1.3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kræft syge tim. Han brokker sig over at det tog et halvt år at få en diagnose. Ude for Murene tager det et år måske to. Han skal dø i fængslet. Bare ærgerligt han lavet noget l... og må tage sin straf... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mangler Madsen avisen er helt tandløs nu Virkelig dårlig ny chef redaktør burde stoppe sit job læser hellere BT nu.... Madsen gjorde noget ved eb så det var interessant ... han var virkelig g... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvem gider at høre om hvad i alverden Frederik,eller hvad i alverden hun hedder laver...! Nu har i simpelthen brugt for meget tid på det........ I har tilsyneladene aldrig noget VIGTIGT at sige.... Mehr ansehen

1. Pressedienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Ekstra Bladet - Nyheder, sport og underholdning

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Har droppet EB

Stoppede med at gå ind på eb.dk da de krævede betaling for en del af indholdet. Niveauet var ofte lavt i forvejen. Heldigvis er der seiøse nyhedssider derude...

17. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SÅDAN! - Perspektivering så det klodser!

Jeg har aldrig anmeldt EB før, der har ikke været noget særligt at rose.
Men nu her - AV FOR DEN HVOR MAN RAMMER HOVEDET PÅ SØMMET OVERFOR MILJØSVINEREN OG REGNINGS USLINGEN T Ø N.

At svine hans privatadresse med hestepærer og en opfordring om at starte med at rydde hans egen fæces, er simpelthen klasse perspektiv.
For er der nogen der er hysterisk ærekær så det her ramt totalt rigtigt.

Derfor kan man ikke fortænke dem der kører forbi Gl. Strandvej , Strib og forurener med deres eksempelvis cigaretskod eller anden dårligt nedbrydelige klam heder.

For når han, som den rådne "fugl" sviner sin egen rede, (dog ikke hvor han selv bor), så kan man vel ikke fortænke andre folk i at svine hans rede? Tænk bare på dem i Ølst - ikk´

O tempora o mores

31. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pinlig og respektløs omtale af Kong…

Pinlig og respektløs omtale af Kong Frederik
Nu er det slut for mig med at læse Ekstra Bladet.
De har dagligt en respektløs omtale af vores nye konge.
Jeg er ikke speciel royalist, men giv ham dog ro til at passe sit arbejde!

18. Januar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Den nye petit journalist Nikita…

Den nye petit journalist Nikita Klæstrup forsøger sig med at gøre grin med dronningehuset ,uden at have nogen viden eller indsigt ,virkeligt umorsomt .Så interessant er fru Nielsen heller ikke at hun skal endnu en side .Tilgengæld godt at i holder de værste vendekåber op på deres krumspring ,Dahlin

4. Dezember 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvem gider at høre om hvad i alverden…

Nu har i simpelthen brugt for meget tid på det........
I har tilsyneladene aldrig noget VIGTIGT at sige.
Måske er det derfor i ligger 1.4 på trhustpilot👎
Desuden kunne det være rigtigt fedt, hvis jeres journalister kunne lære at stave.
Mvh Peter Geneser

13. November 2023

Thomas Treo

Thomas Treo er efter min mening den værste repræsentant for EB et nyhedsmedie ville kunne ønske sig. Jeg er sikker på at hans ulækre og pafide overskrifter får massere af hits. For eget vedkommende læser jeg kun til jeg ser Af: Thomas Treo, så bliver det ligegyldigt hvis hvis man ønsker en saglig anmeldelse. Måske er Thomas fremragende ud i musik og sceneshows men hans lyrik og korrespondanceevner er absolut ikke i modtagerens favør. Man er som læser holdt op med at gide hans bull og venter egentlig kun på at EB og annoncører også ser at læsernes piletast tilbage er brugt før annoncen fremkommer.
Jeg har et forslag til EB. Prøv at skrive Af: Thomas Treo på spiseseddelen og se hvor mange hits artiklen så får.

