easy-stone.dk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan med ubeskrivelig begejstring konstatere, at Sandgården Beton/Easy Stone er lukket permanent! 5 Stjerner for den nyhed! Lever stadig med mine fliser af virkelig dårlig kvalitet, lagt så godt so... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du bestiller over netter. Har du nogle specielle forhold vedrørende din bestilling ringer du Easy-stone op og hvad du ønsker kan lade sig gøre. Jeg har ikke oplevet andet. For eksempel har jeg best... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusinde tusinde tak for en købsoplevelse af bedste "skuffe". I har begge (adm. og IBF) været søde, fleksible og dygtige at samarbejde med - alt er gået så nemt fra første led med bestilling... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Easy-Stone er en forlængelse af IBF, og jeg har netop haft en samtale på 5 min med den ansvarlige for deres restpartier. IBF ved godt, at de sælger fliser som går i stykker efter blot 6 måneder, o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Bodenleger

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

easy-stone.dk er din sikre leverandør af belægningsprodukter. Vi fører et spændende program af moderne og eksklusive belægningsprodukter i høj kvalitet. Ligeledes sælger vi kvalitetsprodukter til haven/indkørslen såsom fuge- og afretningssand og granitskærver i smukke farver. Alle vores belægningsprodukter er trekantsmærkede og dansk produceret. Belægningsprodukterne overvåges af Betonvarekontrollen. Herudover kontrolleres produkterne løbende på eget laboratorium. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til easy-stone.dk teamet. For hele tiden at forbedre vores service og produktsortiment modtager vi meget gerne ris og ros. Du er også mere end velkommen til at komme med forslag, ideer eller bare din mening til hvordan vi kan gøre tingene bedre. Skriv gerne på info@easy-stone.dk easy-stone.dk er etableret i 2010 og ejet af SundsAlfa Betonvarefabrik A/S

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

153 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Hurtigt og effektivt

Jeg har nu handlet to gange ved Easy-stone.dk, og endnu en gang gik ordren smertefrit. Nem bestilling af de ønskede varer og lynhurtig levering. Belægningsstenene blev sat i haven som ønsket.
Perfekt. :-)

6. November 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering, enestående service

Stod og skulle bruge belægningssten akut - 2 timer efter personalet havde ekspederet min ordre stod en venlig mand ved min kantsten med Fliser. Stenene var oveni købet de billigste jeg kunne finde på nettet! Fem stjerner fra mig!

29. Oktober 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og effektiv bestilling og leverance

Fungerer rigtig fint.
Prisen er konkurancedygtig og produkter af høj kvalitet fra anerkendt leverandør.'

Returnering af emballage (paller) bør kunne gøres bedre ved mulighed for returnering til den leverende betonvare-fabrik.

Når behovet opstår igen, vil jeg helt sikkeret benytte mig af Easy-stone

28. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon hjemmeside med gode priser!

Jeg købte 42 kvm2 sten til indkørsel, der skulle leveres på en bestemt dag. Alt forløb 100% i orden, også selv da jeg kontaktede for at ændre leveringsplacering efterfølgende på mail.
Chaufføren var utrolig flink og hjælpsom, køb her kan varmt anbefales. Jeg handler her når vi skal lægge flere fliser næste år.

22. Oktober 2012

super

Billig og hurtig levering,trods specielle leverings ønsker.Kan varmt anbefales

16. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rene linjer hele vejen igennem

hvis Easy-stone siger det, så passer det. Sød og hjælpsom hele vejen igennem mit projekt, levering til tiden, venlig chauffør, jeg kunne blive ved. Kan varmt anbefale at købe belægning hos Easy-stone ;)

9. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, god prisetikke. Ikke sidste gang jeg handler her

10. September 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og gode priser

Kan varmt anbefale easy-stone. Havde fundet de sten jeg skulle bruge til en rigtig god pris, men skulle også bruge nogle plantesten i sort, som ikke lige var på hjemmesiden. Sendte en forespørgsel på mail og svaret kom fantastisk hurtigt. Da plantestenene ikke var på hjemmesiden kunne jeg bestille dem via mail, mens resten af bestillingen blev lavet på hjemmesiden. Varerne blev leveret samlet og inden for den aftalte leveringstid. Blev endda spurgt om det hastede med levering for så ville de prøve at levere det hurtigere. Det havde jeg nu ikke brug for, men synes det er god service at spørge om det. Alt i alt en SUPER oplevelse.

5. September 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig og korrekt handel, fliser i top!

Fik en super hurtig behandling, Line hos Easyjet Stone har behandlet vores ordre til ug x og slange : o). Fliserne opfylder det vi forventede, og der var super nemt selv at afhente dem i Hedehusene. Vi vil helt sikkert bruge dem igen.

1. September 2012

fremragende

virkelig god behandling, både i telefonen og af chaufføren der kom med stenene

21. Juli 2012

God service, hurtig levering

Havde behov for en hurtig levering og ringede til easy-stone.dk for at høre om de kunne nå at levere stenene. Det kunne de og tilmed til den billigste pris og leveringen skete præcis som aftalt. Er meget tilfreds med mit køb.

18. Juli 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og hurtig levering

Vi bestilte sten hos easy-Stone og da vi søgte sten der ikke fremgik af hjemmesiden, tog vi skriftlig kontakt. Vi blev mødt af venlighed og professionalisme (en sælger der hedder Line) - samtidig med at de var markedets billigste på produktet (bondesten). Jeg køber aldrig sten andre steder.

Ydermere, så kom stenene dagen efter vi bestilte da vi ønskede hurtig levering.

18. Juli 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr