www.e-tasker.dk Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en taske primo juni 2025. Desværre mistænker jeg Kirstens tasker for at svindle. Har forlængst betalt varen, og svært at komme i kontakt med firmaet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte 3 tasker den 1/6 og havde en dialog med dem inden bestillingen og virkede ikke som nogen der ville snyde en men efter jeg havde aflagt min bestilling og betalt fik jeg kun EN mail fra d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lavede en bestilling den 4 december. Efter bestillingen var registreret opstod der fejl før jeg blev bedt om oplysninger for mit betalingskort. En mail som jeg sendte til kundeservice herom, blev f... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indtil videre virkelig dårlig oplevelse. fik hurtig ordrebekræftelse osv, men har stadig ikke efter 14 dage modtaget det bestilte. herudover har de trukket pengene før varen er sendt hvilket man ikk... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har aldrig oplevet noget lignende

Bedste pris jeg kunne finde på nettet, bestilte kufferten kl. 11:30 mandag, tirsdag morgen kl. 9:00 blev varen leveret - SÅDAN !!!!!!!

27. September 2013

Hej Lone,

Dejligt at høre, vi håber du kunne bruge kufferten.

Super !!

Nem og overskuelig hjemmeside, gode priser, ekstrem hurtig levering.. og produktet jeg har købt lever 100% op til forventningerne. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med E-tasker.dk

24. September 2013

Hej Henriette,

Siden er lige blevet endnu bedre med vores nye desgin.
Vi er glade for at høre at du er tilfreds med handlen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt - nemt - bekvemt og billigt. Jeg kan varmt anbefale dette firma.

24. September 2013

Hej Mette,

Det er super dejligt at høre.

God pris og levering

Jeg købte en Eastpak kabinekuffert, og efter to dages leveringstid lå den klar i pakkeshoppen.

Nemt og hurtigt.

21. September 2013

Hej Anders,

Dejligt at høre!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionelt, hurtigt og tilfredstillende handel.

Jeg bestilte min taske om lørdagen, jeg blev informeret da pakken blev afsendt mandag og kunne hente den tirsdag i min pakkeshop. God og pletfri handel!

21. September 2013

Hej Camilla,

Det er vi rigtig glade for at høre.

Fremragende service

Jeg havde længe ledt efter den helt rigtige skuldetaske, og blev derfor positivt overrasket, da jeg fandt E-tasker.dk. Her fandt jeg den helt rigtig taske, og takket være den illustrative video fik jeg mere at vide om produktet, end jeg kunne have fået i nogen forretning.
Tasken ankom meget hurtigt efter bestilling. Jeg kan kun anbefale E-tasker.dk.

20. September 2013

Hej Helle,

Det er vi super glade for at høre, og vi arbejder hele tiden for at forbedre vores webshop.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

præcis

Hurtig og præcis. Jeg har dog til god at skulle prøve at fortryde købet. Håber det går lige så gelinde...

17. September 2013

Hej Michael,

Dejligt at høre.
Vi håber til gengæld ikke at du vil fortryde dit køb, men skulle det komme dertil så gør vi alt hvad vi kan for at det skal gå så hurtigt og fejlfrit som muligt.

2 forkerte leverancer ud af 2 bestillinger - ikke tilfredsstillende

Jeg har benyttet e-tasker to gange, og begge gange modtaget forkert taske/kuffert.
Første gang bestilte jeg en kuffert, hvor den forkerte kom frem, og selvom det gik forholdsvis hurtigt (og var meget besværligt at cykle til posthuset med en kuffert bagpå) at returnere kufferten med modtaget pakkelabel, så nåede jeg ikke at få kufferten inden min rejse.

Nu har jeg igen vovet mig ud i at købe en rygsæk hos e-tasker, og igen er det en forkert rygsæk, der er kommet frem.
Ved kontakt med kundeservice blev jeg bedt om at dokumentere, at det er en forkert taske, jeg har modtaget, så jeg har sendt billede af den forkerte taske, da jeg fik beskeden om, at "e-taskers system ikke gør det muligt at sende forkerte tasker".

Jeg håber, jeg får den rigtige taske, som lige nu står som udsolgt, selvom den var på lager, da jeg bestilte, men jeg er godt nok ked af alt den besvær der er med at handle hos e-tasker.

2 forkerte leverancer ud af 2 bestillinger er simpelthen ikke godt nok.

