www.e-tasker.dk Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en taske primo juni 2025. Desværre mistænker jeg Kirstens tasker for at svindle. Har forlængst betalt varen, og svært at komme i kontakt med firmaet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte 3 tasker den 1/6 og havde en dialog med dem inden bestillingen og virkede ikke som nogen der ville snyde en men efter jeg havde aflagt min bestilling og betalt fik jeg kun EN mail fra d... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lavede en bestilling den 4 december. Efter bestillingen var registreret opstod der fejl før jeg blev bedt om oplysninger for mit betalingskort. En mail som jeg sendte til kundeservice herom, blev f... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indtil videre virkelig dårlig oplevelse. fik hurtig ordrebekræftelse osv, men har stadig ikke efter 14 dage modtaget det bestilte. herudover har de trukket pengene før varen er sendt hvilket man ikk... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kan ikke anbefales at købe sleeves hos E-tasker.dk

Det kan ikke anbefales at købe sleeves hos E-tasker.dk.
Tilsyneladende er producenterne ikke er enige om hvilke mål der reelt er, på deres produkter, det vil sige man ikke kan forvente at det passer til ens computer, når der står at den er 15.6 ".

Dette oplevede jeg og jeg klagede til E-tasker.dk - Mailkorrespondancen er vedsendt denne anmeldelse - Bedøm selv.
Min mail til E-tasker.dk
Goddag,
Jeg snakkede med jeres kundeservice i dag, men fik af vide at jeg skulle henvende mig per mail.

Jeg har købt en Adax Sort Computer Sleeve, Størrelse 15.6".
Problemet er bare at den ikke passer på min computer selvom den er 15,6". Jeg har vedsendt billeder for at dokumentere dette.

Jeg har desværre smidt originalemballagen ud, da jeg selvfølgelig regnede med at den passede.

Jeg ønsker at returnere denne vare, hvordan gør vi det?
På forhånd tak.

Svar fra E-tasker.dk
Hej
Jeg er ked af at høre om din oplevelse. Desværre er taske og computer producenter ikke enige om hvilke cm mål der reelt er på deres produkter, da det varierer fra model til model hvor meget kanter er rundt om skærmen.
Har du ikke mulighed for at returnere varen inkl. den originale emballage med stregkoder på, kan vi ikke sælge varen som ny igen uden disse.
Sender du sleevet retur kan tilbyde dig at refundere 50% af købsværdien eller alternativt kan vi tilbyde et tilgodebevis på 70% af købsværdien.
Hvilken løsning vil du foretrække?

Mit svar til E-tasker.dk
Umiddelbart synes jeg ikke at nogen af de løsninger er tilfredsstillende.
I burde måske overveje at skrive centimetermål på billederne på jeres hjemmeside, nu når producenterne ikke er enige om hvilke mål der reelt er, på deres produkter.
Selvfølgelig er det min egen skyld, at jeg har smidt originalemballagen ud, men jeg regnede stærkt med at man kunne regne med de mål, som stod på pakken.
Min erfaring må hermed blive at jeg ikke køber den slags ting på nettet og det vil jeg da også anbefale andre.

Efterfølgende har jeg ikke hørt fra E-tasker.dk

17. Januar 2015
www.e-tasker.dk-Logo

Antwort von www.e-tasker.dk

Kære Lasse,

Jeg er meget ked af din oplevelse og af at høre, at du savner svar retur på din seneste henvendelse til os. Jeg kan ikke se at vi har modtaget den sidste mail fra dig og beklager hvis der er sket en fejl i vores mailsystem som har være årsag til dette.

Størrelsesproblemet på sleeves er desværre ikke nyt for os og vi anbefaler derfor også altid, at man måler sin computer i cm og sammenligner med de mål vi oplyser på vores shop. Du finder målene under billedet af varen når man er klikket ind på det ønskede sleeve.

Desværre kan vi ikke sælge et sleeve der mangler original emballagen, da det ikke kan sælges til en anden kunde som en ny vare og derfor kan jeg som tidligere nævnt ikke tilbyde dig fuld betaling retur for sleevet. Vi kan derfor tilbyde dig enten 50% betaling retur eller 70% på et tilgodebevis.

Jeg beklager igen din oplevelse og ikke mindst din ulejlighed.

Dina
E-tasker.dk kundeservice

Intet at klage over.

Utrolig gode tilbud på tasker. Kan nok ikke fås billigere andre steder. Der var lidt rod med min bestilling, men en sød kundeservice ordnede hurtigt problemet og fik straks varerne dagen efter. Kan varmt anbefales! Og så er kvaliteten i top :-)

7. Januar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, og hurtig lev.

Jamen det kan kun anbefales på det varmest, dejligt man lige får at vide hvis der er længere leveringstid på en vare så kan man lige vælge en anden farve hvis det er ligegyldigt med farven, så går det som en leg.

1. Dezember 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk service

Købte et cover til Mac. Fik lynhurtigt en ordrebekrætelse. Jeg ombestemte mig så senere og ville annullere den. Så jeg sendte en mail, fik også svar med det samme. Da der så skete en fejl skrev jeg endnu en mail til dem. Og fik straks svar påtrods af at klokken var lidt over midnat på en lørdag, hvor jeg fik at vide fejlen var rettet. Vil klart anbefale siden.

10. August 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god kundeservice og gode varer til gode priser.

Har købt en kuffert på tilbud hos E-tasker og den viste sig desværre at have en fejl. Jeg henvendte mig til firmaet og fik grundigt svar på mine spørgsmål og min reklamation blev sendt videre til producenten. E-tasker vendte tilbage over flere gange med opdatering på min reklamation og det endte med at jeg får en ny kuffert og kan beholde den anden. Det er en meget fornem og servicemindet løsning, da vi skulle bruge kufferten med det samme og ikke havde tid til at vente på en ombytning. E-tasker undersøgte grundigt og informerede os undervejs. Mine bedste anbefalinger - det er en meget professionel måde at behandle kunder på.- Også selv om man ikke har købt en dyr kuffert.

21. Mai 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode varer og hurtig levering

Jeg bestilte en kuffert, som var på tilbud til halv pris (300 kr i stedet for 600) og i god kvalitet, så dér var ikke noget at klage over. Leveringstiden var også upåklagelig: jeg bestilte mandag aften og kunne hente kufferten onsdag, hvilket sådan set er dag-til-dag levering, da mandag var en helligdag. Derudover er jeg også godt tilfreds med, at varerne sendes med GLS, da der er flere muligheder for at finde en pakkeshop tæt på, hvor jeg bor, end hvis det var blevet sendt med posten. Det er desuden en del billigere i leveringsomkostninger.

24. April 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig ekspedition

Bestilte lørdag eftermiddag, fik bekræftelse søndag at varerne var sendt og opdagede dér at jeg havde angivet forkert postnummer på forsendelsesadressen.
Skrev en mail til kundeservice og fik svar søndag aften indenfor 20 minutter om at det ville de rette.
Tirsdag morgen ankom min taske til korrekt adresse og både kvalitet og beskrivelse var helt som beskrevet på hjemmesiden.

21. März 2014

Superb' service

E-tasker var både hurtige og vendelige mht min bestilling - og var også meget behjælpelig med at få prisen på kufferten nedsat pga deres pris-garanti. Det hele gik hurtigt og effektivt!

10. März 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr