Jeg efter måneders kamp fået et svar fra Easy-pix. "Din ordre er annulleret". Men jeg har fortsat ikke fået mine penge retur - og der er gået næsten tre måneder! Dette må være en FUP-side, og jeg s... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Fantastisk betjening. Blev ringet op kort tid efter bestilling, da Easy-Pix gerne ville sikre sig, at ordren var korrekt (havde kun bestilt stativ til hængekøje - ikke selve hængekøjen). Alt blev le... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Forventet leveringstid inden for 1-2 hverdage Du må ikke blive skuffet, hvis du allerede har det i morgen..... Det skulle jeg så ik forvente, bestilte et Waveboard søndag, men måtte vente på le... Mehr ansehen
Først får jeg leveret en vare (en beskyttelses kant til vores trampolin) som slet ikke passer med specifikationerne på hjemmesiden, og der med ikke til vores trampolin. Efter en del mails og telefon... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Salg af Trampoliner, Sport & Fritid, Støvsugerposer og Anderson Indkøstrolley til fordelagtige priser. - Onlinesalg til BILLIG dagspriser. Køb nu og Spar idag op til 60%.
Kontaktinformationen
Industrieweg 30, 24955, Harrislee, Deutschland
- +45 (0)461 93069080
- kontakt@easy-pix.eu
- www.easy-pix.eu
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Super service
Købte et Waveboard, da vi modtog det fortrød vi. Fik det bytte uden problemer til et andet til samme pris. Intet at klage over
Det fungerer bare!
Bestilte ramklodser sent om torsdagen, fik dem efter 1 døgn.
Fin pris, min gamle PC fungerer som ny med nyt styresystem
perfekt!!
Vi bestilte mandag, varen kom tirsdag! Intet mindre end perfekt! Dejligt med hurtig betjening 😃!
God service og hurtig ekspedition
Fik leveret et streetboard hvor det ene hjul blev flænset efter kun 14 dage - mødte en venlig og kvik betjening der straks sendte mig 2 nye hjul :-) og
Super, super, superservice
I starten af februar købte jeg et waveboard med lysende hjul til min datters 7 års fødselsdag.
For det første var udvalget af waveboards hos Easy Pix meget større end hos andre sælgere og priserne var tilmed i den billigere ende.
Jeg modtog min forsendelse 2 dage efter bestilling som lovet, hvilket var perfekt.
Efter kun få gange i brug tabte min datter uheldigvis sit waveboard på en trappe hvorved et stykke af træde-fladen brækkede midt over. Stykket kunne heldigvis udskiftes, så mandag kontaktede jeg Easy Pix for at høre om jeg kunne købe et nyt stykke, så waveboardet atter var "intakt". De lovede at ringe tilbage om det kunne lade sig gøre. Det gjorde de dog ikke, men fredag i min postkasse lå en kuvert med et nyt trædestykke lige til at skrue på. Sendt på deres regning uden beregning. Det kalder jeg førsteklasses service. Stor ros for hurtig hjælp og servicemindet indstilling. Simpelt hen super, super service. Tak fra en meget tilfreds kunde.
Sådan
Bestilte reservedele til min barbermaskine sent Onsdag, de var fremme Torsdag med post Danmark.
Jeg spekulerer meget over hvordan det kan lade sig gøre.....
Perfekt!
Hurtigt, nemt og billigt. Hurtig levering og intet at beklage.
Super service
Kontaktede EP24.dk via mail med spørgsmål om andre produkter end det de havde på deres hjemmeside. Under en time senere blev jeg ringet op og sammen fandt vi det rette produkt.
Derefter var firmaet utrolig behjælpelig med sørge for at jeg kunne afhente det i Flensborg på et tidspunkt der bedst passede mig.
Levering og kundeservice Spitzenklasse!