16. September 2013

Kære Pernille,
Jeg er enormt ked af at høre om din oplevelse med dine ordre - det er super uheldigt at det lige skulle gå galt med begge dine ordre og det beklager jeg naturligvis meget.
Jeg kan se at den første af dine ordre er over 1 år gammel og vi har siden da (bla. pga. fejlen med din ordre) omstruktureret vores system, så denne type fejl ikke skulle kunne lade sig gøre mere.
Men jeg beklager naturligvis at fejlen overhovedet skete og den ulejlighed det medførte for dig at skulle sende den retur og at du ikke nåede at få den rigtige kuffert inden din rejse.

Nr. 2 fejl må jeg konstatere skyldes at der desværre er blevet parret et forkert billede op på den vare du har bestilt. Vi har ikke altid taskerne hos os når de oprettes og derfor stoler vi blindt på at billederne vi får fra producenterne også matcher de virkelige tasker udfra vare nummeret. Denne gang er det altså gået galt og jeg er super ked af at vi ikke har nået at fange fejlen inden tasken blev sendt ud af døren.

Som jeg også har skrevet i min tidligere mail til dig, har jeg kontaktet Helly Hansen spurgt om det er muligt at skaffe den taske der er på billedet til dig og jeg håber naturligvis at det bliver et positivt svar og at vi hurtigt kan få ombyttet taskerne.

Med håbet om en hurtig løsning og en fortsat handel uden fremtidige fejl. :-)

Benedikte
E-tasker.dk

Nemt

Nemt og hurtig betjening

16. September 2013

Hej Christina,

Tak for din anmeldelse - det er super :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

godetilbud skønne vare hurtig levering

det er ikke sidste gang jeg handler der.. masser af rigtig gode tilbud

14. September 2013

Hej Linda,

Tak for din anmeldelse - vi glæder os til at ekspedere din næste ordre :-)

Fantastisk!

Jeg bestilte pakken søndag aften og hentede den allerede om tirsdagen.

13. September 2013

Hej Liv,

Tak for din anmeldelse - det er godt at høre :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris og hurtig levering

Købte 2 tasker, som var nedsat til en rigtig god pris. Begge tasker var en anelse lysere i virkeligheden.
Bestilte i weekenden og pakken kunne afhentes hos GLS tirsdag.

13. September 2013

Hej Lene,

Ja, billederne kan godt snyde lidt alt efter fotografens billedbehandling, skærm opsætning, opløsning etc.
Håber at du alligevel er glad for taskerne. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig levering. Let at finde rundt på hjemmesiden. Kan kun give mine bedste anbefalinger hertil!!

10. September 2013

Hej Line,

Tak for din anmeldelse - det er vi glade for :-)

Super hurtig betjening

5 stjerner for hurtig betjening - bestilte en dag og pakken kom næste - hurtigere kan det ikke gøres - tak

9. September 2013

Hej Vibeke,

Selv tak for handlen og tak for din anmeldelse. :-)

Hurtigt, præcist og korrekt

Jeg fik min vare dagen efter bestilling. Det var den korrekte vare i perfekt stand.

9. September 2013

Hej Claus,

Tak for din anmeldelse - det er godt at høre :-)

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kufferten var i stykker...

Købte 2 kufferter juni 2012, den ene var i stykker ved modtagelsen... Fik et nyt ben og besked på at det kunne vi prøve.. Det virkede også på den første rejse. Efter en tur til usa i sommers var den gal igen.. Ringede til e-tasker og forklarede dem sagen, men fik at vide at det var lige sent nok at komme med det, et år efter købet... Nu er det jo ikke de fleste der rejser så tit, så den har kun været brugt 2 gange.. Det var først da jeg talte om forbrugerklagenævnet der kunne gøres noget.. De sendte kufferten retur til fabrikken og efter 1 måneds tid fik vi pengene retur, det havde da ikke været svært at gøre det af sig selv, uden at bringe forbrugerklagenævnet på banen.. Nå men vi bestilte en ny kuffert den ene dag og dagen efter stod den uden for døren... Alt i alt hurtig ekspedition når man køber noget og knap så villlige er de til reklamationer...

8. September 2013

Kære Claus,

Jeg er rigtig ked af din oplevelse. Desværre tror jeg at der er sket en misforståelse ved din kontakt med os, da vi naturligvis altid, vil gøre hvad vi kan for at ekspedere alle reklamationer hurtigt og smertefrit. Og det er absolut ikke nogen nødvendighed at skulle bringe forbrugerklagenævn eller andre instanser på banen. Vi er kun interesseret i at finde en så fair løsning vi kan for alle parter.

Jeg håber at du er glad for din nye kuffert og at du ikke vil opleve nogen defekter med den, da den forrige tydeligvis havde en defekt på benet.
Jeg håber at vi får mulighed for at betjene dig en anden gang. :-)

Perfekt

...... og hurtig levering

7. September 2013

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for :-)

Benedikte, E-tasker.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr