Dyrenesnetsalg.dk Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4.9

Tilfældigt fandt jeg DyrenesNetsalg Webshop , da jeg søgte specifikt foder til min hund. I forbindelse med mit køb sneg der sig en lille misforståelse ind. Jeg skrev besked og fik meget hurtigt... Mehr ansehen

De er bare altig mega hurtige, pakken kommer næste dag og denne gang var der fire små gaver med. En hunde slikkeping og en sammelklappelig vandskål, en pose labrelarver og en slikkepind - der er så go... Mehr ansehen

Fin dialog fra bestilling til levering, Fik leveret de tunge varer helt til døren( ikke af fragtmandsfirma) Tror jeg selv er kommet til at bestille fasanfoder i stedet for hønsefoder😅 Men de sp... Mehr ansehen

Hurtig levering og supergod kundeservice. Jeg havde en vare, der var i restordre, og jeg blev straks kontaktet og spurgt, om jeg ville vente med det hele, eller om jeg ville have den eftersend... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Her finder du alt til dyr. Transporttasker, transportbure, foder, dyrefoder, kattefoder, hundefoder, vi har det hele.

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Bittet Kunden um Bewertungen

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Det er nu 2 gang jeg handler med dem…

Det er nu 2 gang jeg handler med dem efter ny ejer og jeg må bare klappe i mine hænder over hvor god service jeg har fået begge gange.. De har haft lidt begynderudfordringer med mine bestillinger, men begge gange har de overraskende hurtigt henvendt sig til mig så vi kunne få det løst...🙏 Stor TAK til Thomas det var virkelig fantastisk service 👍👍👍.

Tak bare tak.

28. April 2023

Hej Linda

Mange tak for de meget fine ord😊 De varmer.

Hurtig levering

Dejligt at bestille en dag og få leveret dagen efter. Blev ringet op i forbindelse med mulighed for gratis godbidder der var efter sidste udløbs dato. Med pakken fulgte 3 poser og et brev. Meget fin service

12. April 2023

Antwort von Dyrenesnetsalg.dk

Mange tak for din anmeldelse😊

Virkelig god service!

Virkelig god service!
Blev ringet op, da netbutikken lige var overtaget af ny ejer. Produkterne jeg havde bestilt var løbet på dato, så jeg fik det gratis med, hvis jeg ville have det. I stedet fik jeg et andet bedre produkt, der oversteg prisen jeg havde betalt.
Venlig og serviceminded.

10. April 2023

Takker mange gange. 😊

Hurtig og godt

Hurtig og godt!

22. März 2023

Antwort von Dyrenesnetsalg.dk

Det er vi glade for du syntes 👍
Thomas

kontakt med dyrenesnetsalg.dk den 20…

kontakt med dyrenesnetsalg.dk den 20 marts. Jeg har nu haft kontakt med virksomheden og jeg har modtaget mine penge retur og sendt de vare tilbage. Der er kommet ny ejer af virksomheden her den 18 og 19 marts 2023. Dejligt at der er kommet styr på det med min dårlig oplevelse med virksomheden.

20. März 2023

Antwort von Dyrenesnetsalg.dk

Er glad for vi kunne løse det.
Og tak for din nye anmeldelse👍

Super

Super, hurtig levering. Kan varmt anbefales.

19. März 2023

Det er vi glade for😊
Thomas

Jeg har kontaktet kundeservice 2 gange…

Jeg har kontaktet kundeservice 2 gange og hører intet. De har sendt den forkerte vare til mig

13. März 2023

Kære Helene
Vi har næsten lige overtaget webshoppen.
Men håber at vi måske vil kunne hjælpe dig, selvom det er lidt sent, og før vores "tid". Du må endelig kontakte os på +45 7060 4181 eller email kontakt@dyrenesnetsalg.dk . Så skal jeg se, om det er noget vi kan hjælpe med.
Thomas

Har modtaget forkert vare og kan ikke…

Har modtaget forkert vare og kan ikke komme i kontakt med firmaet dårlig service virkelig!

12. Februar 2023

Kære Stephanie
Desværre er dette svar lidt sent i forhold til din oplevelse.
Vi har lige overtaget dyrenesnetsalg.dk , så selvom det er før vores "tid", er du meget velkommen til at kontakte os, så skal jeg se om jeg kan gøre noget.
+45 7060 4181
kontakt@dyrenesnetsalg.dk