Bestilte en sen søndag aften en navigation hos Easy Pix til brug som gave midt i den følgende uge. Kortbetaling med VISA kort ikke muligt pga. beløbsmaxgrænse. Gennem god hjælp fra EP's kundesupport kombineret med en hurtig registrering af bankoverførslen hos EP, blev varen afsendt fra EP tidlig tirsdag formiddag. Jeg modtager den onsdag formiddag, lige tidsnok til at den kan tjene sit formål som gave.
Jeg er meget taknemmelig for den gode kundeservice og super hurtige levering. Spitzenklasse!
Hurtig og gratis fragt - produkt som forventet
På trods af en levering fra Tyskland er fragten gratis og hurtig.
Virkelig god hjemmeside. Intet negativt at bemærke herfra!
Virkelig et dårligt køb!
Vi købte en trampolin for et år siden. Flere af delene er enten knækkede, gået op i syninger, revnet eller på anden måde gået i stykker. Dette allerede efter 1 "sæson"
Da jeg rettede henvendelse til firmaet mhp på reklamation var beskeden at vi havde behandlet trampolinen dårligt og ikke efter foreskrifterne? På trods af at vi informerede anderledes. Firmaet var meget rigide i deres opfattelse og jeg kunne aldrig anbefale NOGEN at købe noget her igennem!!
Det er helt uacceptabel håndtering af reklamationen:-(

Antwort von Easy-Pix.eu
Intet at sætte en finger på!
Let og overskuelig hjemmeside, hurtig og enkel bestilling, og den hurtigste levering jeg længe har oplevet!
Super service
Fik en forkert vare tilsendt men de sendte straks en ny uden at vente på den anden kom retur og uden beregning se det er service
fantastisk kundeservice
Jeg har aldrig oplevet nogen form kundeservice som denne.
Jeg bestilte mit proukt i går og jeg fik det i dag.
Jeg skrev en mail til dem og jeg fik svar med det samme.
Det er simpelthen det jeg vil kalde god kundeservice.
Jeg vil helt bestemt anbefale jer til andre ( hvilket allerede er gjort )
Super godt :)
Billige vare og hurtig levering
Bestile en radio og printerpatroner. Det var det absolut billigste sted jeg kunne finde radioen, også var portoen gratis.
Fik bestilt og betalt og ventede med længsel.
Var selvfølig ikke hjemme da GLS kom med den men så lå der en fin seddel hvor jeg bare kunne ringe og få pakken leveret på arbejde.
Dagen efter havde jeg en ny radio monteret og blæk på printeren.
Kanon servide, super pris.
Kort og godt.
Super service både via live chat og telefon.
Dag til dag levering.
Super pris.
Helt igennem tilfreds herfra. Ikke sidste gang jeg handler hos Easy Pix :)
Fantastisk god service
En virkelig god virksomhed at handle med. Præcis levering og hurtig levering.
Nem at kummunikere med både pr. mail eller telefon.
Meget fin betjening når man stiller spørgsmål om hvilket produkt man skal vælge til sin PC.
Hurtigt svar pr mail.
Dette er en virksomhed som jeg varmt kan anbefale.
Venlig hilsen.
Hemming Kondrup.
Bestilte trampolin, god service og venlighed. Alt perfekt.
Havde et par spørgsmål og ringede. Flink betjening og tilbageringning i.fbm. med et svar. Tak!
GOD SERVICE
Jeg fik bestilt forkerte blækpatroner til min printer, firmaet bad mig sende dem retur, så ville de sende de rigtige, og uden beregning. det kalder jeg da service
Fantastisk og overraskende god service
Super perfekt betjening - let at snakke med via mail såvel som telefon, det mest positive køb på nettet jeg nogen sinde har foretaget....
Jeg købte en navigation til Ford Galaxy fra Zenec 3811 D, har selv monteret det og kvalitet, pris og service før under efter har levet 100% op til mine forventninger og lidt til :-)
Jeg kan varmt anbefale at handle med easy-pix
Carsten Salomon
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.