Jeg efter måneders kamp fået et svar fra Easy-pix. "Din ordre er annulleret". Men jeg har fortsat ikke fået mine penge retur - og der er gået næsten tre måneder! Dette må være en FUP-side, og jeg s... Mehr ansehen
Fantastisk betjening. Blev ringet op kort tid efter bestilling, da Easy-Pix gerne ville sikre sig, at ordren var korrekt (havde kun bestilt stativ til hængekøje - ikke selve hængekøjen). Alt blev le... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Forventet leveringstid inden for 1-2 hverdage Du må ikke blive skuffet, hvis du allerede har det i morgen..... Det skulle jeg så ik forvente, bestilte et Waveboard søndag, men måtte vente på le... Mehr ansehen
Først får jeg leveret en vare (en beskyttelses kant til vores trampolin) som slet ikke passer med specifikationerne på hjemmesiden, og der med ikke til vores trampolin. Efter en del mails og telefon... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Salg af Trampoliner, Sport & Fritid, Støvsugerposer og Anderson Indkøstrolley til fordelagtige priser. - Onlinesalg til BILLIG dagspriser. Køb nu og Spar idag op til 60%.
Industrieweg 30, 24955, Harrislee, Deutschland
- +45 (0)461 93069080
- kontakt@easy-pix.eu
- www.easy-pix.eu
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Udsøgt fornøjelse at handle de!!!
Jeg har INTET dårligt at sige om dette firma i forbindelse med købet af min taske Hydro 2,0 og senere min nye vogn. Selv da tasken ikke kunne klare Scala-vognen - selv om der lå en video med den på youtube, så blev der sendt en ny taske uden bøvl.
Og da jeg ringede for at forhøre mig om den nye vogn handlede det mere om en tilfreds kunde end at sælge den dyreste vogn.
Skal jeg brokkede mig over noget, så må GLS-manden gerne komme senere en anden gang, da min mand har aftenarbejde og derfor sover kl 8-9.-).
Så synes jeg at det er skide irriterende at der ikke findes en butik i Danmark hvor man kan se de varer som der findes Easy-Pix.EU, sådan at man kan vurdere hvilken taske/vogn som er passende til ens behov. Det er svært på Net-billeder.
God betjening og hurtig levering
Alt gik bare godt og som forventet.
Jeg har endnu ikke modtaget min vare
Jeg har endnu ikke modtaget min vare, trods betaling for længe siden. Ringede til firmaet og fik afvide at min vare nok vil ankomme idag, hvilket ikke er sket!
Ikke ret godt

Antwort von Easy-Pix.eu
God vejledning i kundeservice og hurtig…
God vejledning i kundeservice og hurtig ekspedition.
Fin trolley
Fin trolley, hurtig levering, alt i alt ok.
Hurtig levering, selvom jeg havde lavet fejl i bestillingen. Fejlen blev dog opdaget af deres medarbejder som ringede for at hjælpe med min fejlindtastning - Super god kunde service!
- perfekt levering
- perfekt levering, varen lige som jeg bestilte
Jeg var meget tilfreds med handelen
God kvalitet
Leveret til døren, god kvalitet og i overensstemmelse med specifikation
kant til trampolin
Har bestilt kant til trampolin, først efter gennemført bestilling oplyses den er i restordre. Ingen info om tidshorisont. Nu 10 dage efter bestilling - bedes om anmeldelse på trustpilot 🤔

Antwort von Easy-Pix.eu
Tilfreds kunde og ingen minusser
Fin betjening.
Ku' ikke være mere tilfreds
Ku' ikke være mere tilfreds - det gælder alle fronter: prisen var yderst konkurrencedygtig og ved at tilmelde mig nyhedsbrev fik jeg en rabatkode til mit første køb. Hurtig ekspedition og fin kommunikation fra firmaet så jeg hele tiden ku' følge min ordre. Kan helt klart anbefale andre at handle med Easy-Pix.eu 😉
Fin og præcis service
Kom til tiden, varen var den rigtige og beløbet blev først trukket da varen var afsendt.
Hurtig levering fra bestillingen.
UG med kryds og slange
Alt iorden og hurtig levering
Alt iorden og hurtig levering.
Kan klart anbefales.
Shopping trolley ....just fine so far.
Alt ok indtil videre. Vi kan jo ikke begynde at bruge min mors julegave før hun får den. Håber alt inden i den fine brune kasse er ok! LOL
Nej måske jeg skal slette det med LOL for den som ler sidste ler bedst og de kunne jo være jer. Hmm....tager chancen denne gang. Det er trods alt jul.

Antwort von Easy-Pix.eu
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.