20. Oktober 2023

EB Plus... Streamingtjeneste

Jeg FORSØGTE at streame Sparta Prague / FCK på EB Plus+.
Copy/Past af anden anmeldelse om samme emne, da jeg er MEGET enig...
"""Det var en fordærdelig oplevelse og jeg håber aldrig at i køber rettigheder til en kamp igen - I er simpelthen ikke klar til det."""

Jeg kontaktede EB Plus+, der afviser klagen med henvisning til deres abonnementsbetingelser. Og at der kun var problemer i starten.

Under al kritik ....

15. August 2023

Jeg streamede Sparta Prague vs FCK

Jeg streamede Sparta Prague vs. FCK på Ekstrabladet Plus. Det var en fordærdelig oplevelse og jeg håber aldrig at i køber rettigheder til en kamp igen - I er simpelthen ikke klar til det.

1. Streamingen virkede ikke i starten af første og anden halvleg.
2. Jeres kommentator var decideret elendig. Han var ikke forberedt og havde ikke nogen god viden eller data han kunne dele med seerne.
3. Jeres studieværter var uprofessionelle og ikke specialiseret indenfor fodbold.
4. Jeres studie var et mødelokale hvor i ikke engang havde taget jer tiden til at sikre ordentlig belysning eller vaske fedtede fingre af glasvæggen indtil jeres kontor.

Hele udsendelsen osede af manglende erfaring, professionalisme og forberedelse. Jeg opsagde mit abonnement med det samme inden kampen var slut og vil heller være foruden at se kamp end at købe den igennem jer, med mindre i finder nogle gode kommentatorer og studieværter, og tager udsendelsen lidt mere seriøst.

16. August 2023

Blokeret af Ekstra Bladet for ytringsfrihed imod Anders Breivik

I burde have ikke 0 stjerner fra mig. Hvis der kan findes minus stjerner dvs mindre end nul så vil jeg give det også til EB.
Redaktøren blokerede mig pga jeg skrev dårligt om en terrorist fra Norge som dræbte 80 mennesker i hjel. De beskytter de dårlige terroristter og monstrene som fx Anders Breivik eller Brenton Tarrant fra New Zealand som isbjørne, der må man ikke skive dårligt om dem, men til gengæld EB redaktørerne tillader at sjovinisme, blasfemi af islam, racister må godt sviner Islam og muslimer ubegrænset, og bliver aldrig censureret. Der findes ikke større hyklere i verden end redaktørerne fra EB. De er de største hyklere i hele verden.

18. August 2023

Pivringe dækning!

Ekstra Bladet,

Jeg skriver til jer for at udtrykke min dybe skuffelse over jeres dækning af FCK's seneste Champions League-kamp. Jeg må sige, at jeres studie indsats var intet mindre end pivringe, og jeg føler mig virkelig nødsaget til at lufte min utilfredshed.

Først og fremmest vil jeg gerne påpege jeres fuldstændig ligegyldige optakt til kampen. Det er simpelthen ikke godt nok. I sidder 3 mand på noget der allermest af alt ligner chefen’s kontor, med redaktionen i baggrunden.

Desuden bør I være pinligt berørte over de tekniske problemer, der opstod på jeres hjemmeside under kampen. nedbrud det er uacceptabelt, da det er jeres pligt som medie at sikre en problemfri og pålidelig platform for jeres læsere/seere. Jeg havde forventet bedre af jer.

Champions League er en af de største fodboldturneringer i verden, og FCK's deltagelse er noget, der vækker stor begejstring blandt danske fodboldfans. Det er derfor afgørende, at I som medie leverer en kvalitetsdækning, der afspejler vigtigheden af begivenheden. Desværre levede jeres dækning slet ikke op til forventningerne.

Jeg vil opfordre jer til at tage denne feedback til jer og forbedre jer markant fremadrettet hvis i har tænkt jer at købe rettigheder til live sport igen. Vi som seere fortjener bedre og en mere pålidelig onlineoplevelse. Jeg håber oprigtigt, at I tager denne klage seriøst og træffer de nødvendige foranstaltninger for at undgå lignende fejl i fremtiden.

15. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr