De belofte ‘gisteren bestellen, vandaag gekomen’ gaat niet op als je met een partner als PostNL samenwerkt. Zondagochtend besteld, woensdagmiddag pas geleverd. Laat de koper zelf een pakketdienst kiez... Mehr ansehen
Review alleen op basis van twee bestellingen. Dus over langere periodes kan het anders zijn. Deze twee bestellingen vlot, volgende dag in huis. Track en trace prima gecommuniceerd en discreet afgeleve... Mehr ansehen
Producten zijn goed, mijn probleem met Easytoys is dat ze te weinig informatie geven op de site over de producten, zoals afmetingen, lengte, grootte, etc. Vaak is dat niet vermeld
Top ervaring!! Had speeltjes voor anal play en ben er erg blij mee 🙂 De kwaliteit is uitstekend! Heb 5 toys en 4 zijn geweldig! De anal prostate massage toy is ook goed maar batterij erg snel leeg en... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dé erotiek webwinkel van Nederland, met focus op onze missie: zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om te ontdekken, te experimenteren en te genieten, zowel met anderen als met zichzelf. We geloven dat je trots mag zijn op wie je bent, ongeacht je seksuele voorkeuren of fetisjen.
Phoenixweg 6, 9641 KS, Veendam, Niederlande
- 0598-690453
- klantenservice@edc-internet.nl
- www.easytoys.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Snelle en discrete levering
Duidelijke informatie over het product
Duidelijke informatie over het product. Het invullen van de kortingscode ging aanvankelijk niet helemaal goed, dit werd zonder problemen later opgelost. Discrete verpakking, snelle verzending en goede communicatie over het product.
Fantastische en heerlijke speeltjes en…
Fantastische en heerlijke speeltjes en toebehoren om een sexy moment te ervaren.
Het product wat ik had gekocht werd…
Het product wat ik had gekocht werd keurig op tijd geleverd maar voldeed totaal niet aan mijn verwachting. Gebeld met de klantenservice en mijn probleem voorgelegd. Geen probleem en mij werd een retour bon gemaild. Binnen enkele dagen had ik mijn betaling weer keurig op de rekening. Top geregeld.
Betrouwbare site
Snelle levering, object is zoals beschreven .
Was iets kleiner dan ik had verwacht
Dat het mooi compact wordt afgeleverd
Goed heel goed
Een product besteld
Een product besteld, welke niet bezorgd is door een fout bij het door Easytoys ingeschakelde couriersbedrijf. Na enkele weken contact gehad, blijkt de zending nog niet bij hen retour te zijn en willen ze pas tot terugbetaling overgaan zodra het pakket retour is ontvangen. Na wederom contact opgenomen te hebben na 1,5 maand nog steeds niet afgewerkt. Hier gaan we dus niet meer bestellen.
=================
In reactie op uw beantwoording; U schijnt het heel normaal te vinden dat een product na een maand nog niet bezorgd is. Ook de terugbetaling laat nog steeds op zich wachten, het is inmiddels mei. Het feit dat er niet bezorgd is, is aan u te verwijten en als consument wil ik hier in het geheel geen verantwoordelijkheid voor nemen. U dient te zorgen dat iets tijdig en correct bezorgd is. Indien het door u ingeschakelde couriersbedrijf een pakket niet denkt te kunnen bezorgen, en het adres een normaal adres is waar wekelijks honderden pakketten bezorgd worden, is dat uw probleem. Waarom het pakket niet gewoon afegegeven is bij een afhaalpunt in de buurt (er zijn heel veel afhaalpunten in de buurt) is mij een raadsel. Dat u vervolgens aangeeft te wachten met terugbetaling tot het pakket bij u retour is, klopt natuurlijk voor geen meter en dat ik daar indien ik deze review niet geschreven zou hebben weken op moet wachten al evenmin. Ik wacht het weer af tot er iets gebeurd en zal zo objectief mogelijk weergeven wat de feiten zijn.

weggegooid geld
produkt zonder handleiding. Om produkt te laten werken dient aanvullend produkt worden aangeschaft. Tot nu toe geen toereikend antwoord van de helpdesk gekregen

Snelle verzending goede site
Wederom tevreden met Easytoys!
Overzichtelijke website en snelle levering. Voorraad indicatie op orde en kwalitatief goede producten.
Geleverd zoals afgesproken
Long delivery time
Long delivery time, almost week gone and the product is not even sent... They are making problems to cancel the order. Like what you expected? Waiting whole week for the product that's not even sent?

goed en nette bezorging
Ja kreeg wat er besteld was dus niks…
Ja kreeg wat er besteld was dus niks mis mee

Een apparte eerste ervaring
Voor het eerst wat besteld hier.
Ik kreeg tot mijn verbazing een lege doos toegestuurd.
Na een paar uur van verwarring nam ik contact op met de winkel.
"Ik had zelf moeite dit alles te geloven.
(en ik had het met mijn eigen ogen gezien)
Mijn verwachtingen waren dus extreem laag."
Ik werd hier echter heel netjes ontvangen en geholpen (11/10).
We kwam erachter dat de track en trace het gewicht van een lege doos liet zien.
Er werd een nieuwe doos verstuurd en deze lag binnen 24 uur op de deurmat.
Uiteraard met de juiste inhoud.
Deze dag vertraging was uiteindelijk een fijne ervaring.
Lof en liefde naar deze service.
Een voorbeeld voor vele!
[Edit: 2de order kwam perfect binnen]

Snelle oplossing
Mijn toy is kort na aanschaf kapot gegaan. Vervolgens op de site gereclameerd. Binnen een paar uur na de reclamatie kreeg ik een positieve reactie. Binnen 2 dagen had ik een nieuwe toy in huis.

Antwort von Easytoys.nl
Over Easytoys en het bestelde product
Over Easytoys: transparant en super bedrijf. Verzend razendsnel. Over het product: Fantastisch!! Helaas al 5 jaar alleen na het verliezen van mijn vrouw maar je hebt ook je behoeftes he? Haalt het niet bij vrijen met een echte vrouw natuurlijk maar is "close enough" zodat ik weer ff verder kan.

Antwort von Easytoys.nl
Bestellen en verzending als positief ervaren.
Bestellen en verzending als positief ervaren.
Volgende dag in huis. Discreet en deugdelijk verpakt.
Het product was defect
Het product was defect, ik heb wel meteen mijn geld terug gekregen dus dat is erg netjes.

Antwort von Easytoys.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.